Majoitus- ja ravitsemisalan esimiestyön erikoisammattitutkinto (EAT)

Palvelualat

Esimieheksi majoitus- ja ravitsemisalalle?

Majoitus- ja ravitsemisalan esimiestyön erikoisammattitutkinnon suorittaneena toimit esimiehenä, vuoroesimiehenä tai yksikön päällikkönä erilaisissa majoitus- ja ravitsemisalan yrityksissä. Suunnittelet, organisoit ja johdat päivittäisiä työtehtävääsi liittyviä toimintoja pyrkien parhaaseen mahdolliseen asiakastyytyväisyyteen.

Keudassa tarjoamme sinulle vahvaa tukea osaamisesi kehittämiseen, sillä painotamme opinnoissa henkilökohtaista ohjausta. Meillä on viihtyisä opiskeluympäristö, jossa pääset verkostoitumaan muiden alan ammattilaisten kanssa. Monipuoliset ja mielenkiintoiset opetusmenetelmät takaavat, että opit soveltamaan oppimaasi heti käytäntöön. Voit myös liittyä Suomen suurimman henkilöstöjohdon ja -ammattilaisten yhdistyksen, Henry ry:n opiskelijajäseneksi.

Ammattilaisen tärkeimmät ominaisuudet TOP 3

  • Asiakaslähtöisyys
  • Kokonaisuuden hallinta ja vastuullinen työtapa
  • Hyvät viestintä- ja vuorovaikutustaidot

Työllistyminen

Tutkinnon suoritettuasi työskentelet vaativissa esimiestehtävissä erilaisissa majoitus- ja ravitsemisliikkeissä, kuten hotelleissa, ravintoloissa, kahviloissa, liikenneasemien ravintoloissa sekä matkustajalaivojen ravintoloissa. Voit toimia myös itsenäisenä majoitus- ja ravitsemisalan yrittäjänä.

Hakeutuminen

Jatkuva haku

  • Hae koulutukseen tämän sivun yläosasta löytyvällä hakulomakkeella.
  • Olemme sinuun yhteydessä kahden viikon sisällä.
  • Jos äidinkielesi ei ole suomi tai suomenkielentaitoasi ei voida muulla tavoin osoittaa, saat sähköpostiisi kutsun osaamiskartoitukseen.

Tarkistathan että sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi ovat hakemuksessasi oikein. Saat myös automaattisen vahvistusviestin hakemuksesi vastaanotosta sähköpostiisi. Tarkistathan myös roskapostikansion!

Tutkinnon suorittaminen

Tutkinto suoritetaan päivä-monimuotokoulutuksena. Tutkinnon tai tutkinnon osia voi suorittaa koulutus- tai oppisopimuksella.

Lähiopetusta on noin yhtenä päivä kuukaudessa. Tämä opiskelupäivä on joko tiistai, keskiviikko tai torstai klo 9.00-16.00.

Nopeasti työelämään - hanki osaamista suorittamalla tutkinnon osa

Mikäli haluat täydentää aiempaa osaamistasi suorittamalla tutkintoa pienemmän kokonaisuuden, tutustuthan tarjolla oleviin tutkinnon osiin. Täytä tutkinnon hakulomake ja kirjoita hakemuksen lisätietoja-kenttään haettavan tutkinnon osan nimi.

Henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma

Opintojen alussa kanssasi laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS), jossa sovitaan suoritettavista opintokokonaisuuksista sekä kartoitetaan osaamisesi ja mahdollinen tuen tarpeesi. Koulutuksen kesto on yksilöllinen ja pohjautuu HOKSiin. Osaaminen osoitetaan näytöillä ja aiemmin hankittu osaaminen tunnustetaan. Tutkinto voidaan suorittaa myös ilman valmistavaa koulutusta, mikäli tutkinnon suorittajalla on tarvittava ammattitaito.

Edellytykset opiskelulle

Opiskelu edellyttää riittävää suomen kielen taitoa, joka arvioidaan osaamiskartoituksessa tai todistusten perusteella.

Monimuotokoulutus edellyttää esimiehenä toimimista majoitus- ja ravitsemusalan yrityksessä, jossa osaamista voidaan hankkia koulutus- tai oppisopimuksen avulla.

Lisäksi edellytetään alan työkokemusta

Kustannukset

Opiskelumaksu on 400 euroa.

Toimipiste
Sibeliuksenväylä 55, Järvenpää

Yhteyshenkilöt

Opettaja

Heidi Grundström

050 415 0735

Asiakkuuspäällikkö

Ravitsemis,- ja catering-ala, elintarvikeala, tekstiili- ja muotiala, puhtaus- ja kiinteistöpalveluala

Irja Ylönen

050 415 1463

Koulutusassistentti

Sanna Hyvärinen

050 415 0658

Opinto-ohjaaja

Pirkko Vänttilä

040 174 4577

Hakupalvelut

040 174 5579
hakupalvelut@keuda.fi