Keudan toiminta epidemiatilanteen aikana. Lue tästä >

Kuljettajien ammattipätevyys, Työturvallisuuskortti

PDF

Työturvallisuuskorttikoulutus

Opetustapahtumat

  • 4.11.2020, Kuljettajien ammattipätevyys, työturvallisuuskorttikoulutus, klo 8.30-16.00, Kerava 130,00 € (sis. ALV 24 %) Hakuaika päättyy 28.10.2020
    Ilmoittaudu

Tietoa täydennyskoulutuksesta

Koulutuksessa painotetaan kuljetusalan työtehtäviin liittyvien riskien tunnistamista ja työturvallisuuden parantamista. Päivän aikana käsitellään työsuojelun vastuita yhteisillä työpaikoilla ja korostetaan kaikkien osapuolten roolia osana turvallista työympäristöä. Tärkeänä päämääränä on omaksua nolla tapaturmaa -periaate.

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu tavara- ja henkilöliikenteessä toimiville kuljettajille ja muille logistiikan työtehtävissä toimiville.

Suorittaminen

Koulutuksesta saa ammattipätevyyden jatkokoulutusmerkinnän (Keudan todistus ja ammattipätevyysmerkintä Traficomin rekisteriin).

Koulutuspäivän (7h) jälkeen suoritetaan koe, jonka hyväksytystä suorittamisesta saa Työturvallisuuskeskuksen (TTK) myöntämän, viisi vuotta voimassa olevan työturvallisuuskortin. Kortti postitetaan 3-4 viikon kuluessa koulutuksesta.

Osallistujalla tulee olla kuvallinen henkilöllisyystodistus mukanaan. Päivän aikana voi ruokailla omakustanteisesti opiskelijaravintolassa.

Katso myös muut kuljettajien ammattipätevyyskoulutukset.

Ilmoittautuminen

Koulutus maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä verkkomaksuna. Ilmoittautuminen on sitova (katso peruutusehdot). Mikäli haluat, että laskutamme koulutusmaksun, olethan yhteydessä Hakupalveluihin, p. 09 2738 3700/ hakupalvelut@keuda.fi. Laskulla maksettaessa veloitamme laskutuslisän 6,50 €. Laskutusmahdollisuus vain yrityksille.

Lähetämme muistutusviestin saapumisohjeineen ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen ilmoittautumisajan päätyttyä. Mahdollisista peruutuksista ja muutoksista tiedotamme sähköpostiin.

Keudan opiskelijat ilmoittautuvat Studenta plus -opiskelijaliittymän kautta (tarkemmat ohjeet ilmoittautumiseen).

Toimipiste
Sarviniitynkatu 9, Kerava

Yhteyshenkilöt

Palvelusuunnittelija

Terveys- ja hyvinvointialat, kasvatus- ja liikunta-ala, hius- ja kauneus, ravitsemis- ja catering-ala, elintarvikeala, tekstiili- ja muotiala, puhtaus- ja kiinteistöpalveluala

Elina Vesalainen

040 174 4463

Opettaja

Sauli Lehtinen

050 409 3470

Hakupalvelut

09 2738 3700
hakupalvelut@keuda.fi