Opinto-ohjaajien sivu

Tämä sivu on suunnattu erityisesti peruskoulujen ja lukioiden opinto-ohjaajille sekä Ohjaamojen ja muiden ohjaustyötä tekevien tahojen henkilöstölle.

Koulutusopas 2020

Keudan Koulutusopas 2020 on ilmestynyt!
Selailuversio
PDF-tiedosto ladattavaksi

Lähetämme oppaan alueen oppilaitoksiin jaettavaksi 8.- ja 9. luokkien opiskelijoille sekä ammatillisesta polusta kiinnostuneille lukiolaisille. Koulutusoppaita voi tilata lisää laittamalla sähköpostia osoitteeseen viestinta@keuda.fi. 

Koulutusinfot ja tutustumispäivät

Keuda järjestää lukuvuosittain erilaisia tapahtumia, jotka tarjoavat erinomaisen mahdollisuuden tulla tutustumaan Keudan toimintaan.

Koulutusinfot, tutustumispäivät ja PopUp-koulut

Esitys koulutustarjonnasta (PowerPoint)

Esityksessä on kerrottu Keudan koulutustarjonnasta sekä yleisesti ammatillisesta koulutuksesta. PowerPoint-esitys on tallennettu luettavampaan PDF-muotoon.

Esitys Keudan koulutustarjonnasta

Vierailupyynnöt

Haluatko Keudan opinto-ohjaajan mukaan tilaisuuteenne esittelemään koulutustarjontaa ja opiskelua Keudassa? Lähetä vierailupyyntö Keudaan osoitteella opo@keuda.fi.

Koulutuskokeilu Keudassa

Koulutuskokeiluun haetaan sen jälkeen kun on saanut lähetteen TE-toimistosta, KELAsta tai muulta maksavalta taholta. Keudaan haku tapahtuu lähettämällä sähköpostia osoitteeseen hakupalvelut@keuda.fi. Koulutuskokeilun hinta on 100 euroa/päivä, joka sisältää kokeiluohjelman, lounaan sekä kirjallisen palautteen. Mahdollista sopia erilliskustanteisena lukitestauksesta ja matematiikan testistä. Yhteyshenkilö Erja Kärnä, erja.karna@keuda.fi, puh, 050 372 0837

Pääsykokeet

Keuda järjestää pääsykokeen ainoastaan Pekka Halosen akatemian kuvallisen ilmaisun osaamisalan koulutuksiin yhteishaun hakijoille. Yhteishaun hakijoille lähetetään kutsu pääsykokeeseen keväällä. Opiskelijat valitaan pääsykokeen perusteella ja opiskelijavalinnoista ilmoitetaan kesäkuussa.

Keudan opinto-ohjaajien yhteystiedot

Yhteystietoluetteloon on koottu Keudan opinto-ohjaajien yhteystiedot vastuualueittain ja toimipisteittäin.

Keudan opinto-ohjaajien yhteystietoluettelo

Hakupalvelut

040 174 5579
hakupalvelut@keuda.fi