Keudan toiminta epidemiatilanteen aikana. Lue tästä >

Ensiapukoulutukset

PDF

Päivitä ensiaputaitosi - pelasta elämä!

Osaatko toimia onnettomuus- ja hätätilanteessa? Tiedätkö miten voit auttaa tavallisimmissa sairaus- ja onnettomuustilanteissa? Ensiavun antaminen on yksi tärkeimmistä kansalaistaidoista. Tule kurssille oppimaan perusasiat tai virkistämään jo hankkimiasi taitoja. Keudassa voit suorittaa joko yksipäiväisen Hätäensiapukurssin tai kaksipäiväisen EA1®-kurssin. Molempien koulutusten hyväksytystä suorituksesta saa kolme vuotta voimassa olevan Suomen Punaisen Ristin (SPR) myöntämän mobiilikortin. Kurssien sisältö noudattaa SPR:n ensiapukoulutuksen määrittelemää sisältöä. Järjestämme EA1-koulutuksia kerran kuussa eri puolilla Keski-Uuttamaata ja HätäEA-koulutuksia muutaman kerran lukukaudessa. Ilmoittaudu mukaan!

Tulevat ensiapukoulutukset

Etsitkö koulutusta henkilöstöllesi?

Pidämme ensiapukoulutuksia tilauksesta myös työyhteisöille ja muille ryhmille, kuten järjestöjen jäsenistölle ja harrasteryhmille. Valikoimaamme kuuluu avoimessa tarjonnassa olevien kurssien lisäksi myös neljän tunnin Hätäensiapukurssi 8 t® ja Ensiapukurssi EA2®. Koulutuksen sisältöä voidaan räätälöidä kohderyhmän tarpeiden mukaan SPR:n määrittelemän runko-ohjelman puitteissa. Pyydä tarjous!

Kadotitko ensiapukorttisi?

Jos olet suorittanut ensiapukoulutuksen Keudassa ennen 1.4.2020 ja korttisi on edelleen voimassa, voit tilata uuden kortin kadonneen tilalle ilman, että sinun täytyy käydä koulutusta uudelleen. Ohjeet ensiapukortin uusintatilaukseen. Tämän jälkeen suoritetuista koulutuksista on myönnetty mobiilikortti, jonka löydät Omasta profiilista osoitteesta ensiaputodistus.fi.

Toimipiste
Kirkkotie 31, Tuusula

Yhteyshenkilöt

Hakeutumiskoordinaattori

Täydennyskoulutus

Elina Vesalainen

040 174 4463

Hakeutumispalvelut

09 2738 3700
hakeutumispalvelut@keuda.fi