liput kv

Keudasta maailmalle, maailmalta meille

Kansainvälisyys opinnoissa

Keudassa opiskelevalle on tarjolla useita mahdollisuuksia osallistua kansainväliseen toimintaan - eikä suotta. Työnantajat nimittäin arvostavat uusissa työntekijöissään ominaisuuksia, jotka kehittyvät erityisesti kansainvälistymisen kautta – uteliaisuutta, tuottavuutta ja sitkeyttä. Lisäksi työelämässä tarvittava kielitaito ja kulttuurien tuntemus kehittyvät kansainvälisessä toiminnassa.

Orleans katunaekymaeTulevaisuuden työssäsi kohtaat kansainvälisyyttä kaikkialla - vaikka työpaikkasi  ei tekisikään suoraan vaikkapa kansainvälistä kauppaa. Työkaverisi ja asiakkaasi voivat olla ulkomaalaisia, käyttämäsi koneet ja laitteet saattavat vaatia vieraskielisten manuaalien lukemista, lähdet ehkä asennuskeikalle ulkomaille, tai seuraat verkon välityksellä viljan markkinahintoja saadaksesi sadollesi paremman tuoton.

Kansainvälistymiseen on monta väylää, myös Keudassa.Opintojen aikana perehdytään ja opiskellaan eri maiden kulttuureita: kieliä, käytöstapoja, elinolosuhteita, työkulttuuria ja ruokakulttuuria.

Madrid koulu opetuskeittioeVoit toimia kv-tutorina Keudaan kansainväliselle työssäoppimisjaksolle tuleville ulkomaisille opiskelijoille, ja saada näin sekä kieliharjoittelua, organisointitaitoja että uusia ystäviä.

Voit myös itse hakeutua opiskelijavaihtoon, mikä tarkoittaa kansainvälistä opiskelu- ja työssäoppimisjaksoa Keudan kumppanimaassa- ja koulussa. Vaihdossa olevan opiskelijan matka- ja majoituskuluja katetaan apurahalla, joita Keuda hakee aktiivisesti eri rahoituslähteistä.

Apuna ja tukenasi ovat alasi kansainvälisten asioiden yhteyshenkilö ja oma opettajasi, sekä Keudan kansainvälisten asioiden koordinaattori ja assistentti. Vaihtojakso ja kv-tutortoiminta luetaan sinulle hyväksi osana opintojasi.

Yhteyshenkilöt

Kv-koordinaattori
Kansainvälinen toiminta

Katriina Lammi

040 174 5533