Opinto-ohjaajien sivu

Tämä sivu on suunnattu erityisesti peruskoulujen ja lukioiden opinto-ohjaajille sekä Ohjaamojen ja muiden ohjaustyötä tekevien tahojen henkilöstölle.

Hakijan Opas

Hakijan Opas 2020 ilmestyy syyskuussa 2019.

Keudan Hakijan opas 2019 on ilmestynyt! Olemme lähettäneet sen alueen oppilaitoksiin jaettavaksi 8.- ja 9.luokkien opiskelijoille sekä ammatillisesta polusta kiinnostuneille lukiolaisille. Hakijan oppaita voi tilata lisää laittamalla sähköpostia osoitteeseen viestinta@keuda.fi.

Keudan Hakijan oppaan 2019 sähköinen versio

Avoimet ovet ja tutustumiset Keudan toimipisteisiin

Keuda järjestää lukuvuosittain erilaisia tapahtumia, jotka tarjoavat erinomaisen mahdollisuuden tulla tutustumaan Keudan toimintaan.

Lukuvuoden 2018-2019 tapahtumakalenteri

Koulutuskokeilu Keudassa

Koulutuskokeiluun haetaan sen jälkeen kun on saanut lähetteen TE-toimistosta, KELAsta tai muulta maksavalta taholta. Keudaan haku tapahtuu lähettämällä sähköpostia osoitteeseen hakupalvelut@keuda.fi. Koulutuskokeilun hinta on 100 euroa/päivä, joka sisältää kokeiluohjelman, lounaan sekä kirjallisen palautteen. Mahdollista sopia erilliskustanteisena lukitestauksesta ja matematiikan testistä. Yhteyshenkilö Erja Kärnä, erja.karna@keuda.fi, puh, 050 372 0837

Esitys koulutustarjonnasta (PowerPoint)

Esityksessä on kerrottu Keudan koulutustarjonnasta sekä myös yleisesti ammatillisesta koulutuksesta. PowerPoint-esitys on tallennettu luettavampaan PDF-muotoon: Esitys Keudankoulutustarjonnasta

Pääsykokeet

Keuda järjestää pääsykokeen ainoastaan Pekka Halosen akatemian kuvallisen ilmaisun osaamisalan koulutuksiin. Kaikille hakijoille (Yhteishaku ja Jatkuva haku) lähetetään kutsu pääsykokeeseen keväällä. Opiskelijat valitaan pääsykokeen perusteella ja opiskelijavalinnoista ilmoitetaan kesäkuussa.

Pekka Halosen akatemiaan keväällä 2019 hakeneille (Yhteishaku ja jatkuva haku) on lähetetty tieto pääsykokeesta sähköpostitse ja postitse. Pääsykokeet ovat kaikille hakijoille kaksipäiväiset (6.-7.5.2019). Pääsykokeeseen sisältyy yhtenä pisteitä tuovana osana ennakkotehtävä, jonka palautus on 24.4.2019 klo: 16 mennessä Pekka Halosen akatemiaan. Tehtävävaihtoehdot löytyy täältä.

Keudan opinto-ohjaajien yhteystiedot

Yhteystietoluetteloon on koottu Keudan opinto-ohjaajien yhteystiedot vastuualueittain ja toimipisteittäin. Yhteyshenkilöt on listattuna myös alla.

Keudan opinto-ohjaajien yhteystietoluettelo

Hakupalvelut

040 174 5579
hakupalvelut@keuda.fi