Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto (EAT)

Kauppa, hallinto ja oikeustieteet

Haluaisitko löytää omaan johtamiseesi uutta näkökulmaa?

Pohditko sitä, miten strategia muuttuu käytännöiksi ja tavoitteet teoiksi? Mietitkö, miten auttaa työyhteisöäsi selviämään tulevista muutoksista?  Haluatko olla luomassa uudenlaista yhteistyötä?  Oletko kiinnostunut saamaan lisää työkaluja erilaisten vaikeidenkin tilanteiden hoitamiseen?

Tule mukaan esimiesten valmennusryhmään, jossa saat:

  • vastuualueen toiminnan johtamiseen ja kehittämiseen lisää työkaluja
  • voimaa strategian toteuttamiseen ja tavoitteisiin pääsemiseen
  • omaa näkökulmaa johtamisen käsitteisiin
  • valmentavia ja ratkaisukeskeisiä työkaluja
  • dialogista palautetta omasta johtamistoiminnastasi
  • verkostoitumista.

Koulutuksen teemoja ovat dialogisuus, muutoksen johtaminen, strategian ja tavoitteiden tekeminen eläviksi ja paikallinen yhteistyö.

Kohderyhmä

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnon suorittajilla tulee olla vankka käytännön kokemus johtamisesta sekä vahva toimialansa ja organisaationsa toiminnan osaaminen ja asiantuntemus. He osaavat johtaa ja kehittää omaa vastuualuettaan ja vastaavat oman yksikkönsä tai vastuualueensa toiminnan johtamisesta niin, että organisaation strategiat toteutuvat ja päästään asetettuihin tavoitteisiin.

Hakeutuminen

Jatkuva haku. Koulutus alkaa 26.9.2019.

Hae koulutukseen tämän sivun yläosasta löytyvällä hakulomakkeella. Meiltä ollaan yhteydessä hakijaan kahden viikon sisällä. Ennen valintaa teemme alkuhaastattelun, jossa varmistamme, että tutkinto on sinulle soveltuva. Tarkistathan että sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi ovat hakemuksessasi oikein.

Saat myös automaattisen vahvistusviestin hakemuksesi vastaanotosta sähköpostiisi. Tarkistathan myös roskapostikansion!

Tutkinnon suorittaminen

Tutkinto suoritetaan päivä-monimuotokoulutuksena.

Lähipäiviä on 10-14 eli noin 1-2 päivää kuukaudessa.

Tutkinnossa on valittavana tutkinnon osia eri johtamisen aihealueilta. Näistä vapaasti valittavista tutkinnon osista opiskelija valitsee kaksi, jotka parhaiten kehittävät häntä ja hänen työryhmänsä työskentelyä.

Opintojen alussa kanssasi laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS), jossa sovitaan suoritettavista opintokokonaisuuksista sekä kartoitetaan osaamisesi ja mahdollinen tuen tarpeesi. Koulutuksen kesto on yksilöllinen ja pohjautuu HOKSiin (keskimäärin opiskeluaika on noin keskimäärin noin 1 – 1,5 vuotta). Osaaminen osoitetaan näytöillä ja aiemmin hankittu osaaminen tunnustetaan. Tutkinto voidaan suorittaa myös ilman valmistavaa koulutusta, mikäli tutkinnon suorittajalla on tarvittava ammattitaito. Tutkinnon tai tutkinnon osia voi suorittaa koulutus- tai oppisopimuksella.

Mikäli haluat täydentää aiempaa osaamistasi suorittamalla tutkintoa pienemmän kokonaisuuden, tutustuthan tarjolla oleviin tutkinnon osiin kuvan alla olevan linkin kautta (Alan opiskelu Keudassa). Täytä tutkinnon hakulomake ja kirjoita hakemuksen lisätietoja-kenttään haettavan tutkinnon osan nimi.

Kielitaitovaatimus

Jos äidinkielesi ei ole suomi tai suomenkielentaitoasi ei voida muulla tavoin osoittaa, saat sähköpostitse kutsun edellytysten varmistamiseen (kielitaitovaatimus B1.1).

Edellytykset opiskelulle

Monimuotokoulutus edellyttää alan työpaikkaa, jossa osaamista voidaan hankkia koulutus- tai oppisopimuksen avulla. Työtehtävän tulee sisältää vastuualueen tai henkilöstön johtamista.

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnon suorittajilla tulee olla vankka käytännön kokemus johtamisesta sekä vahva toimialansa ja organisaationsa toiminnan osaaminen ja asiantuntemus. He osaavat johtaa ja kehittää omaa vastuualuettaan ja vastaavat oman yksikkönsä tai vastuualueensa toiminnan johtamisesta niin, että organisaation strategiat toteutuvat ja päästään asetettuihin tavoitteisiin. 

Kustannukset

Opiskelumaksu on 450 euroa.

Oppisopimuksella opiskelumaksua ei peritä.

Toimipiste
Sibeliuksenväylä 55, Järvenpää

Yhteyshenkilöt

Opettaja

Nina Panganniemi

040 174 4469

Opinto-ohjaaja

Johanna Leinonen

040 174 5508

Koulutusassistentti

Sanna Hyvärinen

050 415 0658

Hakupalvelut

040 174 5579
hakupalvelut@keuda.fi