Majoitus- ja ravitsemisalan esimiestyön erikoisammattitutkinto (EAT)
Palvelualat
Keudan toiminta epidemiatilanteen aikana. Lue tästä >
Tutkinto soveltuu sinulle, joka toimit esihenkilönä ravintolassa, keittiössä tai asiakaspalvelussa salin puolella, kuten vuoropäällikkö, vuoroesihenkilö tai keittiöesihenkilö. Meillä vahvistat osaamistasi tiimin johtamisessa ja tarjoamme työkaluja omasta hyvinvoinnista huolehtimiseen. Suunnittelet, organisoit ja johdat päivittäisiä työtehtäviisi liittyviä toimintoja pyrkien parhaaseen mahdolliseen asiakastyytyväisyyteen.
Keudassa tarjoamme sinulle vahvaa tukea osaamisesi kehittämiseen, sillä painotamme opinnoissa henkilökohtaista ohjausta. Meillä on viihtyisä opiskeluympäristö, jossa pääset verkostoitumaan muiden alan ammattilaisten kanssa. Monipuoliset ja mielenkiintoiset opetusmenetelmät takaavat, että opit soveltamaan oppimaasi heti käytäntöön. Voit myös liittyä Suomen suurimman henkilöstöjohdon ja -ammattilaisten yhdistyksen, Henry ry:n opiskelijajäseneksi.
Tutkinnon suoritettuasi työskentelet vaativissa esihenkilötehtävissä erilaisissa majoitus- ja ravitsemisliikkeissä, kuten hotelleissa, ravintoloissa, kahviloissa, liikenneasemien ravintoloissa sekä matkustajalaivojen ravintoloissa. Voit toimia myös itsenäisenä majoitus- ja ravitsemisalan yrittäjänä.
Jos äidinkielesi ei ole suomi tai suomenkielentaitoasi ei voida muulla tavoin osoittaa, saat sähköpostiisi kutsun osaamiskartoitukseen.
Tarkistathan että sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi ovat hakemuksessasi oikein. Saat myös automaattisen vahvistusviestin hakemuksesi vastaanotosta sähköpostiisi. Tarkistathan myös roskapostikansion!
Päivä-monimuotokoulutus | Järvenpää Sibeliuksenväylä | Koulutus alkaa 18.3.2021
Lähiopetusta on noin yhtenä päivä kuukaudessa. Tämä opiskelupäivä on joko tiistai, keskiviikko tai torstai klo 9.00-16.00.
Mikäli haluat täydentää aiempaa osaamistasi suorittamalla tutkintoa pienemmän kokonaisuuden, tutustuthan tarjolla oleviin tutkinnon osiin sivun yläosassa kohdassa "alan opiskelu Keudassa". Täytä tutkinnon hakulomake ja kirjoita hakemuksen lisätietokenttään haettavan tutkinnon osan nimi.
Suoritat tutkinnon tai tutkinnon osat näytöillä ja osaamista voit hankkia esimerkiksi oppisopimuksella, koulutussopimuksella tai oman työn ohessa.
Opintojen alussa kanssasi laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS), jossa sovitaan suoritettavista opintokokonaisuuksista sekä kartoitetaan osaamisesi ja mahdollinen tuen tarpeesi. Koulutuksen kesto on yksilöllinen ja pohjautuu HOKSiin. Osaaminen osoitetaan näytöillä ja aiemmin hankittu osaaminen tunnustetaan. Voit suorittaa tutkinnon myös ilman valmistavaa koulutusta, mikäli sinulla on jo tarvittava ammattitaito.
Opiskelu edellyttää riittävää suomen kielen taitoa, joka arvioidaan osaamiskartoituksessa tai todistusten perusteella.
Monimuotokoulutus edellyttää esimiehenä toimimista majoitus- ja ravitsemusalan työpaikassa, joka on yksi oppimisympäristöistäsi.
Lisäksi edellytetään alan työkokemusta
Opiskelumaksu on 400 euroa.
Opettaja
Heidi Grundström
050 415 0735
heidi.grundstrom@keuda.fi
Asiakkuuspäällikkö
Ravintola- ja catering-, elintarvike-, tekstiili- ja muoti-, puhtaus- ja kiinteistöpalvelualat
Irja Ylönen
050 415 1463
irja.ylonen@keuda.fi
Koulutusassistentti
Sanna Hyvärinen
050 415 0658
sanna.hyvarinen@keuda.fi
Opinto-ohjaaja
Marja Friberg
050 563 8851
marja.friberg@keuda.fi
09 2738 3700
hakeutumispalvelut@keuda.fi