Kasvatus- ja ohjausalan erikoisammattitutkinto (EAT)

Terveys- ja hyvinvointialat
marketing-image

Kasvatus- ja ohjausalan ammattilainen - erikoisammattitutkinnon opinnoissa pääset kehittämään omaa työtäsi ja työyhteisöäsi!

Koulutus on tarkoitettu

  • kasvatus- ja ohjausalan asiantuntija- ja erityisasiantuntijatehtävässä toimiville henkilöille, 
  • kehittämisestä vastaaville työyhteisön jäsenille varhaiskasvatuksessa tai nuorisotyössä, 
  • kunnan kasvatus- ja ohjausalan kehittämisprosesseista vastaaville työntekijöille, 
  • koulunkäynnin ohjaajien tiimiesimiehille tai vastaaville.

Kasvatus- ja ohjausalan erikoisammattitutkinnon suorittanut kykenee suunnittelemaan ja toteuttamaan laajan kehittämishankkeen omassa työyhteisössään. Hän pystyy arvioimaan ja valitsemaan toimintaympäristön kannalta merkittävimmän ja soveltuvimman kehittämiskohteen ja/tai toimintatapamuutoksen.

Koulutus sopii kunnan, seurakunnan tai järjestön työntekijälle, jotka haluavat kehittää työyhteisön toimintaprosesseja.​

Hakeutuminen

Jatkuva haku

Hae koulutukseen tämän sivun yläosasta löytyvällä hakulomakkeella. Meiltä ollaan yhteydessä hakijaan kahden viikon sisällä. Tarkistathan että sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi ovat hakemuksessasi oikein.

Saat myös automaattisen vahvistusviestin hakemuksesi vastaanotosta sähköpostiisi. Tarkistathan myös roskapostikansion!

Tutkinnon suorittaminen

Ilta-monimuotokoulutus alkaa 4.9.2019

Ohjattua työskentelyä 4 tuntia kuukaudessa iltaisin Keudan Keravan Keskikadun toimipisteessä. Lisäksi vertaisryhmätapaaminen noin kerran kuukaudessa.

Kasvatus- ja ohjausalan erikoisammattitutkinnon laajuus on 180 osaamispistettä. Tutkinnossa on yksi pakollinen tutkinnon osa: Kasvatus- ja ohjausalan kehittämistoiminta muuttuvissa toimintaympäristöissä (60 osaamispistettä). Lisäksi Keudassa tarjotaan seuraavat valinnaiset tutkinnon osat: Kasvatus- ja ohjaustyön menetelmien kehittäminen (60 osp), Kehittämisprosessin toteuttaminen ja ohjaaminen kasvatus- ja ohjausalan työyhteisössä (60 osp).

Tutkinnon voi suorittaa joko osittain tai kokonaan myös oppisopimuksella

Opiskelun kesto määräytyy henkilökohtaisen suunnitelman mukaan. Keskimäärin opiskelu kestää 1,5 vuotta.

Kielitaitovaatimukset

Jos äidinkielesi ei ole suomi tai suomenkielentaitoasi ei voida muulla tavoin osoittaa, saat sähköpostiisi kutsun kielikokeeseen (kielitaitovaatimus B1.1).

Edellytykset opiskelulle

Tutkinnon suorittajalla tulee olla riittävä työkokemus alalta sekä alan työpaikka voidakseen edistää kehittämistyötä koko työyhteisön tasolla. Koulutus kuuluu SORA-lainsäädännön alle.

Kustannukset

Opiskelumaksu 450 euroa. 

 

Yhteyshenkilöt

Opettaja

Hanna Arola

040 174 5611

Opinto-ohjaaja

Petra Karvonen

050 415 0875

Hakupalvelut

040 174 5579
hakupalvelut@keuda.fi