Keudan toiminta epidemiatilanteen aikana. Lue tästä >

Luetut hygieniaosaamistestit

PDF

Hygieniaosaamistesti

Opetustapahtumat

  • 29.10.2020, Luettu hygieniaosaamistesti, klo 15.00-16.30, Sibeliuksenväylä 55, Peltola-rakennus, Järvenpää 62,00 € (sis. ALV 24 %) Hakuaika päättyy 21.10.2020
    Ilmoittaudu

Tietoa täydennyskoulutuksesta

Luettu hygieniaosaamistesti sopii sinulle, jos äidinkielesi on muu kuin suomi tai jos sinulla on luetun ymmärtämisen vaikeus. Ero tavalliseen testiin on, että testaaja lukee kysymykset. Jokainen vastaa kirjallisesti omaan lomakkeeseen. Testin aikana ei voi kysyä eikä keskustella. Ota testitilaisuuteen mukaan virallinen, kuvallinen henkilöllisyystodistuksesi!

Suorittamalla testin hyväksytysti saat virallisen hygieniapassin. Se tulee postissa kotiisi 3-4 viikon kuluessa testistä. Hygieniapassi on voimassa toistaiseksi. 

Ennakkomateriaali

Hygieniaosaamistesti sisältää ennakkolukupaketin ja tunnukset verkko-opetusmateriaaliin. Niiden avulla voit valmistautua testiin itsenäisesti. Lähetämme lukupaketin ja tunnukset sinulle sähköpostilla ilmoittautumisajan päätyttyä.

Uusintatesti

Jos et läpäise testiä ensimmäisellä kerralla, saat yhden uusinnan ilmaiseksi. Ilmoittaudu uusintatestiin osoitteella elina.vesalainen@keuda.fi. Kerro viestissä minkä päivän testiin olet tulossa.

Ilmoittautuminen

Testi maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä verkkomaksuna. Ilmoittautuminen on sitova, lue tästä peruutusehdot.

Mikäli haluat, että laskutamme koulutusmaksun, olethan yhteydessä Hakupalveluihin, p. 09 2738 3700/ hakupalvelut@keuda.fi. Laskulla maksettaessa veloitamme laskutuslisän 6,50 €. Laskutusmahdollisuus vain yrityksille.

Lähetämme muistutusviestin ja saapumisohjeet sähköpostilla ilmoittautumisajan päätyttyä. Mahdollisista peruutuksista ja muutoksista tiedotamme sähköpostitse.

Keudan opiskelijat ilmoittautuvat Studenta plus -opiskelijaliittymän kautta (tarkemmat ohjeet Keudan opiskelijan ilmoittautumiseen).

Tulevat testit

Toimipiste
Sibeliuksenväylä 55, Järvenpää

Yhteyshenkilöt

Palvelusuunnittelija

Terveys- ja hyvinvointialat, kasvatus- ja liikunta-ala, hius- ja kauneus, ravitsemis- ja catering-ala, elintarvikeala, tekstiili- ja muotiala, puhtaus- ja kiinteistöpalveluala

Elina Vesalainen

040 174 4463

Opettaja

Anna-Maria Vaajoensuu

050 330 5439

Hakupalvelut

09 2738 3700
hakupalvelut@keuda.fi