Luetut testit lukivaikeus-osallistujille (hygieniaosaamistestit ja anniskelupassitestit)

marketing-image

Anniskelupassitesti

Keudan opiskelijan ilmoittautumisohje täydennyskoulutukseen

 

  • Ilmoittaudu testiin Studenta plus -opiskelijaliittymän kautta. Mikäli et pääse itse ilmoittautumaan Studenta plus -opiskelijaliittymän kautta, käännythän vastuuohjaajasi puoleen.
  • Mikäli haluat todistuksen/kortin, käy maksamassa korttimaksu Keudan verkkokaupassa ennen koulutuspäivää. Keudan opiskelijat maksavat anniskelupassista 10 € jos osaaminen kuuluu suoritettavaan tutkintoon, 25 € jos se ei kuulu tutkintoon. Saat verkkokauppaostosta tilausvahvistuksen ja kuitin sähköpostiisi. Sinun tulee näyttää ne kouluttajalle koulutuspäivän alussa.
  • Jos joudut perumaan osallistumisesi, ilmoita siitä mahdollisimman pian osoitteeseen elina.vesalainen@keuda.fi.
  • Mikäli olet maksanut anniskelupassitodistuksen, voit tiedustella sitä 2-3 viikon päästä koulutuksesta vastuuohjaajaltasi.

Opetustapahtumat

  • 18.5.2018, Luettu anniskelupassitesti, Järvenpää 68,00 € (sis. ALV 24 %) Hakuaika päättyy 13.06.2018
    Ilmoittaudu

Tietoa täydennyskoulutuksesta

Luettu testit on tarkoitettu henkilöille, joiden äidinkieli ei ole suomi ja jotka ymmärtävät paremmin kuulemansa kuin luetun tekstin tai henkilöille, joilla on jokin lukemisen vaikeus.

Testissä testaaja lukee kysymykset kysymyspaperista niin kuin ne on sinne kirjoitettu, eikä auta tai avaa sanoja muuten mitenkään. Ei-suomenkielisellä osallistujalla saa olla mukana sanakirja, jonka testaaja tarkistaa ennen testin alkua.

Ota testitilaisuuteen mukaan henkilöllisyystodistuksesi, kynä ja kumi.

Anniskelupassitesti

Alkoholilakia ja anniskelua koskevat uudistetut ohjeet löytyvät Valviran sivulta:

Ilmoittautuminen 

Testi maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä verkkomaksuna. Ilmoittautuminen on sitova (katso peruutusehdot). Mikäli haluat, että laskutamme osallistumisesi, olethan yhteydessä palvelusuunnittelija Elina Vesalaiseen (elina.vesalainen@keuda.fi / p. 040 174 4463).

Lähetämme muistutusviestin saapumisohjeineen ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen noin viikkoa ennen koulutusta. Mahdollisista peruutuksista ja muutoksista tiedotamme sähköpostiin. 

Anniskelupassi toimitetaan postitse 2-3 viikon kuluessa koulutuksesta.

Keudan opiskelijat ilmoittautuvat Studenta plus -opiskelijaliittymän kautta. Tarkemmat ohjeet löytyvät tämän sivun alaosasta.

Toimipiste
Sibeliuksenväylä 55, Järvenpää

Yhteyshenkilöt

Kouluttaja

Jaana Silvast

050 415 1465

Hakupalvelut

040 174 5579
hakupalvelut@keuda.fi