Keudan toiminta epidemiatilanteen aikana. Lue tästä >

Hygieniaosaamiskoulutukset ja -testit

PDF

Suorita hygieniapassi!

Oletko menossa töihin ravintolaan, kahvilaan, ruokakauppaan tai muuhun  työhön, jossa käsittelet pakkaamattomia helposti pilaantuvia elintarvikkeita? Suorittamalla hygieniaosaamistestin hyväksytysti saat virallisen toistaiseksi voimassa olevan hygieniapassin, jolla osoitat hallitsevasi elintarvikehygienian perusasiat.

Keudan hygieniaosaamistesti sisältää aina myös ennakkolukupaketin ja tunnukset verkko-opetusmateriaaliin. Jos et läpäise testiä ensimmäisellä kerralla, saat yhden uusinnan ilmaiseksi. Jos kaipaat lähiopetusta oppimisen tueksi, suosittelemme osallistumaan hygieniaosaamiskoulutukseen. Järjestämme myös luettuja hygieniaosaamistestejä, jotka on suunnattu niille, joiden äidinkieli on muu kuin suomi tai joilla on lukemisen vaikeus.

Työyhteisöille tarjoamme erikseen räätälöityjä hygieniaosaamistestejä ja -koulutuksia sekä työpaikoilla että Keudan tiloissa. Pyydä tarjous!

Ilmoittautuminen ja lisätiedot

Testiin ja koulutukseen ilmoittaudutaan erikseen.

Tulevat koulutukset ja testit

Kadotitko hygieniapassin tai vaihtuiko nimesi?

Voit tilata uuden hygieniapassin Keudasta, jos olet suorittanut sen meillä kolmen vuoden sisällä ja osaamistestaaja on edelleen Keudan palveluksessa. Uusi kortti on mahdollista tilata myös jos sinulla on joko hygieniapassi tai sen todistusosa yhä tallessa. Ohjeet hygieniapassin uusintatilaukseen.

Toimipiste
Sibeliuksenväylä 55, Järvenpää

Yhteyshenkilöt

Hakeutumiskoordinaattori

Täydennyskoulutus

Elina Vesalainen

040 174 4463

Hakeutumispalvelut

09 2738 3700
hakeutumispalvelut@keuda.fi