Hitsaajan pätevyyskokeet (Työvoimakoulutus nro 679764)

PDF

Hakuaikaa jatkettu ja aloitus siirretty!

Koulutus alkaa: 13.8.2018 (Haku päättyy 28.7.2018)

Hakeutuminen: Linkki hakusivulle (Tiedot-välilehdeltä löytyy hakupainike)

Kuvaus

Hakuaikaa jatkettu ja aloitus siirretty! Koulutuksen tavoitteena on UUSIA VANHENTUNUT hitsausluokkatodistus ja pätevöittää hitsaajia eri hitsausprosesseihin sekä hitsattaviin materiaaleihin. 

Koulutuksen kohderyhmänä ovat työttömät tai työttömyysuhan alaiset ammattitaitoiset hitsaajat ja hitsaustaitoiset metallialan eri tehtävissä toimineet henkilöt, joiden hitsausluokat ovat vanhentuneet.

Sisältö

SFS EN ISO 9606-1 l mukainen hitsauskoe valitsemallaan hitsausprosessilla ja materiaalilla. 
Henkilökohtaisesta lähtötasosta riippuen lähiopetuksen ja hitsausharjoitusjakson pituus vaihtelee henkilökohtaisen opiskelusuunnittelman mukaisesti (noin 10 pv). 
* MIG/MAG 
* TIG 
* Kaasu 
*Orbitaalihitsaus 

Opiskelijavalinta

Päivityskoulutukseen osallistujat valitaan hakemusten perusteella. Hakijan on mainittava hakemuksessaan mitä hitsausluokkaa hän tulisi uusimaan. 

Koulutukseen hakeutuminen

Hae koulutukseen täyttämällä sähköinen hakemus internet-osoitteessa 
www.te-palvelut.fi ja haussa oleva työvoimakoulutus (-> sanahakuna toimii koulutuksen koulutuksen nimi tai numero 678190->Näytä ilmoitukset sivun alareunassa -> klikkaa koulutusta johon olet hakemassa -> valitse Tiedot-välilehti (sivun yläreunassa) -> Hae tähän koulutukseen). Vaihtoehtoisesti voit jättää paperihakemuksen työ- ja elinkeinotoimistoon. 

Mikäli täytät sähköisen hakemuksen ilman pankkitunnuksia, on Sinun vahvistettava hakemuksesi TE-toimistossa ennen hakuajan päättymistä. Koulutushakemuksesi käsittelyä voit seurata www.te-palvelut.fi > Oma asiointi > koulutushakemus. 

LISÄTIETOJA koulutuksesta ja sen toteutuksesta kouluttaja Pekka Soininen puh. 040- 1744501 ja koulutusassistentti Sari Taipale, sari.taipale@keuda.fi, puh. 050 415 0928. 

Koulutuksen aikaisista etuuksista saa lisätietoja työ- ja elinkeinotoimistosta tai 
valtakunnallisesta TE-asiakaspalvelukeskuksesta, Koulutusneuvonta, puh. 0295 020 702 (ma - pe klo 9.00 - 16.15) tai sähköpostitse: koulutusneuvonta@te-toimisto.fi.

Toimipiste
Ammattikoulunkatu 1, Järvenpää
Hakupalvelut

040 174 5579
hakupalvelut@keuda.fi