Kartoitusjakso, korjausrakentaminen ja kylmäala (Työvoimakoulutus nro 682132)

PDF

Koulutus alkaa: 10.12.2018 (haku päättyy 25.11.2018)

Hakeutuminen: Linkki hakusivulle (tiedot-välilehdeltä löytyy hakupainike)

KUVAUS

Mahdollisuus kouluttautua rakennus- tai kylmäalan työtehtäviin! Mikäli olet jo alalla töissä tai olet miettinyt alalle siirtymistä, niin tässä sinulle oiva tilaisuus lähteä toteuttamaan suunnitelmaa. Kartoituksessa selvitetään osallistujan soveltuvuus erilaisiin rakennus- ja kylmäalan työtehtäviin. Tavoitteena on räätälöidä jokaiselle oma työllistymispolku, hyödyntäen koulutusmahdollisuuksia.

Kohderyhmänä on rakennus- ja kylmäalan työtehtävistä kiinnostuneet työttömät tai työttömyysuhan alaiset henkilöt. Kartoitus soveltuu hyvin myös henkilöille, joilla ei ole aiempaa alan kokemusta. Osallistuminen edellyttää normaalia liikkuvuutta työmaa- ja asennusolosuhteissa ja suomen kielen kielitaitoa vähintään tasolla A2.

Kylmäalalle hakeutuvilta edellytetään sähköalan koulutusta/työkokemusta.

KARTOITUKSEN SISÄLTÖ

  • Työsaliharjoitukset
  • Fyysisen toimintakyvyn selvittäminen
  • Opiskeluvalmiuksien selvittäminen
  • Tietoteknisten taitojen määritys - perusohjelmistojen käyttöä
  • Teknisten piirustusten ja työohjeiden käsittely ja tulkinta
  • Oman osaamisen ja vahvuuksien kartoittaminen
  • CV:n ja hakemusmallin tekeminen
  • Henkilökohtaisen koulutus- ja urapolun suunnittelu

KOULUTUKSEEN HAKEUTUMINEN

Hae koulutukseen 25.11.2018 mennessä täyttämällä sähköinen hakemus internet-osoitteessa www.tepalvelut. fi -> haussa oleva työvoimakoulutus (-> sanahakuna koulutuksen numero 682132 tai koulutuksen nimi -> Näytä ilmoitukset (sivun ala-reunassa) -> klikkaa koulutusta, johon olet hakeutumassa -> valitse Tiedot välilehti (sivun yläreunassa) ->Hae tähän koulutukseen.

Mikäli täytät sähköisen hakemuksen ilman pankkitunnuksia, on sinun vahvistettava hakemuksesi TEtoimistossa ennen hakuajan päättymistä. Vaihtoehtoisesti voit jättää paperihakemuksen työ- ja elinkeinotoimistoon. Koulutushakemuksesi käsittelyä voit seurata www.tepalvelut. fi > Oma asiointi > koulutushakemus.

Lisätietoja kartoitusjaksosta ja sen toteuttamisesta antaa kouluttaja Aki Koski puh. 0400 434 376, aki.koski@keuda.fi.

Tietoja työvoimakoulutuksesta ja koulutuksen aikana maksettavista taloudellisista etuuksista saat puhelimitse Koulutusneuvonta p. 0295 020 702, ma-pe klo 9-16.15 tai koulutusneuvonta@te-toimisto.fi

Toimipiste
Wärtsilänkatu 7, Järvenpää

Yhteyshenkilöt

Opettaja

Aki Koski

0400 434 376

Hakupalvelut

040 174 5579
hakupalvelut@keuda.fi