Keudan toiminta poikkeustilanteen aikana. Lue tästä >

Kuljettajien ammattipätevyys, Trukkikortti

PDF

Trukkikortti

Opetustapahtumat

  • 24.8.2020, Kuljettajien ammattipätevyys, trukkikortti, klo 14.00-20.00, Kerava 130,00 € (sis. ALV 24 %) Hakuaika päättyy 17.08.2020
    Ilmoittaudu

Tietoa täydennyskoulutuksesta

Koulutuksen tavoitteena on antaa kurssille osallistuville perustiedot ja -taidot turvalliseen trukilla työskentelyyn. Kurssilla perehdytään mm. trukinkuljettajan vaatimuksiin ja vastuuseen, trukin tekniseen rakenteeseen, trukilla työskentelyyn ja työturvallisuuteen. 

Kohderyhmä

Koulutus on suunnattu ensisijaisesti autonkuljettajille, jotka tarvitsevat työssään myös trukinajotaitoa. Koulutus soveltuu myös muille logistiikan alalla työskenteleville.

Kurssin suorittaminen

Koulutuksesta saa kuorma- ja linja-autonkuljettajilta vaaditun ammattipätevyyden jatkokoulutusmerkinnän. Lisäksi osanottajat saavat koulutuksen järjestäjän, Keudan, myöntämän trukkikortin. Kortti on epävirallinen todistus riittävästä osaamisesta trukin kuljettamiseksi turvallisesti. Trukkikortti toimitetaan postitse 2-3 viikon kuluessa koulutuksesta.

Osallistujalla tulee olla kuvallinen henkilöllisyystodistus mukanaan. Päivän aikana voi ruokailla omakustanteisesti opiskelijaravintolassa.

Katso myös muut kuljettajien ammattipätevyyskoulutukset.

Ilmoittautuminen

Koulutus maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä verkkomaksuna. Ilmoittautuminen on sitova (katso peruutusehdot). Mikäli haluat, että laskutamme koulutusmaksun, olethan yhteydessä palvelusuunnittelija Elina Vesalaiseen (elina.vesalainen@keuda.fi / p. 040 174 4463). Laskulla maksettaessa veloitamme laskutuslisän 6,50 €. Laskutusmahdollisuus vain yrityksille.

Lähetämme muistutusviestin saapumisohjeineen ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen ilmoittautumisajan päätyttyä. Mahdollisista peruutuksista ja muutoksista tiedotamme sähköpostiin.

Keudan opiskelijat ilmoittautuvat Studenta plus -opiskelijaliittymän kautta (tarkemmat ohjeet ilmoittautumiseen).

Toimipiste
Sarviniitynkatu 9, Kerava

Yhteyshenkilöt

Palvelusuunnittelija

Elina Vesalainen

040 174 4463

Opettaja

Jani Järvinen

050 415 0902

Hakupalvelut

09 2738 3700
hakupalvelut@keuda.fi