Hakijalle

Tervetuloa Keudaan!

Kysyttävää hakemisesta?

Keudan koulutukset löytyvät näiden nettisivujen Koulutustarjonnasta. Halutessasi voit myös selata Koulutusoppaamme sähköistä versiota. Toki voit myös tilata itsellesi Koulutusoppaan painetun version.

040 174 5579
hakupalvelut@keuda.fi
Chat Hakijalle (arkisin klo 9-15)

Kiinnostaako oppisopimuskoulutus?

Ota yhteyttä Työelämäpalveluihin tai tule Koulutusinfoon:

040 174 5627
tyoelamapalvelut@keuda.fi
Oppisopimus-sivut

Koulutusinfot

Keudan koulutusinfoissa saat tarvitsemasi tiedot koulutuksista, hakeutumisesta sekä oppisopimuksesta. Tule kuulemaan ja kysymään! Järjestämme koulutusinfoja kerran kuussa vuorotellen kolmessa eri toimipisteessä Keravalla, Mäntsälässä ja Nurmijärvellä.

Järjestämme myös tutkintojen omia tutustumispäiviä eri toimipisteissä. Tutustumispäivät löytyvät koulutusoppaasta ja kunkin tutkinnon omalta sivulta kohdasta Koulutustarjonta.

Järvenpään, Keravan, Mäntsälän ja Tuusulan Kirkkotien koulutusinfojen ja pajapäivien aikataulut löytyvät myös PopUp-koulun kautta, josta Keudan tapahtumia voi näppärästi etsiä hakusanalla KEUDA.  Huom! Saaren kartanon pajapäivät ei löydy PopUp-koulun kautta.

Hakeutuminen koulutuksiin

Keudassa on tarjolla monipuolinen yli 80 tutkinnon laajuinen valikoima perus-, ammatti- ja erikoisammattitutkintoja. Lisäksi Keuda tarjoaa VALMA-koulutusta, työvoimakoulutusta, täydennyskoulutusta, aikuisten perusopetusta ja kansanopistokoulutusta. Kaikki koulutukset löytyvät Koulutustarjonta-sivulta. Hakuohjeet ja -lomakkeet löytyvät jokaisen koulutuksen omalta sivulta.

Jatkuvassa haussa voi hakea opiskelemaan perus-, ammatti- tai erikoisammattitutkintoa tai tutkinnon osaa. Jatkuvassa haussa voi hakea kuka tahansa, millä tahansa pohjakoulutuksella, myös peruskoulun päättötodistuksella. Jatkuvan haun hakulomakkeet löytyvät Keudan nettisivujen koulutustarjonta-sivuilta kunkin koulutuksen kohdalta. Lue lisää: Jatkuva haku Keudaan

Peruskoulun päättävät hakevat perustutkinto-opintoihin pääsääntöisesti valtakunnallisen yhteishaun kautta helmi-maaliskuussa. Nuoret, jotka eivät voi hakea yhteishaussa (mm. jo tutkinnon suorittaneet tai ylioppilaat, joille ei löydy sopivaa yo-pohjaista koulutusta), voivat hakea Keudan jatkuvassa haussa. Yhteishaussa vapaiksi jääneille paikoille voi hakea jatkuvassa haussa. www.opintopolku.fi

Opinto-ohjaajien sivut

Olemme koonneet hakeutumiseen liittyvää tietoa ja hyödyllisiä työkaluja opinto-ohjaajien työn avuksi opinto-ohjaajien sivulle.

Hakupalvelut

Opinto-ohjaaja
Hakupalvelut

Tuire Aikio

040 174 4489

Hakukoordinaattori
Hakupalvelut

Annika Kuparinen

040 174 4522

Hakukoordinaattori
Hakupalvelut

Susanna Marttila

040 174 5605

Palvelusuunnittelija
Hakupalvelut

Elina Vesalainen

040 174 4463

Hakupalvelut

040 174 5579
hakupalvelut@keuda.fi