Keudan toiminta epidemiatilanteen aikana. Lue tästä >

Kuljettajien ammattipätevyys, Ulkomaan kuljetukset

PDF

Ulkomaan kuljetukset

Opetustapahtumat

  • 13.2.2020, Kuljettajien ammattipätevyys, ulkomaan kuljetukset, klo 14.00-21.00, Kerava 130,00 € (sis. ALV 24 %) Hakuaika päättyy 05.02.2020
    Hakuaika päättynyt

Tietoa täydennyskoulutuksesta

Ulkomaankuljetusten koulutuspäivässä perehdytään suomalaiseen ulkomaanliikenteeseen ja sen erityispiirteisiin. Keskeisiä sisältöjä ovat: 

  • ulkomaanliikenteessä käytettävä kalusto
  • kuljetusluvat ja tullimuodollisuudet
  • kuljetusten reititys ja kustannukset
  • kuljetusrikollisuus.

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu kansainvälisessä tavaraliikenteessä toimiville tai sinne aikoville kuljettajille.

Kurssin suorittaminen

Koulutuksesta saa kuorma- ja linja-autonkuljettajilta vaaditun ammattipätevyyden jatkokoulutusmerkinnän (merkintä Trafin ammattipätevyysrekisteriin ja Keudan todistus).

Osallistujalla tulee olla kuvallinen henkilöllisyystodistus mukanaan. Päivän aikana voi ruokailla omakustanteisesti opiskelijaravintolassa.

Ilmoittautuminen

Koulutus maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä verkkomaksuna. Ilmoittautuminen on sitova (katso peruutusehdot). Mikäli haluat, että laskutamme koulutusmaksun, olethan yhteydessä palvelusuunnittelija Elina Vesalaiseen (elina.vesalainen@keuda.fi / p. 040 174 4463). Laskulla maksettaessa veloitamme laskutuslisän 6,50 €. Laskutusmahdollisuus vain yrityksille.

Lähetämme muistutusviestin saapumisohjeineen ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen ilmoittautumisajan päätyttyä. Mahdollisista peruutuksista ja muutoksista tiedotamme sähköpostiin.

Keudan opiskelijat ilmoittautuvat Studenta plus -opiskelijaliittymän kautta (tarkemmat ohjeet ilmoittautumiseen).

Mitä on kuljettajien ammattipätevyyskoulutus?

Kuorma- ja linja-autonkuljettajien tulee täydentää perustason ammattipätevyytensä viiden vuoden välein suorittamalla kuljettajien ammattipätevyyden jatkokoulutusta yhteensä viiden koulutuspäivän verran (yhteensä 35 tuntia). Koulutuspäivät voi valita vapaasti ammattipätevyyskoulutusten tarjonnasta, mutta vähintään yhden koulutuspäivän tulee sisältää ennakoivaa ajoa.

Keuda Koulutuspalvelut Oy järjestää vuosittain useita eri ammattipätevyyskoulutuksia, joista voit valita itsellesi parhaiten sopivat. Kaikki koulutukset löytyvät Keudan täydennyskoulutusten sivulta.

Toimipiste
Sarviniitynkatu 9, Kerava

Yhteyshenkilöt

Opettaja

Sauli Lehtinen

050 409 3470

Palvelusuunnittelija

Terveys- ja hyvinvointialat, kasvatus- ja liikunta-ala, hius- ja kauneus, ravitsemis- ja catering-ala, elintarvikeala, tekstiili- ja muotiala, puhtaus- ja kiinteistöpalveluala

Elina Vesalainen

040 174 4463

Hakupalvelut

09 2738 3700
hakupalvelut@keuda.fi