Hygieniaosaamistestit

marketing-image
PDF

Hygieniaosaamistesti

Keudan opiskelijan ilmoittautumisohje täydennyskoulutukseen

  • Ilmoittaudu hygieniaosaamistestiin Studenta plus -opiskelijaliittymän kautta (tarkemmat ohjeet ilmoittautumiseen).
  • Käy maksamassa korttimaksu Keudan verkkokaupassaKeudan opiskelijat maksavat hygieniapassista 10 € jos osaaminen kuuluu suoritettavaan tutkintoon, 26 € jos se ei kuulu tutkintoon.
  • Saat tilausvahvistuksen ja kuitin sähköpostiisi. Sinun tulee näyttää ne opettajalle testipäivän alussa. Kuitti kannattaa säilyttää mahdollista uusintatestiä varten.

Opetustapahtumat

  • 21.5.2019, Hygieniaosaamistesti, klo 15.30-16.30, opettaja Anna-Maria Vaajoensuu, Sibeliuksenväylä 55, luokka 116, Järvenpää 62,00 € (sis. ALV 24 %) Hakuaika päättyy 16.05.2019
    Ilmoittaudu

Tietoa täydennyskoulutuksesta

Tällä sivulla ilmoittaudut pelkkään hygieniaosaamistestiin ilman koulutusta.

Elintarvikehygieeninen osaaminen on elintarvikealan toimijoita ja työntekijöitä koskeva lakisääteinen velvoite. Elintarvikehygieenisestä osaamisesta säädetään yleisessä elintarvikehygienia-asetuksessa (852/2004/EU) sekä elintarvikelaissa (23/2006).

Hygieniaosaamistesti on Ruokaviraston mukainen ja sen hyväksytyn suorittamisen perusteella osallistujalle voidaan tilata virallinen toistaiseksi voimassa oleva todistus ja kortti. Testiin on varattu aikaa 60 minuuttia. Ota mukaan virallinen, kuvallinen henkilöllisyystodistuksesi!

Jos et läpäise testiä, saat yhden uusinnan ilmaiseksi. Ilmoittaudu uusintatestiin osoitteella elina.vesalainen@keuda.fi. Mainitsethan viestissä mihin ja minkä päivän testiin olet tulossa.

Hygieniapassi toimitetaan postitse 3-4 viikon kuluessa koulutuksesta.

Materiaali

Lähetämme Keudan hygieniaosaamista käsittelevän lukupaketin niille osallistujille, jotka ovat ilmoittautuneet testiin viimeistään viikkoa ennen testipäivää.

Koulutukseen ja testiin soveltuvaa ennakkomateriaalia löytyy myös Ruokaviraston verkkosivuilta:

Hygieniaosaamista käsittelevä materiaali

Ilmoittautuminen ja ehdot

Testi maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä verkkomaksuna. Ilmoittautuminen on sitova (katso peruutusehdot). Mikäli haluat, että laskutamme osallistumisesi, olethan yhteydessä palvelusuunnittelija Elina Vesalaiseen (elina.vesalainen@keuda.fi / p. 040 174 4463). Laskulla maksettaessa veloitamme laskutuslisän 6,50 €. Laskutusmahdollisuus vain yrityksille.

Lähetämme muistutusviestin saapumisohjeineen ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen ilmoittautumisajan päätyttyä. Mahdollisista peruutuksista ja muutoksista tiedotamme sähköpostiin.

Keudan opiskelijat ilmoittautuvat Studenta plus -opiskelijaliittymän kautta (tarkemmat ohjeet ilmoittautumiseen).

Toimipiste
Sibeliuksenväylä 55, Järvenpää

Yhteyshenkilöt

Opettaja

Anna-Maria Vaajoensuu

050 330 5439

Palvelusuunnittelija

Hakupalvelut

Elina Vesalainen

040 174 4463

Opettaja

Marjaana Tirronen

050 441 9939

Hakupalvelut

040 174 5579
hakupalvelut@keuda.fi