Keudan toiminta epidemiatilanteen aikana. Lue tästä >

Lemmikkieläintarvikkeiden myyjä (Tutkinnon osa)

Kauppa, hallinto ja oikeustieteet

Koulutukseen ei tällä hetkellä voi hakea.

Haluatko auttaa ja ilahduttaa lemmikkejä ja niiden emäntiä ja isäntiä? Haluatko perehtyä lemmikkieläintarvikemyymälän tuotteisiin ja palveluihin? Kokemus lemmikeistä, reipas asenne ja oppimishalu antavat hyvän pohjan kehittyä tuloksekkaaksi lemmikkieläintarvikkeiden myyjäksi.

Suoritat "Myynti" (30 osp) tutkinnon osan Liiketoiminnan perustutkinnosta

Koulutuksessa hankit osaamista:

  • myyntitaitoihin
  • esillepanoihin
  • tuotetietämykseen
  • muihin myymälässä tarvittaviin taitoihin

Monimuotona toteutettavaan koulutukseen kuuluu viisi (5) opetuspäivää tarvittaessa etätyökaluja hyödyntäen, itsenäistä etäopiskelua ja työpaikalla oppimista.

Hakeutuminen

Jatkuva haku

  • Hae koulutukseen tämän sivun yläosasta löytyvällä hakulomakkeella.
  • Olemme sinuun yhteydessä.
  • Jos äidinkielesi ei ole suomi tai suomenkielentaitoasi ei voida muulla tavoin osoittaa, saat sähköpostiisi ensin kutsun osaamiskartoitukseen.

Tarkistathan että sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi ovat hakemuksessasi oikein. Saat automaattisen vahvistusviestin hakemuksesi vastaanotosta sähköpostiisi. Tarkistathan myös roskapostikansion!

Tutkinnon osan suorittaminen

Päivä-monimuotokoulutus | Kerava Keskikatu | Koulutus alkaa 26.8.2020.
Opinnot suoritetaan monimuotokoulutuksena koulutus- tai oppisopimuksella lemmikkieläintarvikeliikkeessä. Avustamme koulutussopimuspaikan etsimisessä. Yhteistyökumppanina koulutuksessa toimii Musti ja Mirri, mutta koulutussopimus on mahdollista solmia myös  muiden lemmikkieläintarvikeliikkeiden kanssa. Koulutukseen kuuluu neljästä viiteen (4-5) opetuspäivää tarvittaessa etätyökaluja hyödyntäen, itsenäistä etäopiskelua ja työpaikalla oppimista.

Suoritettava Myynti (30 osp) on yksi tutkinnon osa Liiketoiminnan perustutkinnosta.

Henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma

Opintojen alussa kanssasi laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS), jossa sovitaan suoritettavista opintokokonaisuuksista sekä kartoitetaan osaamisesi ja mahdollinen tuen tarpeesi. Koulutuksen kesto on yksilöllinen ja pohjautuu HOKSiin. Osaaminen osoitetaan näytöillä ja aiemmin hankittu osaaminen tunnustetaan. Osaaminen hankitaan koulutus- tai oppisopimuksella.

Edellytykset opiskelulle

Opiskelu edellyttää riittävää suomen kielen taitoa, joka arvioidaan osaamiskartoituksessa tai todistusten perusteella.

Monimuotokoulutus edellyttää alan työpaikkaa, joka on yksi oppimisympäristöistäsi. Koulutus- tai oppisopimuspaikka tulee olla hankittuna 21.8.2020 mennessä, että koulutuksen voi aloittaa.

Kustannukset

Tutkinnon osan suorittaminen on maksutonta.

Hakulomakkeessa kysytään koulutuksen maksajaa, voit klikata tähän "HAKIJA" ja pääset eteenpäin. Maksajaa kysytään hakulomakkeessa, koska ammattitutkinnoissa ja erikoisammattitutkinnoissa on opiskelumaksu ja niissä käytetään samaa hakulomaketta kuin maksuttomissa perustutkinnoissa.

Toimipiste
Keskikatu 3 , Kerava

Yhteyshenkilöt

Opettaja

Irmeli Nuotiomaa

040 174 5437

Asiakkuuspäällikkö

Kauppa ja hallinto, kirjastoala, maa- ja metsätalousalat, maarakennuskoneenkuljetus, luonto- ja ympäristö

Päivi Ranto

050 415 0969

Hakupalvelut

09 2738 3700
hakupalvelut@keuda.fi