Hakijalle

Tervetuloa Keudaan!

Kysyttävää hakemisesta?

Voit olla meihin yhteydessä kaikissa hakeutumiseen liittyvissä asioissa. Palvelemme puhelimitse, sähköpostitse ja chatin kautta. Chatin ollessa suljettuna voit jättää kysymyksesi yhteydenottopyyntönä, niin olemme sinuun yhteydessä.

040 174 5579
hakupalvelut@keuda.fi
Chat Hakijalle (arkisin klo 9-15)

Kiinnostaako oppisopimuskoulutus?

Ota yhteyttä Työelämäpalveluihin:

040 174 5627
tyoelamapalvelut@keuda.fi
Oppisopimus-sivut

Koulutus- ja oppisopimusinfot

Tervetuloa infoon kuulemaan ja kysymään lisää opiskelusta ja hakemisesta. Järjestämme koulutus- ja oppisopimusinfoja kerran kuussa vuorotellen kolmessa eri toimipisteessä Keravalla, Mäntsälässä ja Nurmijärvellä.

Järjestämme myös tutkintojen omia tutustumispäiviä eri toimipisteissä. Näiden infojen ja pajapäivien aikataulut löytyvät kunkin tutkinnon omalta sivulta Koulutustarjonta-sivujen alta.

Hakeutuminen koulutuksiin

Keudassa on tarjolla monipuolinen yli 80 tutkinnon laajuinen valikoima perus-, ammatti- ja erikoisammattitutkintoja. Lisäksi Keuda tarjoaa VALMA-koulutusta, työvoimakoulutusta, täydennyskoulutusta, aikuisten perusopetusta ja kansanopistokoulutusta. Kaikki koulutukset löytyvät Koulutustarjonta-sivulta. Hakuohjeet ja -lomakkeet löytyvät jokaisen koulutuksen omalta sivulta.

Jatkuvassa haussa voi hakea opiskelemaan perus-, ammatti- tai erikoisammattitutkintoa tai tutkinnon osaa. Jatkuvassa haussa voi hakea kuka tahansa, millä tahansa pohjakoulutuksella, myös peruskoulun päättötodistuksella. Jatkuvan haun hakulomakkeet löytyvät Keudan nettisivujen koulutustarjonta-sivuilta kunkin koulutuksen kohdalta. Lue lisää: Jatkuva haku Keudaan

Peruskoulun päättävät hakevat perustutkinto-opintoihin pääsääntöisesti valtakunnallisen yhteishaun kautta helmi-maaliskuussa. Nuoret, jotka eivät voi hakea yhteishaussa (mm. jo tutkinnon suorittaneet tai ylioppilaat, joille ei löydy sopivaa yo-pohjaista koulutusta), voivat hakea Keudan jatkuvassa haussa. Yhteishaussa vapaiksi jääneille paikoille voi hakea jatkuvassa haussa. www.opintopolku.fi

Opinto-ohjaajien sivut

Olemme koonneet hakeutumiseen liittyvää tietoa ja hyödyllisiä työkaluja opinto-ohjaajien työn avuksi opinto-ohjaajien sivulle.

Hakupalvelut

Opinto-ohjaaja

Tuire Aikio

040 174 4489

Hakukoordinaattori

Annika Kuparinen

040 174 4522

Hakukoordinaattori

Susanna Marttila

040 174 5605

Palvelusuunnittelija

Elina Vesalainen

040 174 4463

Hakupalvelut

040 174 5579
hakupalvelut@keuda.fi