Kasvinsuojelututkinto

marketing-image
PDF

Kasvinsuojelututkinto

Keudan opiskelijan ilmoittautumisohje täydennyskoulutukseen

  • Jos kasvinsuojelututkinto kuuluu tutkintoosi, ilmoittaudu koulutukseen Studenta plus -opiskelijaliittymän kautta. Mikäli et pääse itse ilmoittautumaan Studenta plus -opiskelijaliittymän kautta, käännythän vastuuohjaajasi puoleen.
  • Jos joudut perumaan osallistumisesi, ilmoita siitä mahdollisimman pian osoitteeseen elina.vesalainen@keuda.fi.

Opetustapahtumat

  • 16.11.2018, Kasvinsuojelututkinto (puutarha-alalle, viheralan painotus), klo 8.15-15.45, luokka PUU1, Mäntsälä 90,00 € (sis. ALV 24 %) Hakuaika päättyy 11.11.2018
    Hakuaika päättynyt

Tietoa täydennyskoulutuksesta

Kasvinsuojeluainetutkinto tarvitaan ostettaessa ja käytettäessä ammattikäyttöön tarkoitettuja kasvinsuojeluaineita tai jos kasvinsuojeluaineiden käyttö on ammattimaista. Ammattimaisesti kasvinsuojeluaineita käyttävät esimerkiksi viljelijät, urakoitsijat, puutarhurit ja viheralueiden-, golfkenttien-, rataverkoston- sekä tiestönhoitajat.

Kasvinsuojelututkinto suoritetaan tenttimällä. Tutkintoon valmistaudutaan käymällä päivän kestävä koulutus, jonka pitää Tukesin hyväksymä kouluttaja. Tutkinto on henkilökohtainen ja se on voimassa viisi vuotta.

Osallistujilla on mahdollisuus maksulliseen lounaaseen ja päiväkahviin opiskelijaravintola Lusikkalinnassa.

Koulutus maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä verkkomaksuna. Ilmoittautuminen on sitova (katso peruutusehdot). Mikäli haluat, että laskutamme osallistumisesi, olethan yhteydessä palvelusuunnittelija Elina Vesalaiseen (elina.vesalainen@keuda.fi / p. 040 174 4463). Laskulla maksettaessa veloitamme laskutuslisän 6,50 €. Laskutusmahdollisuus vain yrityksille.

Lähetämme muistutusviestin saapumisohjeineen ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen ilmoittautumisajan päätyttyä. Mahdollisista peruutuksista ja muutoksista tiedotamme sähköpostiin.

 

Toimipiste
Saaren kartano, Mäntsälä

Yhteyshenkilöt

Lehtori

Eija Heikkilä

050 386 0903

Kouluttaja

Tiina Luhtaniemi

040 174 5503

Palvelusuunnittelija

Elina Vesalainen

040 174 4463

Hakupalvelut

040 174 5579
hakupalvelut@keuda.fi