< Takaisin tutkintohakuun

EA 1 / Kinnarps

Ensiapukoulutus: EA1 ® -korttikoulutus (16 t)

Tietoa täydennyskoulutuksesta

Koulutus antaa perustiedot ja -taidot hätätilanteissa ja tavallisimmissa sairaus- ja onnettomuustilanteissa auttamiseen. Kurssille voi osallistua ilman aikaisempaa ensiapukoulutusta.

Koulutuksen hyväksytystä suorittamisesta saa kolme vuotta voimassa olevan Suomen Punaisen Ristin (SPR) myöntämän EA1 ® -kortin.

Keuda Koulutuspalvelut Oy:n järjestämän kurssin sisältö noudattaa SPR:n ensiapukoulutuksen sisältöä, jota voidaan räätälöidä kohderyhmän tarpeiden mukaan runko-ohjelman puitteissa. Koulutus on kaksipäiväinen.

Otathan mukaan virallisen kuvallisen henkilöllisyystodistuksen.

Hinta ja maksuohjeet:

Hinta: 140 euroa (sis. alv 24%). Hinta sisältää opetuksen, harjoituksissa tarvittavat välineet ja ensiapukortin.

Maksutapa: verkkomaksu

Yritysasiakkaat: mikäli haluatte, että laskutamme koulutusmaksun, olettehan yhteydessä palvelusuunnittelija Elina Vesalaiseen (elina.vesalainen@keuda.fi / p. 040 174 4463).

 

Ilmoittautuminen:

Ilmoittautuminen on sitova (katso peruutusehdot). 

Saat automaattivahvistuksen hakemuksesi vastaanotosta sähköpostiisi (tarkistathan myös roskapostikansion). Mahdollisista peruutuksista ja muutoksista ilmoitamme sähköpostitse. Lähetämme muistutusviestin saapumisohjeineen noin viikkoa ennen koulutuksen alkua.

 

Huom! Keudan opiskelijat:

Tämän sivun koulutuspäivät ovat ainoastaan ulkoiseen myyntiin. Opiskelijat ilmoittautuvat EA1-kursseille Studenta plus -opiskelijaliittymän kautta. Jos tarvitset neuvoa, käännythän vastuuohjaajasi puoleen.

Opetustapahtumat

  • 24.5.2018 – 25.5.2018, EA 1 / Kinnarps, Kerava Ilmoittaudu Hakuaika päättyy 24.05.2018