Keudan toiminta epidemiatilanteen aikana. Lue tästä >

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto (EAT)

Kauppa, hallinto ja oikeustieteet

Tunne vahvuutesi - menesty johtajana!

Johtamisen asiantuntijana johdat, suunnittelet ja kehität omaa vastuualuettasi tai yritystäsi. Työskentelet yleisimmin johtajan tai päällikön roolissa, esimerkiksi tuotantopäällikkönä tai oman PK-yrityksesi toimitusjohtajana.

Keudassa saat henkilökohtaista ohjausta, pääset osallistumaan asiantuntijaluennoille sekä saat tärkeitä taitoja oman johtamistapasi kehittämiseen. Painotamme tutkinnossa ihmisläheistä johtamistyyliä ja annamme sinulle työkaluja työyhteisösi kehittämiseen. Oppimisympäristönä on inspiroiva ja kulturelli Tuusulanjärven ympäristö.

Keudassa tutkinnon voi suorittaa joko kokonaan verkossa tai monimuoto-opintoina erilaisin painotuksin:

 • eJET - tutkinto nyt kokonaan verkossa
 • Järjestöjen esimiesten monimuotokoulutus
 • Kuntien esimiesten monimuotokoulutus
 • Sosiaali- ja terveysalan esimiesten monimuotokoulutus

Ammattilaisen tärkeimmät ominaisuudet TOP 3

 • Henkilöstön johtaminen valmentavalla otteella
 • Kyky muuttaa strateginen ajattelu käytännöiksi ja tavoitteet tekemiseksi
 • Olet löytänyt oman johtamistavan ja kehität työyhteisöäsi

Työllistyminen

Tutkinnon suorittaminen antaa käytännölliset työvälineet toiminnan johtamiseen ja kehittämiseen omassa organisaatiossasi.

Hakeutuminen

Jatkuva haku

 • Hae koulutukseen tämän sivun yläosasta löytyvällä hakulomakkeella.
 • Keudassa toteutamme johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkintoa erilaisin painotuksin. Kerrothan hakulomakkeessa mihin toteutukseen haet.
 • Olemme sinuun yhteydessä kahden viikon sisällä. Ennen valintaa teemme alkuhaastattelun, jossa varmistamme, että tutkinto on sinulle soveltuva.
 • Jos äidinkielesi ei ole suomi tai suomenkielentaitoasi ei voida muulla tavoin osoittaa, saat sähköpostiisi kutsun osaamiskartoitukseen.

Tarkistathan että sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi ovat hakemuksessasi oikein. Saat myös automaattisen vahvistusviestin hakemuksesi vastaanotosta sähköpostiisi. Tarkistathan myös roskapostikansion!

Tutkinnon suorittaminen

Tutkinto suoritetaan joko verkkokoulutuksena tai päivä-monimuotokoulutuksena, joka sisältää lähiopetusta, verkko-opetusta ja/tai -tehtäviä sekä työpaikalla järjestettävää koulutusta. Tutustu eri toteutuksiin tarkemmin alla.

Nopeasti työelämään - hanki osaamista suorittamalla tutkinnon osa

Mikäli haluat täydentää aiempaa osaamistasi suorittamalla tutkintoa pienemmän kokonaisuuden, tutustuthan tarjolla oleviin tutkinnon osiin sivun yläosassa kohdassa "alan opiskelu Keudassa". Täytä tutkinnon hakulomake ja kirjoita hakemuksen lisätietokenttään haettavan tutkinnon osan nimi.

Henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma

Suoritat tutkinnon tai tutkinnon osat näytöillä ja osaamista voit hankkia esimerkiksi oppisopimuksella, koulutussopimuksella tai oman työn ohessa.

Opintojen alussa kanssasi laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS), jossa sovitaan suoritettavista opintokokonaisuuksista sekä kartoitetaan osaamisesi ja mahdollinen tuen tarpeesi. Koulutuksen kesto on yksilöllinen ja pohjautuu HOKSiin (keskimäärin opiskeluaika on noin 1 – 1,5 vuotta). Osaaminen osoitetaan näytöillä ja aiemmin hankittu osaaminen tunnustetaan. Voit suorittaa tutkinnon myös ilman valmistavaa koulutusta, mikäli sinulla on jo tarvittava ammattitaito.

Yleinen kaikkien alojen esimiehille  | monimuotokoulutus

Monimuotokoulutus
Tutkinto sopii sinulle, joka haluat vahvistaa osaamistasi esimiehenä, johtajana vastuualueellasi omaa hyvinvointiasi unohtamatta. Kuljemme mukanasi koko matkan ohjaten ja sparraten toiveidesi mukaan. Koulutus toteutetaan lähi ja verkko-opetuksena 1 pvä/kk.

