Koulutukset / Kauppa, hallinto ja oikeustieteet /

Yrittäjän ammattitutkinto (150 osp)

Ammattitutkinnot

Yrittäjän ammattitutkinto (150 osp)

Lisää suosikkeihin

Toteuta unelmasi – rakenna vankat perusteet yritystoiminnallesi!

Yrittäjän ammattitutkinto sopii sekä yrittäjyyden alkutaipaleella olevalle että yritystoiminnan aloittamista suunnittelevalle tai sukupolvenvaihdostilanteisiin. Tutkinnossa työstät mentorin tuella oman yrityksesi suunnitelmia: täsmennät liikeideaasi, toimintasi tavoitteita, laadit liiketoimintasuunnitelman ja viet sen jokapäiväiseen käytäntöön.

Tarjoamme sinulle henkilökohtaista ohjausta ja tukea. Keudassa osallistut asiantuntijaluennoille ja pääset verkostoitumaan oman ryhmän lisäksi lukuisissa yrittäjyystapahtumissa. Voit hyödyntää Keudan Osuuskunta Yrittämön palveluita sekä liittyä Suomen suurimman henkilöstöjohdon ja -ammattilaisten yhdistyksen, HENRY ry:n opiskelijajäseneksi.

Jos vasta haaveilet yrittäjyydestä, voit suorittaa myös yksittäisiä tutkinnon osia esimerkiksi Yritystoiminnan suunnittelu tai Yritystoiminnan käynnistäminen.

Ammattilaisen tärkeimmät ominaisuudet TOP 3

  • Uskallus, rohkeus ja riskinottokyky
  • Itsenäisyys, organisointitaidot ja luovuus
  • Päättäväisyys ja halu menestyä

Työllistyminen

Yrittäjän ammattitutkinnon jälkeen sinulla on kaikki valmiudet työllistää itsesi yrittäjänä, franchising-yrittäjänä tai yrittäjämäisessä toiminnassa.

Toteutusvaihtoehdot

Opintojen kesto on yksilöllinen ja pohjautuu henkilökohtaiseen osaamisen kehittämissuunnitelmaan (HOKS). Keskimäärin koulutus kestää 1 – 1,5 vuotta. Voit suorittaa tutkinnosta myös pienempiä kokonaisuuksia (tutkinnon osia). Toteutamme koulutuksen seuraavasti:

Päivä-monimuotokoulutus | Järvenpää Sibeliuksenväylä

Valmennus koostuu orientaatiopäivästä, 12 lähiopetuspäivästä sekä ohjaustapaamisista. Lähiopetuspäivien välillä osallistujat työstävät oman yrityksensä suunnitelmia.

Jos sinulla on alan yritys tai työpaikka, voit suorittaa koulutuksen yrittäjän oppisopimuksella tai oppisopimuksella. Löydät hakijalle suunnattua tietoa oppisopimuksesta täältä. Kysy lisää Keudan Hakeutumispalveluiden oppisopimusneuvonnasta p. 09 2738 3770.

Koulutus on mahdollista opiskella kokonaan verkossa Teamsin välityksellä.

Luovien alojen yrittäjille suunnattu koulutus | mahdollista suorittaa kokonaan verkossa

Koulutus alkaa 14.12.2021.
Miten pystyt tuotteistamisen, myynnin ja markkinoinnin sekä sähköisen liiketoiminnan avulla parantamaan yritykseksesi liiketaloutta ja tuomaan yritystäsi paremmin esille? Tule mukaan opiskelemaan uutta koulutuskokonaisuutta, joka on suunnattu luovien alojen yrittäjille. Tavoitteena on suorittaa myyntiä tukevia tutkinnon osia Yrittäjän ammattitutkinnosta. Kouluttajina alan osaavia yrittäjiä/asiantuntijoita. Koulutus on mahdollista opiskella kokonaan verkossa Teamsin välityksellä.

Edellytykset opiskelulle

Opiskelu edellyttää riittävää suomen kielen taitoa, joka arvioidaan opettajan haastattelussa.

Koulutukseen osallistuminen edellyttää riittävää osaamista omalta alalta sekä aitoa kiinnostusta ryhtyä yrittäjäksi.

Kustannukset

Koulutus on maksuton.

Hakeutumisohjeet Hakulomake Tutkinnon valtakunnalliset perusteet Keudan toteutussuunnitelma

Kysy lisää!

Moisiola Kari

Opettaja

+358504093805

kari.moisiola@keuda.fi

Koivisto Virpi

Opettaja

+358401745491

virpi.koivisto@keuda.fi

Hyvärinen Sanna

Koulutusassistentti

+358504150658

sanna.hyvarinen@keuda.fi

Toimipiste

Sibeliuksenväylä 55, Järvenpää

Jaa sivu

Tulosta sivu

Ajankohtaista alalla