Hallittu puun kaato puutarhassa

PDF

Hallittu puun kaato puutarhassa

Opetustapahtumat

  • 11.2.2019, Hallittu puun kaato puutarhassa, klo 9.15-13.45, Saaren kartano, Paronin talli, konehalli, Mäntsälä 45,00 € (sis. ALV 24 %) Hakuaika päättyy 04.02.2019
    Ilmoittaudu

Tietoa täydennyskoulutuksesta

Hallittu puun kaato puutarhassa -moottori- ja raivaussahakurssilla opetellaan puun kaataminen vaihe vaiheelta. Koulutuksessa opitaan moottorisahan turvallista käyttöä ja huoltamista. Koulutus toteutetaan oppilaitoksen tiloissa ja puutarhalla.


Päivä koostuu moottori- ja raivaussahan perusteista, joissa käydään läpi mm. työturvallisuus ja turvavarusteet sekä sahojen yleisimmät huoltotoimenpiteet ja terän teroitus.

Koulutus on tarkoitettu henkilöille, jotka käyttävät moottorisahaa puutarhatöissä.

Puethan päällesi sään mukaisen työvaatetuksen.

Lounas

Mahdollisuus maksulliseen lounaaseen ja päiväkahviin opiskelijaravintola Lusikkalinnassa.

  • Koko buffet 8,90 €
  • Yksi lämmin vaihtoehto + kahvi 7,70 €
  • Yksi lämmin vaihtoehto sekä kahvi + jälkiruoka 8,50 €
  • Kahvi 1,00 €

Ilmoittautuminen

Jokaiseen koulutuspäivään on oma ilmoittautuminen ja koulutus maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä verkkomaksuna. Ilmoittautuminen on sitova (katso peruutusehdot). Mikäli haluat, että laskutamme osallistumisesi, olethan yhteydessä palvelusuunnittelija Elina Vesalaiseen (elina.vesalainen@keuda.fi / p. 040 174 4463). Laskulla maksettaessa veloitamme laskutuslisän 6,50 €. Laskutusmahdollisuus vain yrityksille.

Lähetämme muistutusviestin saapumisohjeineen ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen ilmoittautumisajan päätyttyä. Mahdollisista peruutuksista ja muutoksista tiedotamme sähköpostiin.

Toimipiste
Saaren kartano, Mäntsälä

Yhteyshenkilöt

Palvelusuunnittelija

Elina Vesalainen

040 174 4463

Hakupalvelut

040 174 5579
hakupalvelut@keuda.fi