Koulutukset / Kauppa, hallinto ja oikeustieteet /

Yrittäjyyden ammattitutkinto (150 osp)

Ammattitutkinnot

Yrittäjyyden ammattitutkinto (150 osp)

Lisää suosikkeihin

Haluatko varmuutta ja osaamista – sitä kautta menestystä?

Suunnitteletko yrityksen perustamista tai oletko jo toimiva yrittäjä? Tai innostaako kenties yritysneuvojana toimiminen?

Tule opiskelemaan Yrittäjyyden ammattitutkintoa!

Saat tuhdit eväät yrittäjyyteen tai yritysneuvontaan sekä paljon käytännön työkaluja. Yrittäjyyden ammattitutkinto sopii sekä alkaville yrittäjille että jo kokemusta keränneille tai sukupolvenvaihdostilanteisiin. Tutkinnossa työstät mentorin tuella oman yrityksesi suunnitelmia: täsmennät liikeideaasi, terävöität tuotteesi tai palvelusi ja otat myynnin ja markkinoinnin kokonaisvaltaisesti haltuun. Ja viet nämä kaikki jokapäiväiseen käytäntöön. Yritysneuvojan tutkinnossa saat eväät toisten yritysten ohjaamiseen ja neuvontaan.

Kolme suuntautumisvaihtoehtoa

  • Yritystoimintaa suunnitteleva
  • Yritystoimintaa kehittävä
  • Yritysneuvoja

Koulutus omien tarpeidesi mukaan

Koulutus käsittää suuntautumisvaihtoehdosta riippuen keskeisiä asioita yritystoiminnan suunnittelusta ja käynnistämisestä tai jo toimivan yritystoiminnan analysointia ja kehittämistä. Tämän lisäksi voit valita juuri sinulle tarpeellisia valinnaisia osioita kuten esimerkiksi myynti ja markkinointi, talouden tulosten varmistaminen ja kehittäminen, tuotteiden ja palveluiden kehittäminen, verkkokaupan perustaminen ja kehittäminen tai vaikka liiketoiminnan osa-alueen digitalisointi. Halutessasi voit suorittaa myös yksittäisiä tutkinnon osia.

Ammattilaisen tärkeimmät ominaisuudet TOP 3

  • Uskallus, rohkeus ja riskinottokyky
  • Itsenäisyys, organisointitaidot ja luovuus
  • Päättäväisyys ja halu menestyä

Työllistyminen

Yrittäjyyden ammattitutkinnon jälkeen sinulla on valmiudet työllistää itsesi yrittäjänä, franchising-yrittäjänä, yrittäjämäisessä toiminnassa tai yritysneuvojana.

Toteutusvaihtoehdot

Opintojen kesto on yksilöllinen ja pohjautuu henkilökohtaiseen osaamisen kehittämissuunnitelmaan (HOKS). Keskimäärin koulutus kestää 1 – 1,5 vuotta. Voit suorittaa tutkinnosta myös pienempiä kokonaisuuksia (tutkinnon osia). Toteutamme koulutuksen seuraavasti:

Päivä-monimuotokoulutus | Järvenpää Sibeliuksenväylä

Valmennus koostuu orientaatiopäivästä, 12 lähiopetuspäivästä sekä ohjaustapaamisista. Lähiopetuspäivien välillä osallistujat työstävät oman yrityksensä suunnitelmia.

Jos sinulla on alan yritys tai työpaikka, voit suorittaa koulutuksen yrittäjän oppisopimuksella tai oppisopimuksella. Löydät hakijalle suunnattua tietoa oppisopimuksesta täältä. Kysy lisää Keudan Hakeutumispalveluiden oppisopimusneuvonnasta p. 09 2738 3770.

Koulutus on mahdollista opiskella kokonaan verkossa Teamsin välityksellä.

Edellytykset opiskelulle

Valmiudet

Koulutukseen osallistuminen edellyttää riittävää osaamista omalta alalta sekä yrittäjyyttä, yrittäjämäisessä tehtävässä toimimista tai aitoa kiinnostusta ryhtyä yrittäjäksi.

Kielitaito

Opiskelu edellyttää riittävää suomen kielen taitoa, joka arvioidaan opettajan haastattelussa.

Kustannukset

Koulutus on maksuton.

Hakijan tärkeät linkit

Hakeutumisohjeet Hakulomake Tutkinnon valtakunnalliset perusteet Keudan toteutussuunnitelma

Kysy lisää!

Kari Moisiola

Opettaja

+358 50 409 3805

kari.moisiola@keuda.fi

Sanna Hyvärinen

Koulutusassistentti

+358 50 415 0658

sanna.hyvarinen@keuda.fi

Toimipiste

Sibeliuksenväylä 55, Järvenpää

Jaa sivu

Tulosta sivu

Ajankohtaista alalla