Koulutukset / Kauppa, hallinto ja oikeustieteet /

Yrittäjyyden ammattitutkinto (150 osp)

Ammattitutkinnot Verkkototeutus

Yrittäjyyden ammattitutkinto (150 osp)

Yritystoiminnan suunnittelu ja käynnistäminen | Yritystoiminnan kehittäminen | Yritysneuvonta

Lisää suosikkeihin
Ammattitutkinnot Verkkototeutus

Yrittäjyyden ammattitutkinto (150 osp)

Haluatko varmuutta ja osaamista – sitä kautta menestystä?

Yrittäjyyden ammattitutkinto vahvistaa merkittävästi yrittäjyysosaamista, olet sitten toimiva yrittäjä tai yrittäjyyttä harkitseva. Opinnoista saat todella vahvan pohjan, jonka päälle pystyt perustamaan oman yrityksen tai pystyt kehittämään omaa yritystäsi. Keskeistä opinnoissa on se, että kaikki tekeminen keskittyy oman osaamisesi ja yrityksesi kehittämiseen ja menestyksen varmistamiseen.

Opintojesi aikana pääset perehtymään ja pohtimaan oman yrityksesi näkökulmasta yrittäjälle kaikkein keskeisimpiä asioita, kuten myyntiä ja markkinointia, asiakkuuksien hoitamista ja lisäarvoa tuottavan liiketoimintasuunnitelman tekemistä.

Opinnoissa saat tuhdit eväät yrittäjyyteen tai yritysneuvontaan sekä paljon käytännön työkaluja. Yrittäjyyden ammattitutkinto sopii sekä alkaville yrittäjille että jo kokemusta hankkineille tai sukupolvenvaihdostilanteisiin.

Yrittäjyyden ammattitutkinnossa voit valita taustasi mukaan kolmesta osaamisalasta:

  • Yritystoiminnan suunnittelu ja käynnistäminen
  • Yritystoiminnan kehittäminen
  • Yritysneuvonta

Yrittäjyyden ammattitutkinnon jälkeen sinulla on valmiudet työllistää itsesi yrittäjänä, franchising-yrittäjänä, yrittäjämäisessä toiminnassa tai yritysneuvojana. Yrittäjyys vaatii uskallusta ja riskinottokykyä, päättäväisyyttä ja halua menestyä. Itsenäisyys, hyvät organisointitaidot ja luovuus ovat ammattimaiselle yrittäjälle tärkeitä ominaisuuksia

Keudan opettajilla on sekä vahvaa yrittäjäopettamisen kokemusta että vahvaa yrittäjäkokemusta useilta eri aloilta. Koulutus on erittäin ajankohtaista, käytännönläheistä ja esimerkit ammennetaan elävästä elämistä ja kokemuksista.

Sopiiko tämä tutkinto minulle?

Tämä tutkinto sopii sinulle, jos toimit jo yrittäjänä tai yrittäjämäisessä tehtävässä tai sinulla on aito kiinnostus ryhtyä yrittäjäksi. Lisäksi sinulla tulee olla riittävää osaamista omalta alaltasi.

Koulutus omien tarpeidesi mukaan

Koulutus käsittää suuntautumisvaihtoehdosta riippuen keskeisiä asioita yritystoiminnan suunnittelusta ja käynnistämisestä tai jo toimivan yritystoiminnan analysointia ja kehittämistä. Tämän lisäksi voit valita juuri sinulle tarpeellisia valinnaisia osioita kuten esimerkiksi myynti ja markkinointi, talouden tulosten varmistaminen ja kehittäminen, tuotteiden ja palveluiden kehittäminen, verkkokaupan perustaminen ja kehittäminen tai vaikka liiketoiminnan osa-alueen digitalisointi.

Miten ja missä voin opiskella?

Opintojen alussa kanssasi tehdään yksilöllinen opintosuunnitelma, jossa otetaan huomioon myös aikaisempi osaamisesi. Keskimäärin koulutus kestää 1–1,5 vuotta. Halutessasi voit suorittaa myös yksittäisiä tutkinnon osia.

Opinnot toteutetaan päivä-monimuotokoulutuksena. Valmennus koostuu orientaatiopäivästä, 12 lähiopetuspäivästä sekä ohjaustapaamisista. Lähiopetuspäivien välillä osallistujat työstävät oman yrityksensä suunnitelmia. Lähiopetus pidetään Keudan Sibeliuksenväylän toimipisteessä Järvenpäässä. Koulutus on mahdollista opiskella kokonaan verkossa Teamsin välityksellä.

Jos sinulla on alan yritys tai työpaikka, voit suorittaa koulutuksen yrittäjän oppisopimuksella tai oppisopimuksella.

Toimipiste

Sibeliuksenväylä 55, Järvenpää

Maksaako tämä koulutus?

Oppisopimuksena koulutus on maksuton. Oppilaitosmuotoisena koko tutkinnon opiskelumaksu on 400 euroa ja yksittäisissä tutkinnon osissa opiskelumaksu on 150 euroa tutkinnon osaa kohden.

Opiskelumaksu laskutetaan pääsääntöisesti yhdessä erässä opintojen alettua. Opiskelumaksua ei palauteta. Opintojen aloituksen voi perua veloituksetta ennen opintojen sovittua aloitusta.

Miten haen?

Tähän koulutukseen on jatkuva haku auki.

Haethan vain yhteen koulutukseen kerrallaan. Hakukohdetta on mahdollista vaihtaa olemalla yhteydessä Hakeutumispalveluihin. Ilmoitathan Hakeutumispalveluihin myös, jos haluat täydentää hakemuksesi tietoja tai esimerkiksi yhteystietoihisi tulee muutos.

Kysy lisää!

Moisiola Kari

Opettaja

+358504093805

Järvenpää, Sibeliuksenväylä 55

Koivisto Virpi

Opettaja

+358401745491

Järvenpää, Sibeliuksenväylä 55

Katso webinaaritallenne yrittäjyydestä

Ajankohtaista alalla