Keudan toiminta poikkeustilanteen aikana. Lue tästä >

Hygieniaosaamistesti (selko-luettu)

PDF

Hygieniaosaamistesti

Opetustapahtumat

  • 12.5.2020, Selko-luettu hygieniaosaamistesti, klo 15.00-16.30, opettaja Anna-Maria Vaajoensuu, luokka 115, Peltola-rakennus, Järvenpää 62,00 € (sis. ALV 24 %) Hakuaika päättyy 30.04.2020
    Ilmoittaudu

Tietoa täydennyskoulutuksesta

Selko-luettu hygieniaosaamistesti on tarkoitettu henkilöille, joiden äidinkieli ei ole suomi tai jolla on luetun ymmärtämisen vaikeus.

Testissä testaaja lukee kysymykset selkosuomella ja jokainen vastaa kirjallisesti omaan lomakkeeseen. Testin aikana ei voi kysyä eikä keskustella.

Ota testitilaisuuteen mukaan virallinen, kuvallinen henkilöllisyystodistuksesi!

Hygieniaosaamistesti on Ruokaviraston mukainen ja sen hyväksytyn suorittamisen perusteella osallistujalle voidaan tilata virallinen toistaiseksi voimassa oleva todistus ja kortti.

Jos et läpäise testiä, saat yhden uusinnan ilmaiseksi. Ilmoittaudu uusintatestiin osoitteella elina.vesalainen@keuda.fi. Mainitsethan viestissä mihin ja minkä päivän testiin olet tulossa.

Hygieniapassi toimitetaan postitse 3-4 viikon kuluessa testistä. 

Hygieniaosaaminen

Elintarvikehygieeninen osaaminen on elintarvikealan toimijoita ja työntekijöitä koskeva lakisääteinen velvoite. Elintarvikehygieenisestä osaamisesta säädetään yleisessä elintarvikehygienia-asetuksessa (852/2004/EU) sekä elintarvikelaissa (23/2006).

Ennakkomateriaali

Ilmoittautumisajan päätyttyä lähetämme sinulle Keudan hygieniaosaamista käsittelevän lukupaketin ja tunnukset verkko-opetusmateriaaliin, joiden avulla voit valmistautua testiin. Materiaali ei ole selkokielellä. Koulutukseen ja testiin soveltuvaa ennakkomateriaalia löytyy myös Ruokaviraston verkkosivuilta.

Ilmoittautuminen

Testi maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä verkkomaksuna. Ilmoittautuminen on sitova (katso peruutusehdot). Mikäli haluat, että laskutamme osallistumisesi, olethan yhteydessä palvelusuunnittelija Elina Vesalaiseen (elina.vesalainen@keuda.fi / p. 040 174 4463). Laskulla maksettaessa veloitamme laskutuslisän 6,50 €. Laskutusmahdollisuus vain yrityksille.

Lähetämme muistutusviestin saapumisohjeineen ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen ilmoittautumisajan päätyttyä. Mahdollisista peruutuksista ja muutoksista tiedotamme sähköpostiin. 

Keudan opiskelijat ilmoittautuvat Studenta plus -opiskelijaliittymän kautta (tarkemmat ohjeet ilmoittautumiseen).

Toimipiste
Sibeliuksenväylä 55, Järvenpää

Yhteyshenkilöt

Palvelusuunnittelija

Elina Vesalainen

040 174 4463

Opettaja

Anna-Maria Vaajoensuu

050 330 5439

Hakupalvelut

09 2738 3700
hakupalvelut@keuda.fi