Keudan toiminta epidemiatilanteen aikana. Lue tästä >

Majoitus- ja ravitsemisalan esimiestyön erikoisammattitutkinto (EAT)

Palvelualat

Esihenkilönä ravintolassa?

Tutkinto soveltuu sinulle, joka toimit esihenkilönä ravintolassa, keittiössä tai asiakaspalvelussa salin puolella, kuten vuoropäällikkö, vuoroesihenkilö tai keittiöesihenkilö. Meillä vahvistat osaamistasi tiimin johtamisessa ja tarjoamme työkaluja omasta hyvinvoinnista huolehtimiseen. Suunnittelet, organisoit ja johdat päivittäisiä työtehtäviisi liittyviä toimintoja pyrkien parhaaseen mahdolliseen asiakastyytyväisyyteen.

Keudassa tarjoamme sinulle vahvaa tukea osaamisesi kehittämiseen, sillä painotamme opinnoissa henkilökohtaista ohjausta. Meillä on viihtyisä opiskeluympäristö, jossa pääset verkostoitumaan muiden alan ammattilaisten kanssa. Monipuoliset ja mielenkiintoiset opetusmenetelmät takaavat, että opit soveltamaan oppimaasi heti käytäntöön. Voit myös liittyä Suomen suurimman henkilöstöjohdon ja -ammattilaisten yhdistyksen, Henry ry:n opiskelijajäseneksi.

Ammattilaisen tärkeimmät ominaisuudet TOP 3

  • Asiakaslähtöisyys
  • Kokonaisuuden hallinta ja vastuullinen työtapa
  • Hyvät viestintä- ja vuorovaikutustaidot

Työllistyminen

Tutkinnon suoritettuasi työskentelet vaativissa esihenkilötehtävissä erilaisissa majoitus- ja ravitsemisliikkeissä, kuten hotelleissa, ravintoloissa, kahviloissa, liikenneasemien ravintoloissa sekä matkustajalaivojen ravintoloissa. Voit toimia myös itsenäisenä majoitus- ja ravitsemisalan yrittäjänä.

Toteutusvaihtoehdot

Päivä-monimuotokoulutus | Järvenpää Sibeliuksenväylä 
Lähiopetusta on noin yhtenä päivä kuukaudessa. Tämä opiskelupäivä on joko tiistai, keskiviikko tai torstai klo 9.00-16.00.

Oppisopimuskoulutus

Jos sinulla on alan työpaikka, voit suorittaa koulutuksen oppisopimuksella.

Hakeutuminen

Jatkuva haku

Hae koulutukseen tämän sivun yläosasta löytyvällä hakulomakkeella. Olemme sinuun yhteydessä kahden viikon sisällä.

Jos haluat aloittaa opintosi oppisopimuksella, klikkaa hakemuksella kiinnostuksesi ja täytä avautuvat työnantajan ja yhteyshenkilön tiedot. Lisäksi vastaa oppisopimusta koskevaan kysymykseen lomakkeen lopulla kysymyksiä-kohdassa.

Kysy lisää hakeutumisesta: hakeutumispalvelut(a)keuda.fi | 09 2738 3700

Tutkinnon suorittaminen

Opinnot suunnitellaan henkilökohtaisesti

Suoritat tutkinnon tai tutkinnon osat näytöillä ja osaamista voit hankkia esimerkiksi oppisopimuksella, koulutussopimuksella tai oman työn ohessa.

Opintojen alussa kanssasi laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS), jossa sovitaan suoritettavista opintokokonaisuuksista sekä kartoitetaan osaamisesi ja mahdollinen tuen tarpeesi. Koulutuksen kesto on yksilöllinen ja pohjautuu HOKSiin. Osaaminen osoitetaan näytöillä ja aiemmin hankittu osaaminen tunnustetaan. Voit suorittaa tutkinnon myös ilman valmistavaa koulutusta, mikäli sinulla on jo tarvittava ammattitaito.

Nopeasti työelämään - hanki osaamista suorittamalla tutkinnon osa

Mikäli haluat täydentää aiempaa osaamistasi suorittamalla tutkintoa pienemmän kokonaisuuden, tutustuthan tarjolla oleviin tutkinnon osiin sivun yläosassa kohdassa "alan opiskelu Keudassa". Täytä tutkinnon hakulomake ja kirjoita hakemuksen lisätietokenttään haettavan tutkinnon osan nimi.

Edellytykset opiskelulle

Opiskelu edellyttää riittävää suomen kielen taitoa, joka arvioidaan opettajan haastattelussa.

Monimuotokoulutus edellyttää esimiehenä toimimista majoitus- ja ravitsemusalan työpaikassa, joka on yksi oppimisympäristöistäsi.

Lisäksi edellytetään alan työkokemusta

Kustannukset

Koulutus on maksuton.

Toimipiste
Sibeliuksenväylä 55, Järvenpää

Yhteyshenkilöt

Tuntiopettaja päätoiminen

Johanna Koivunen

050 595 8370

Asiakkuuspäällikkö

Ravintola- ja catering-, matkailu- ja elintarvike-, tekstiili- ja muoti-, puhtaus- ja kiinteistöpalvelualat

Irja Ylönen

050 415 1463

Koulutusassistentti

Sanna Hyvärinen

050 415 0658

Opinto-ohjaaja

Marja Friberg

050 563 8851

Hakeutumispalvelut

09 2738 3700
hakeutumispalvelut@keuda.fi