Saat Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto todistuksen.

Lisätietoja toteutuksesta: Anne Kihlman, anne.kihlman@keuda.fi

Järjestöjen esimiehille | verkkokoulutus tai monimuotokoulutus

Verkkokoulutus tai monimuotokoulutus | Kerava Keskikatu 
Koulutusta lähiopetuksena Keuda-talolla Keravalla tai verkkokoulutuksena valintasi mukaan. Koulutus alkaa 26.1.2021. Voit hakea vaikka heti!

Saat toiminnan johtamiseen ja kehittämiseen konkreettisia työkaluja ja opit valmentavan, dialogisen ja mentoroivan työotteen menetelmiä. Näet projektin luovana prosessina osana järjestön rohkeampaa ja tarkoituksenmukaisempaa perustehtävän kehittämistä. Opit havaitsemaan hiljaisten signaalien ja megatrendien sekä muuttuvan toimintaympäristön vaikutukset nykypäivän työhön ja valmennat työyhteisöä kohti uusia osaamistaitoja. 

26.1.21 Orientaatio + toimintaympäristö

9.2.21 Minä johtajana

2.3.21 Ihmisten johtaminen

16.3.21 Työyhteisön ja henkilöstön osaamisen kehittäminen

13.4.21 Viestintä

18.5.21 Organisaation kehittäminen

8.6. 21 Toiminnan ja talouden johtaminen

26.8.21 Organisaation kehittäminen, syventävä

23.9.21 Tuotanto- ja palveluprosessien johtaminen

13.10.21 Projektin johtaminen

11.11.21 Johtamisen juridiikka

9.12.21 Asiakkuuksien johtaminen

Lisätietoja toteutuksesta: Heidi Grundström, heidi.grundstrom@keuda.fi, 050 415 0735

Kuntien esimiehille | monimuotokoulutus

Päivä-monimuotokoulutus | Järvenpää Sibeliuksenväylä
Tässä toteutuksessa solmitaan oppisopimus työnantajan kanssa ja lähipäiviä on noin yhtenä päivä kuukaudessa. Seuraava toteutus alkaa keväällä 2021. Opiskelun aloitusajankohta sovitaan kanssasi henkilökohtaisesti, jos sinut valitaan opiskelijaksi.

Lisätietoja toteutuksesta: Mirka Kuitunen, 040 174 4410, mirka.kuitunen@keuda.fi

Sosiaali- ja terveysalan esimiehille | monimuotokoulutus

Päivä-monimuotokoulutus | Järvenpää Sibeliuksenväylä | Hae 14.3.2021 mennessä!
Opiskelu tapahtuu työn ohessa. Koulutus sisältää työpaikalla tapahtuvan oppimisen lisäksi verkko-opintoja, etätehtäviä ja sote-alalle suunnattuja luentoja sekä verkostoitumista samalla alalla työskentelevien kanssa. Koulutus toteutetaan ajalla 25.3.2021- 30.6.2022.

Lisätietoja toteutuksesta: Anne Kihlman, anne.kihlman@keuda.fi

Edellytykset opiskelulle

Opiskelu edellyttää riittävää suomen kielen taitoa, joka arvioidaan osaamiskartoituksessa tai todistusten perusteella.

Monimuotokoulutus edellyttää alan työpaikkaa, joka on yksi oppimisympäristöistäsi. Työtehtävän tulee sisältää vastuualueen tai henkilöstön johtamista.

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnon suorittajilla tulee olla vankka käytännön kokemus johtamisesta sekä vahva toimialansa ja organisaationsa toiminnan osaaminen ja asiantuntemus. He osaavat johtaa ja kehittää omaa vastuualuettaan ja vastaavat oman yksikkönsä tai vastuualueensa toiminnan johtamisesta niin, että organisaation strategiat toteutuvat ja päästään asetettuihin tavoitteisiin. 

Kustannukset

Opiskelumaksu on 450 euroa.

Oppisopimuksella opiskelumaksua ei peritä.

Toimipiste
Sibeliuksenväylä 55, Järvenpää
Keskikatu 3 , Kerava

Yhteyshenkilöt

Koulutusassistentti

Sanna Hyvärinen

050 415 0658

Opettaja

Heidi Grundström

050 415 0735

Opettaja

Mirka Kuitunen

040 174 4410

Hakupalvelut

09 2738 3700
hakupalvelut@keuda.fi