Hygieniaosaamistesti (luettu)

PDF

Hygieniaosaamistesti

Keudan opiskelijan ilmoittautumisohje täydennyskoulutukseen

  • Ilmoittaudu hygieniaosaamistestiin Studenta plus -opiskelijaliittymän kautta (tarkemmat ohjeet ilmoittautumiseen).
  • Käy maksamassa korttimaksu Keudan verkkokaupassaKeudan opiskelijat maksavat hygieniapassista 10 € jos osaaminen kuuluu suoritettavaan tutkintoon, 26 € jos se ei kuulu tutkintoon.
  • Saat tilausvahvistuksen ja kuitin sähköpostiisi. Sinun tulee näyttää ne opettajalle testipäivän alussa. Kuitti kannattaa säilyttää mahdollista uusintatestiä varten.

Opetustapahtumat

  • 5.6.2019, Luettu hygieniaosaamistesti, klo 8.30-12.00, opettaja Tuula Kitti, Järvenpää 62,00 € (sis. ALV 24 %) Hakuaika päättyy 02.06.2019
    Ilmoittaudu

Tietoa täydennyskoulutuksesta

Luette hygieniaosaamistesti on tarkoitettu henkilöille, joiden äidinkieli ei ole suomi tai jolla on luetun ymmärtämisen vaikeus.

Testissä testaaja lukee kysymykset kysymyspaperista niin kuin ne on sinne kirjoitettu, eikä auta tai avaa sanoja muuten mitenkään. Ei-suomenkielisellä osallistujalla saa olla mukana sanakirja, jonka testaaja tarkistaa ennen testin alkua.

Ota testitilaisuuteen mukaan virallinen kuvallinen henkilöllisyystodistuksesi, kynä ja kumi.

Hygieniaosaamistesti on Ruokaviraston mukainen ja sen hyväksytyn suorittamisen perusteella osallistujalle voidaan tilata virallinen toistaiseksi voimassa oleva todistus ja kortti.

Jos et läpäise testiä, saat yhden uusinnan ilmaiseksi. Ilmoittaudu uusintatestiin osoitteella elina.vesalainen@keuda.fi. Mainitsethan viestissä mihin ja minkä päivän testiin olet tulossa.

Hygieniapassi toimitetaan postitse 3-4 viikon kuluessa testistä. 

Hygieniaosaaminen

Elintarvikehygieeninen osaaminen on elintarvikealan toimijoita ja työntekijöitä koskeva lakisääteinen velvoite. Elintarvikehygieenisestä osaamisesta säädetään yleisessä elintarvikehygienia-asetuksessa (852/2004/EU) sekä elintarvikelaissa (23/2006).

Ennakkomateriaali

Mikäli ilmoittaudut testiin viimeistään viikkoa aiemmin, lähetämme sinulle Keudan hygieniaosaamista käsittelevän lukupaketin ja tunnukset verkko-opetusmateriaaliin, joiden avulla voit valmistautua testiin. Koulutukseen ja testiin soveltuvaa ennakkomateriaalia löytyy myös Ruokaviraston verkkosivuilta.

Ilmoittautuminen ja ehdot

Testi maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä verkkomaksuna. Ilmoittautuminen on sitova (katso peruutusehdot). Mikäli haluat, että laskutamme osallistumisesi, olethan yhteydessä palvelusuunnittelija Elina Vesalaiseen (elina.vesalainen@keuda.fi / p. 040 174 4463). Laskulla maksettaessa veloitamme laskutuslisän 6,50 €. Laskutusmahdollisuus vain yrityksille.

Lähetämme muistutusviestin saapumisohjeineen ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen viimeistään ilmoittautumisajan päätyttyä. Mahdollisista peruutuksista ja muutoksista tiedotamme sähköpostiin. 

Keudan opiskelijat ilmoittautuvat Studenta plus -opiskelijaliittymän kautta (tarkemmat ohjeet ilmoittautumiseen).

Toimipiste
Sibeliuksenväylä 55, Järvenpää

Yhteyshenkilöt

Opettaja

Jaana Silvast

050 415 1465

Palvelusuunnittelija

Elina Vesalainen

040 174 4463

Opettaja

Tuula Kitti

050 415 0756

Hakupalvelut

040 174 5579
hakupalvelut@keuda.fi