Keudan toiminta epidemiatilanteen aikana. Lue tästä >

Lähiesimiestyön ammattitutkinto (AT)

Kauppa, hallinto ja oikeustieteet

Kehitä esimiestaitojasi ja tuo uutta tehoa tiimiisi!

Lähiesimiestyön ammattilaisena toimit esimerkiksi työryhmän, tiimin, osaston tai palveluyksikön lähiesimiehenä tai työryhmän vetäjänä. Tunnet lait ja säädökset, suunnittelet ja kehität työyhteisön toimintaa sekä otat huomioon taloudelliset näkökulmat. Sinulla on hyvät viestintä- ja työyhteisötaidot sekä valmentava ote työhön ja tiimiisi.

Keudasta saat vahvaa tukea osaamisesi kehittämiseen ja omien vahvuuksiesi löytämiseen. Hyödynnämme opetuksessa mielenkiintoisia ja monipuolisia opetusmenetelmiä. Opintojesi aikana voit liittyä Suomen suurimman henkilöstöjohdon ja -ammattilaisten yhdistyksen, HENRY ry:n opiskelijajäseneksi. 

Meillä vahvistat osaamistasi tiimin johtamisessa, ja tarjoamme työkaluja omasta hyvinvoinnista huolehtimiseen.

Keudassa tutkinnon voi suorittaa  monimuoto-opintoina erilaisin painotuksin:

  • Kaikkien alojen yhteinen monimuotokoulutus
  • Kunta-alan ja sosiaali- ja terveysalan esimiesten monimuotokoulutus

Ammattilaisen tärkeimmät ominaisuudet TOP 3

  • Vastuullinen rooli tiimin vetäjänä
  • Hyvät viestintä- ja vuorovaikutustaidot
  • Valmiudet työyhteisön toiminnan kehittämiseen

 Työllistyminen

Ammattitaitoisia lähiesimiehiä tarvitaan erilaisissa ja erikokoisissa organisaatioissa, esimerkiksi palvelualalla, sosiaali- ja terveysalalla sekä logistiikan aloilla.

Toteutusvaihtoehdot

Päivä-monimuotokoulutus | Järvenpää Sibeliuksenväylä
Keudassa toteutamme lähiesimiestyön ammattitutkintoa päivä-monimuotokoulutuksena erilaisin painotuksin. Tutustu vaihtoehtoihin tarkemmin alla. Jos sinulla on alan työpaikka, voit suorittaa koulutuksen oppisopimuksella.

Yleinen kaikkien alojen esimiehille | monimuotokoulutus

Päivä-monimuotokoulutus | Järvenpää Sibeliuksenväylä | Aloitus oman toiveesi mukaan, jatkuva haku
Opiskelu tapahtuu työn ohessa.  Etä- ja lähiopetuspäiviä on yhteensä noin 8-10 valinnaisista tutkinnon osista riippuen, keskimäärin noin yksi lähiopetuspäivä kuukaudessa.

Lisätietoja toteutuksesta: Outi Purovesi, p. 040 174 4423, outi.purovesi@keuda.fi 

Kuntien ja sosiaali- ja terveysalan esimiehille | monimuotokoulutus

Päivä-monimuotokoulutus | Järvenpää Sibeliuksenväylä | Koulutus alkaa 27.10.2021.
Tässä toteutuksessa solmitaan oppisopimus työnantajan kanssa. Lähiopetusta/verkko-opetusta on noin yhtenä päivänä kuukaudessa. Seuraava toteutus alkaa syksyllä 2021.

Lisätietoja toteutuksesta: Mari Nenonen, p. 050 592 6323, mari.nenonen@keuda.fi

Hakeutuminen

Jatkuva haku

Hae koulutukseen tämän sivun yläosasta löytyvällä hakulomakkeella. Olemme sinuun yhteydessä puhelimitse ja teemme alkuhaastattelun. Kun varmistumme, että tutkinto on sinulle soveltuva, sovimme ajan opintojen henkilökohtaistamista varten. Siinä sinulle laaditaan henkilökohtainen opinto-ohjelma, joka sisältää suunnitelman tutkinnon suorittamisesta ja lähiopetuksesta.

Jos haluat aloittaa opintosi oppisopimuksella, klikkaa hakemuksella kiinnostuksesi ja täytä avautuvat työnantajan ja yhteyshenkilön tiedot. Lisäksi vastaa oppisopimusta koskevaan kysymykseen lomakkeen lopulla kysymyksiä-kohdassa.

Keudassa toteutamme lähiesimiestyön ammattitutkintoa erilaisin painotuksin. Kerrothan hakulomakkeessa mihin toteutukseen haet.

Kysy lisää hakeutumisesta: hakeutumispalvelut(a)keuda.fi | 09 2738 3700

Tutkinnon suorittaminen

Opinnot suunnitellaan henkilökohtaisesti

Suoritat tutkinnon tai tutkinnon osat näytöillä ja osaamista voit hankkia esimerkiksi oppisopimuksella, koulutussopimuksella tai oman työn ohessa.

Opintojen alussa kanssasi laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS), jossa sovitaan suoritettavista opintokokonaisuuksista sekä kartoitetaan osaamisesi ja mahdollinen tuen tarpeesi. Koulutuksen kesto on yksilöllinen ja pohjautuu HOKSiin (keskimäärin opiskelu kestää 1 - 1,5 vuotta). Osaaminen osoitetaan näytöillä ja aiemmin hankittu osaaminen tunnustetaan. Voit suorittaa tutkinnon myös ilman valmistavaa koulutusta, mikäli sinulla on jo tarvittava ammattitaito.

Nopeasti työelämään - hanki osaamista suorittamalla tutkinnon osa

Mikäli haluat täydentää aiempaa osaamistasi suorittamalla tutkintoa pienemmän kokonaisuuden, tutustuthan tarjolla oleviin tutkinnon osiin sivun yläosassa kohdassa "alan opiskelu Keudassa". Täytä tutkinnon hakulomake ja kirjoita hakemuksen lisätietokenttään haettavan tutkinnon osan nimi.

Edellytykset opiskelulle

Opiskelu edellyttää riittävää suomen kielen taitoa, joka arvioidaan opettajan haastattelulla.

Monimuotokoulutus edellyttää alan työpaikkaa, joka on yksi oppimisympäristöistäsi. Tutkinnon suorittaminen edellyttää työryhmän / tiimin vetäjänä toimimista. 

Kustannukset

Koulutus on maksuton.
Toimipiste
Sibeliuksenväylä 55, Järvenpää

Yhteyshenkilöt

Koulutusassistentti

Sanna Hyvärinen

050 415 0658

Opettaja

Outi Purovesi

040 174 4423

Opettaja

Mari Nenonen

050 592 6323

Hakeutumispalvelut

09 2738 3700
hakeutumispalvelut@keuda.fi