Kartoitusjakso, hitsausala (Kone- ja tuotantotekniikan pt, osatutkinto) (Työvoimakoulutus nro 682164)

PDF

Koulutus alkaa: 10.12.2018 (haku päättyy 25.11.2018)

Hakeutuminen: Linkki hakusivulle (tiedot-välilehdeltä löytyy hakupainike)

KUVAUS

Mahdollisuus kouluttautua hitsausalan työtehtäviin! Mikäli olet jo alalla töissä tai olet miettinyt alalle siirtymistä, niin tässä sinulle oiva tilaisuus lähteä toteuttamaan suunnitelmaa. Kartoituksessa selvitetään osallistujan soveltuvuus erilaisiin hitsausalan työtehtäviin. Tavoitteena on räätälöidä jokaiselle oma työllistymispolku, hyödyntäen koulutusmahdollisuuksia.

Kohderyhmänä on hitsausalan työtehtävistä kiinnostuneet työttömät tai työttömyysuhan alaiset henkilöt. Kartoitus soveltuu hyvin myös henkilöille, joilla ei ole aiempaa alan kokemusta. Osallistuminen edellyttää normaalia liikkuvuutta työmaa- ja asennusolosuhteissa ja suomen kielen kielitaitoa vähintään tasolla A2.

KARTOITUKSEN SISÄLTÖ (5 päivää)

  • Työsaliharjoitukset
  • Fyysisen toimintakyvyn selvittäminen
  • Opiskeluvalmiuksien selvittäminen
  • Tietoteknisten taitojen määritys - perusohjelmistojen käyttöä
  • Teknisten piirustusten ja työohjeiden käsittely ja tulkinta
  • Oman osaamisen ja vahvuuksien kartoittaminen
  • CV:n ja hakemusmallin tekeminen
  • Henkilökohtaisen koulutus- ja urapolun suunnittelu

KOULUTUKSEEN HAKEUTUMINEN

Hae koulutukseen 25.11.2018 mennessä täyttämällä sähköinen hakemus internet-osoitteessa www.te-palvelut. fi -> haussa oleva työvoimakoulutus (-> sanahakuna koulutuksen numero 682164 tai koulutuksen nimi -> Näytä ilmoitukset (sivun ala-reunassa) -> klikkaa koulutusta, johon olet hakeutumassa -> valitse Tiedot välilehti (sivun yläreunassa) -> Hae tähän koulutukseen.

Mikäli täytät sähköisen hakemuksen ilman pankkitunnuksia, on sinun vahvistettava hakemuksesi TEtoimistossa ennen hakuajan päättymistä. Vaihtoehtoisesti voit jättää paperihakemuksen työ- ja elinkeinotoimistoon. Koulutushakemuksesi käsittelyä voit seurata www.tepalvelut. fi > Oma asiointi > koulutushakemus. Tietoja työvoimakoulutuksesta ja koulutuksen aikana maksettavista taloudellisista etuuksista saat puhelimitse Koulutusneuvonta p. 0295 020 702, ma-pe klo 9-16.15 tai koulutusneuvonta@te-toimisto.fi

Toimipiste
Wärtsilänkatu 7, Järvenpää

Yhteyshenkilöt

Opettaja

Pekka Soininen

040 174 4501

Hakupalvelut

040 174 5579
hakupalvelut@keuda.fi