Hitsaajan pätevyyskokeet (Työvoimakoulutus nro 681633)

PDF

Koulutus alkaa: 12.11.2018 (haku päättyy 31.10.2018)

Hakeutuminen: Linkki hakusivulle (tiedot-välilehdeltä löytyy hakupainike)

KUVAUS

Koulutuksen tavoitteena on UUSIA VANHENTUNUT hitsausluokkatodistus ja pätevöittää hitsaajia eri hitsausprosesseihin sekä hitsattaviin materiaaleihin.

Koulutuksen kohderyhmänä ovat työttömät tai työttömyysuhan alaiset ammattitaitoiset hitsaajat ja hitsaustaitoiset metallialan eri tehtävissä toimineet henkilöt, joiden hitsausluokat ovat vanhentuneet.

KOULUTUKSEN SISÄLTÖ

SFS EN ISO 9606-1 l mukainen hitsauskoe valitsemallaan hitsausprosessilla ja materiaalilla.
Henkilökohtaisesta lähtötasosta riippuen lähiopetuksen ja hitsausharjoitusjakson pituus vaihtelee henkilökohtaisen opiskelusuunnittelman mukaisesti (noin 10 pv).
* MIG/MAG
* TIG
* Kaasu
*Orbitaalihitsaus

OPISKELIJAVALINTA

Päivityskoulutukseen osallistujat valitaan hakemusten perusteella. Hakijan on mainittava hakemuksessaan mitä hitsausluokkaa hän tulisi uusimaan.

KOULUTUKSEEN HAKEUTUMINEN

Hae koulutukseen täyttämällä sähköinen hakemus internet-osoitteessa www.te-palvelut.fi ja haussa oleva työvoimakoulutus (-> sanahakuna toimii koulutuksen koulutuksen nimi tai numero 681633 ->Näytä ilmoitukset sivun alareunassa -> klikkaa koulutusta johon olet hakemassa -> valitse Tiedot-välilehti (sivun yläreunassa) -> Hae tähän koulutukseen). Vaihtoehtoisesti voit jättää paperihakemuksen työ- ja elinkeinotoimistoon.

Mikäli täytät sähköisen hakemuksen ilman pankkitunnuksia, on Sinun vahvistettava hakemuksesi TE-toimistossa ennen hakuajan päättymistä. Koulutushakemuksesi käsittelyä voit seurata www.te-palvelut.fi > Oma asiointi > koulutushakemus.

Koulutuksen aikaisista etuuksista saa lisätietoja työ- ja elinkeinotoimistosta tai valtakunnallisesta TE-asiakaspalvelukeskuksesta, Koulutusneuvonta, puh. 0295 020 702 (ma - pe klo 9.00 - 16.15) tai sähköpostitse: koulutusneuvonta@te-toimisto.fi.

Toimipiste
Wärtsilänkatu 7, Järvenpää

Yhteyshenkilöt

Opettaja

Pekka Soininen

040 174 4501

Koulutusassistentti

Sari Taipale

050 415 0928

Hakupalvelut

040 174 5579
hakupalvelut@keuda.fi