Keudan toiminta epidemiatilanteen aikana. Lue tästä >

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto (EAT)

Kauppa, hallinto ja oikeustieteet

Tunne vahvuutesi - menesty johtajana!

Johtamisen asiantuntijana johdat, suunnittelet ja kehität omaa vastuualuettasi tai yritystäsi. Työskentelet yleisimmin johtajan tai päällikön roolissa, esimerkiksi tuotantopäällikkönä tai oman PK-yrityksesi toimitusjohtajana.

Keudassa saat henkilökohtaista ohjausta, pääset osallistumaan asiantuntijaluennoille sekä saat tärkeitä taitoja oman johtamistapasi kehittämiseen. Painotamme tutkinnossa ihmisläheistä johtamistyyliä ja annamme sinulle työkaluja työyhteisösi kehittämiseen. Oppimisympäristönä on inspiroiva ja kulturelli Tuusulanjärven ympäristö.

Keudassa tutkinnon voi suorittaa monimuoto-opintoina erilaisin painotuksin:

  • Yleinen kaikkien alojen esimiesten monimuotokoulutus
  • Kuntien ja sosiaali- ja terveysalan esimiesten monimuotokoulutus

Ammattilaisen tärkeimmät ominaisuudet TOP 3

  • Henkilöstön johtaminen valmentavalla otteella
  • Kyky muuttaa strateginen ajattelu käytännöiksi ja tavoitteet tekemiseksi
  • Olet löytänyt oman johtamistavan ja kehität työyhteisöäsi

Työllistyminen

Tutkinnon suorittaminen antaa käytännölliset työvälineet toiminnan johtamiseen ja kehittämiseen omassa organisaatiossasi.

Toteutusvaihtoehdot

Tutkinto suoritetaan joko verkkokoulutuksena tai päivä-monimuotokoulutuksena, joka sisältää lähiopetusta, verkko-opetusta ja/tai -tehtäviä sekä työpaikalla järjestettävää koulutusta. Tutustu eri toteutuksiin tarkemmin alla.

Hakeutuminen

Jatkuva haku

Hae koulutukseen tämän sivun yläosasta löytyvällä hakulomakkeella. Olemme sinuun yhteydessä kahden viikon sisällä. Ennen valintaa teemme alkuhaastattelun, jossa varmistamme, että tutkinto on sinulle soveltuva.

Jos haluat aloittaa opintosi oppisopimuksella, klikkaa hakemuksella kiinnostuksesi ja täytä avautuvat työnantajan ja yhteyshenkilön tiedot. Lisäksi vastaa oppisopimusta koskevaan kysymykseen lomakkeen lopulla kysymyksiä-kohdassa.

Keudassa toteutamme johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkintoa erilaisin painotuksin. Kerrothan hakulomakkeessa mihin toteutukseen haet.

Kysy lisää hakeutumisesta: hakeutumispalvelut(a)keuda.fi | 09 2738 3700

Yleinen kaikkien alojen esimiehille | monimuotokoulutus

Monimuotokoulutus | Järvenpää Sibeliuksenväylä | Jatkuva haku, aloita opinnot oman aikataulusi mukaan!
Tutkinto sopii sinulle, joka haluat vahvistaa osaamistasi esimiehenä, johtajana vastuualueellasi omaa hyvinvointiasi unohtamatta. Kuljemme mukanasi koko matkan ohjaten ja sparraten toiveidesi mukaan. Koulutus toteutetaan lähi- ja verkko-opetuksena 1 pv/kk.

Saat Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto todistuksen.

Lisätietoja toteutuksesta: Nina Panganniemi, 040 174 4469, nina.panganniemi@keuda.fi

Kuntien ja sosiaali- ja terveysalan esimiehille | monimuotokoulutus

Päivä-monimuotokoulutus | Järvenpää Sibeliuksenväylä | Seuraava toteutus alkaa 14.10.2021.
Tässä toteutuksessa solmitaan oppisopimus työnantajan kanssa ja lähipäiviä on noin yhtenä päivä kuukaudessa. Opiskelun aloitusajankohta sovitaan kanssasi henkilökohtaisesti, jos sinut valitaan opiskelijaksi.

Lisätietoja toteutuksesta:  Anne Kihlman, p. 050 595 4080, anne.kihlman@keuda.fi

Tutkinnon suorittaminen

Opinnot suunnitellaan henkilökohtaisesti

Suoritat tutkinnon tai tutkinnon osat näytöillä ja osaamista voit hankkia esimerkiksi oppisopimuksella, koulutussopimuksella tai oman työn ohessa.

Opintojen alussa kanssasi laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS), jossa sovitaan suoritettavista opintokokonaisuuksista sekä kartoitetaan osaamisesi ja mahdollinen tuen tarpeesi. Koulutuksen kesto on yksilöllinen ja pohjautuu HOKSiin (keskimäärin opiskeluaika on noin 1 – 1,5 vuotta). Osaaminen osoitetaan näytöillä ja aiemmin hankittu osaaminen tunnustetaan. Voit suorittaa tutkinnon myös ilman valmistavaa koulutusta, mikäli sinulla on jo tarvittava ammattitaito.

Nopeasti työelämään - hanki osaamista suorittamalla tutkinnon osa

Mikäli haluat täydentää aiempaa osaamistasi suorittamalla tutkintoa pienemmän kokonaisuuden, tutustuthan tarjolla oleviin tutkinnon osiin sivun yläosassa kohdassa "alan opiskelu Keudassa". Täytä tutkinnon hakulomake ja kirjoita hakemuksen lisätietokenttään haettavan tutkinnon osan nimi.

Edellytykset opiskelulle

Opiskelu edellyttää riittävää suomen kielen taitoa, joka arvioidaan opettajan haastattelussa.

Monimuotokoulutus edellyttää alan työpaikkaa, joka on yksi oppimisympäristöistäsi. Työtehtävän tulee sisältää vastuualueen tai henkilöstön johtamista.

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnon suorittajilla tulee olla vankka käytännön kokemus johtamisesta sekä vahva toimialansa ja organisaationsa toiminnan osaaminen ja asiantuntemus. He osaavat johtaa ja kehittää omaa vastuualuettaan ja vastaavat oman yksikkönsä tai vastuualueensa toiminnan johtamisesta niin, että organisaation strategiat toteutuvat ja päästään asetettuihin tavoitteisiin. 

Kustannukset

Koulutus on maksuton.

Toimipiste
Sibeliuksenväylä 55, Järvenpää

Yhteyshenkilöt

Opettaja

Nina Panganniemi

040 174 4469

Opettaja

Anne Kihlman

050 595 4080

Koulutusassistentti

Sanna Hyvärinen

050 415 0658

Hakeutumispalvelut

09 2738 3700
hakeutumispalvelut@keuda.fi