Lähiesimiestyön ammattitutkinto (AT)

Kauppa, hallinto ja oikeustieteet

Keudassa voit hakeutua yleiseen Lähiesimiestyön ammattitutkintoon tai Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualalle suuntautuneeseen lähiesimiestyön ammattitutkintoon. Hakulomakkeessa kysytään kumpaan näistä haluat hakea.

Kaipaatko valmennusta ja tukea omaan esimiestyöhösi? Haluatko kasvaa esimiesroolissasi tai kokeilla uusia tapoja ratkaista työyhteisön arjen haasteita?

Tule mukaan oppimaan ja oivaltamaan lisää esimiestyöstä ryhmään, jossa

  • opit ajattelemaan ja käytännössä toimimaan valmentavasti
  • saat työkaluja tiimien ja työryhmien ohjaamiseen
  • opit säädökset ja lait, jotka toimivat esimiestyön perustana
  • opit esimiestyössä tarvittavaa taloudellista ajattelua ja suunnittelua
  • saat varmuutta esiintymiseesi, kehityt viestintä- ja työyhteisötaidoissasi
  • saat työkaluja arvioida, suunnitella ja kehittää työyhteisösi toimintaa 
  • saat rinnallesi eri aloilla toimivia kollegoita

Koulutuksessa painotamme lähiesimiestyön taitojen kehittämistä. Koulutuksen teemoja ovat tiimin ohjaaminen, vuorovaikutus- ja viestintätaidot, päivittäistöiden suunnittelu ja organisointi sekä muutostarpeiden tunnistaminen ja kehittämistoimenpiteiden suunnittelu. Paneudumme myös haastaviin esimiestyön tilanteisiin.

Koulutus soveltuu sinulle työhön osallistuva tiimiesimies, tiimivastaava, ryhmäpäällikkö tai osastopäällikkö. Sinulla voi olla jo kokemusta työryhmän / tiimin vetämisestä tai voit olla vasta esimiestyötä aloitteleva. Tutkinnon suorittaminen edellyttää työryhmän / tiimin vetäjänä toimimista. 

Hakeutuminen

Jatkuva haku. Koulutus alkaa 26.9.2019.

Hae koulutukseen tämän sivun yläosasta löytyvällä hakulomakkeella. Olemme sinuun yhteydessä puhelimitse ja teemme alkuhaastattelun. Kun varmistumme, että tutkinto on sinulle soveltuva, sovimme ajan opintojen henkilökohtaistamista varten. Siinä sinulle laaditaan henkilökohtainen opinto-ohjelma, joka sisältää suunnitelman tutkinnon suorittamisesta ja lähiopetuksesta.

Tarkistathan että sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi ovat hakemuksessasi oikein.

Saat myös automaattisen vahvistusviestin hakemuksesi vastaanotosta sähköpostiisi. Tarkistathan myös roskapostikansion!

Tutkinnon suorittaminen

Tutkinto suoritetaan päivä-monimuotokoulutuksena.

Opiskelu tapahtuu työn ohessa. Lähiopetuspäiviä on yhteensä noin 8-12 valinnaisista tutkinnon osista riippuen, keskimäärin noin yksi lähiopetuspäivä kuukaudessa.

Opintojen alussa kanssasi laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS), jossa sovitaan suoritettavista opintokokonaisuuksista sekä kartoitetaan osaamisesi ja mahdollinen tuen tarpeesi. Koulutuksen kesto on yksilöllinen ja pohjautuu HOKSiin (keskimäärin 1 – 1,5 vuotta). Osaaminen osoitetaan näytöillä ja aiemmin hankittu osaaminen tunnustetaan. Tutkinto voidaan suorittaa myös ilman valmistavaa koulutusta, mikäli tutkinnon suorittajalla on tarvittava ammattitaito. Tutkinnon tai tutkinnon osia voi suorittaa koulutus- tai oppisopimuksella.

Mikäli haluat täydentää aiempaa osaamistasi suorittamalla tutkintoa pienemmän kokonaisuuden, tutustuthan tarjolla oleviin tutkinnon osiin kuvan alla olevan linkin kautta (Alan opiskelu Keudassa). Täytä tutkinnon hakulomake ja kirjoita hakemuksen lisätietoja-kenttään haettavan tutkinnon osan nimi.

Kielitaitovaatimus

Jos äidinkielesi ei ole suomi tai suomenkielentaitoasi ei voida muulla tavoin osoittaa, saat sähköpostitse kutsun edellytysten varmistamiseen (kielitaitovaatimus B1.1).

Edellytykset opiskelulle

Monimuotokoulutus edellyttää alan työpaikkaa, jossa osaamista voidaan hankkia koulutus- tai oppisopimuksen avulla. Tutkinnon suorittaminen edellyttää työryhmän / tiimin vetäjänä toimimista. 

Kustannukset

Opiskelumaksu on 400 euroa.

Oppisopimuksella opiskelumaksua ei peritä.

Toimipiste
Sibeliuksenväylä 55, Järvenpää

Yhteyshenkilöt

Opettaja

Markku Korhonen

040 174 4516

Opinto-ohjaaja

Johanna Leinonen

040 174 5508

Koulutusassistentti

Sanna Hyvärinen

050 415 0658

Hakupalvelut

040 174 5579
hakupalvelut@keuda.fi