Kuljettajien ammattipätevyys, Hätäensiapu (8 t)

marketing-image
PDF

Hätäensiapu 8t

Opetustapahtumat

  • 16.5.2019, Kuljettajien ammattipätevyys, Hätäensiapu 8t, klo 8.30-16.00, Wärtsilänkatu 7, Järvenpää 100,00 € (sis. ALV 24 %) Hakuaika päättyy 06.05.2019
    Ilmoittaudu

Tietoa täydennyskoulutuksesta

Tarjoamme ammattikuljettajan ammattipätevyyttä ylläpitävänä koulutuksena hätäensiapukurssin (8 t). Kurssi pitää sisällään ammattipätevyyden jatkokoulutuksen linja- ja kuorma-auton kuljettajille (7 t).

Koulutus on SPR:n suunnittelema ensiapukurssi, jonka sisällöissä on otettu huomioon ammattiliikenteeseen liittyvät riski- ja onnettomuustilanteet sekä kuljettajan oma terveys ja turvallisuus ammattiliikenteen näkökulmasta. 

Koulutukseen voi osallistua kuka tahansa, mutta erityisesti se on suunnattu niille, joiden täytyy ylläpitää kuljettajan ammattipätevyyttä.

Koulutuksen järjestää Keuda Koulutuspalvelut Oy:n SPR:n kouluttama ensiavun ja terveystiedon kouluttaja.

Kurssin sisältö:

•Tilannearvio ja hätäilmoitus
•Onnettomuustilanteessa toimiminen
•Auton tarpeellinen hätävarustus 
•Tajuttoman, tukehtuvan ja elottoman ensiapu ja defibrillointi (aikuinen, lapsi)
•Sairaskohtauksien ensiapu 
•Suurten verenvuotojen tyrehdyttäminen ja haavojen hoitaminen
•Pehmytkudosvammojen ja murtumien ensiapu
•Palovammojen ja sähköpalovammojen ensiapu 
•Hypertermian ja hypotermian hoitaminen
•Myrkytysten ensiapu

Hinta sisältää kuljettajan ammattipätevyystodistuksen ja rekisteröinnin. Päivän aikana voi ruokailla omakustanteisesti opiskelijaravintolassa.

Koulutuksen muut tiedot:

Koulutus maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä verkkomaksuna. Ilmoittautuminen on sitova (katso peruutusehdot). Mikäli haluat, että laskutamme koulutusmaksun, olethan yhteydessä palvelusuunnittelija Elina Vesalaiseen (elina.vesalainen@keuda.fi / p. 040 174 4463). Laskulla maksettaessa veloitamme laskutuslisän 6,50 €. Laskutusmahdollisuus vain yrityksille.

Lähetämme muistutusviestin saapumisohjeineen ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen ilmoittautumisajan päätyttyä. Mahdollisista peruutuksista ja muutoksista tiedotamme sähköpostiin. 

Mitä on kuljettajien ammattipätevyyskoulutus?

Kuorma- ja linja-autonkuljettajien tulee täydentää perustason ammattipätevyytensä viiden vuoden välein suorittamalla kuljettajien ammattipätevyyden jatkokoulutusta yhteensä viiden koulutuspäivän verran (yhteensä 35 tuntia). Koulutuspäivät voi valita vapaasti ammattipätevyyskoulutusten tarjonnasta, mutta vähintään yhden koulutuspäivän tulee sisältää ennakoivaa ajoa.

Keuda Koulutuspalvelut Oy järjestää vuosittain useita eri ammattipätevyyskoulutuksia, joista voit valita itsellesi parhaiten sopivat. Kaikki koulutukset löytyvät Keudan täydennyskoulutusten sivulta.

 

Toimipiste
Wärtsilänkatu 7, Järvenpää

Yhteyshenkilöt

Opettaja

Anne Knuuti

040 174 4462

Opettaja

Sauli Lehtinen

050 409 3470

Palvelusuunnittelija

Hakupalvelut

Elina Vesalainen

040 174 4463

Hakupalvelut

040 174 5579
hakupalvelut@keuda.fi