Keudan toiminta epidemiatilanteen aikana. Lue tästä >

Liiketoiminnan ammattitutkinto (AT)

Kauppa, hallinto ja oikeustieteet

Aika siirtyä vastuullisempiin tehtäviin? Syvennä osaamistasi!

Liiketoiminnan ammattitutkinto sopii liiketoiminnan tehtävissä jo toimiville osaamisen syventämiseen. Tutkinnon suorittaneena sinulla on paremmat mahdollisuudet edetä vaativampiin tehtäviin liike-elämässä. Valitse kiinnostukseesi ja työtehtäviisi sopiva osaamisala ja sovita opinnot joustavasti urasuunnitelmaasi. Hakeutuminen koulutukseen edellyttää opiskeltavan osaamisalan perusosaamista sekä valittavien tutkinnon osien mukaista työpaikkaa, joka on yksi oppimisympäristöistäsi.

Liiketoiminnan palveluiden osaamisalan suorittaneena sinulla on tiedot ja taidot toimia erilaisissa assistentti- ja sihteeritehtävissä, tiedonohjauksen ja asiakirjahallinnan tehtävissä tai aula- ja monipalvelutehtävissä.

Myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisalan suorittaneena sinulla on osaamista myynnistä, markkinoinnista tai näistä molemmista. Osaat suunnitella ja toteuttaa markkinointia ja myyntiä, seurata toimenpiteiden tuloksellisuutta ja kehittää asiakaskokemusta.

Taloushallinnon osaamisalan suorittaneena toimit palkanlaskennan, kirjanpidon, tilinpäätöksen laadinnan, sisäisen laskennan, budjetoinnin tai taloushallinnon tehtävissä.

Voit suorittaa myös kansainvälisen liiketoiminnan ja huolinnan, finanssipalveluiden tai kiinteistönvälityksen osaamisalan, mikäli olet osaamisalan mukaisessa työssä.

Ammattilaisen tärkeimmät ominaisuudet TOP 3

  • Oma-aloitteisuus
  • Halu kehittyä
  • Yhteistyökyky

Työllistyminen

Tutkinnon suorittaneena sinulla on valmiudet toimia mm. yritysmyynnissä (B2B), vaativissa kuluttajamyynnin tehtävissä, tilitoimistoissa ja taloushallintoalan yrityksissä, markkinointi- ja viestintätoimistoissa sekä liike-elämän ja julkishallinnon organisaatioissa.

Hakeutuminen

Jatkuva haku

  • Hae koulutukseen tämän sivun yläosasta löytyvällä hakulomakkeella.
  • Jos haluat aloittaa opintosi oppisopimuksella, klikkaa hakemuksella kiinnostuksesi ja täytä avautuvat työnantajan ja yhteyshenkilön tiedot. Lisäksi vastaa oppisopimusta koskevaan kysymykseen lomakkeen lopulla kysymyksiä-kohdassa.
  • Olemme sinuun yhteydessä kahden viikon sisällä. Valintaa edeltää yksilöhaastattelu. Haastattelemme hakijat, joiden edellytykset täyttyvät (katso edellytykset opiskelulle).

Tarkistathan että sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi ovat hakemuksessasi oikein. Saat myös automaattisen vahvistusviestin hakemuksesi vastaanotosta sähköpostiisi. Tarkistathan myös roskapostikansion!

Tutkinnon suorittaminen

Toteutusvaihtoehdot

Päivä-monimuotokoulutus | Kerava Keskikatu
Tutkinto suoritetaan suurimmaksi osaksi työpaikalla työtehtävissä. Monimuotokoulutus edellyttää opiskeltavan osaamisalan perusosaamista sekä valittavien tutkinnon osien mukaista työpaikkaa, joka on yksi oppimisympäristöistäsi.

Nopeasti työelämään - hanki osaamista suorittamalla tutkinnon osa

Mikäli haluat täydentää aiempaa osaamistasi suorittamalla tutkintoa pienemmän kokonaisuuden, tutustuthan tarjolla oleviin tutkinnon osiin sivun yläosassa kohdassa "alan opiskelu Keudassa". Täytä tutkinnon hakulomake ja kirjoita hakemuksen lisätietokenttään haettavan tutkinnon osan nimi.

Henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma

Suoritat tutkinnon tai tutkinnon osat näytöillä ja osaamista voit hankkia esimerkiksi oppisopimuksella, koulutussopimuksella tai oman työn ohessa.

Opintojen alussa kanssasi laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS), jossa sovitaan suoritettavista opintokokonaisuuksista sekä kartoitetaan osaamisesi ja mahdollinen tuen tarpeesi. Koulutuksen kesto on yksilöllinen ja pohjautuu HOKSiin. Osaaminen osoitetaan näytöillä ja aiemmin hankittu osaaminen tunnustetaan. Voit suorittaa tutkinnon myös ilman valmistavaa koulutusta, mikäli sinulla on jo tarvittava ammattitaito.

Edellytykset opiskelulle

Opiskelu edellyttää riittävää suomen kielen taitoa, joka arvioidaan opettajan haastattelulla.

Monimuotokoulutus edellyttää opiskeltavan osaamisalan perusosaamista sekä valittavien tutkinnon osien mukaista työpaikkaa, joka on yksi oppimisympäristöistäsi.

Kustannukset

Koulutus on maksutonta.

Oma kannettava tietokone on suotava, mutta ei pakollinen.

Toimipiste
Keskikatu 3 , Kerava

Yhteyshenkilöt

Opettaja

Liiketoiminta, muut kuin taloushallinnon osaamisala

Irmeli Nuotiomaa

040 174 5437

Opettaja

Taloushallinnon osaamisala

Mervi Valtonen

050 430 8206

Hakeutumispalvelut

09 2738 3700
hakeutumispalvelut@keuda.fi