Matkailu- ja ravintola-alan asiakaspalvelun koulutus, osatutkinto (Työvoimakoulutus nro 680508)

PDF

Koulutus alkaa: 23.10.2018 (haku päättyy 23.9.2018)

Hakeutuminen: Linkki hakusivulle (Tiedot-välilehdeltä löytyy hakupainike)

Kuvaus

Koulutus on suunniteltu matkailu- ja ravintola-alan asiakaspalvelutyöstä kiinnostuneille tai jo alalla työskenteleville, joilla on alalle soveltuvuus ja hyvä terveys. Koulutuksen tavoitteena on suorittaa tutkinnon osa Ravintola- ja cateringalan perustutkinnosta, asiakaspalvelun osaamisala, tarjoilija: Asiakaspalvelu ja myynti 25osp, sekä tutkinnon osa Matkailualan perustutkinnosta, majoitusliikkeessä toimiminen 15 osp. Tavoitteena on saada valmiudet jatkaa tarvittaessa opinnot loppuun esim. oppisopimuksella tai työllistyminen alan työtehtäviin. Maahanmuuttajilla edellytetään olevan koulutukseen riittävä suomen kielen taitotaso (B1.1. tai A2.2).

Tavoite

Tavoitteena on suorittaa Ravintola- ja cateringalan perustutkinnosta, asiakaspalvelun osaamisala, tarjoilija yksi osa ja Matkailualan perustutkinnosta majoitusliikkeessä toimiminen-osa. Koulutuksen suorittanut osaa toimia laatu-, kustannus- ja asiakaspalvelutietoisesti matkailu- ja ravintola-alan perusammattitaitoa vaativissa työtehtävissä. Koulutuksessa suoritetaan hygienia- sekä anniskelupassi.
Opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma tutkinnon osien suorittamiseksi (HOKS). Siinä määritellään koulutuksen kesto ja toteuttamistavat, joten koulutuksen kesto on henkilökohtainen. Koulutus toteutetaan joustavana lähi- ja verkko-opiskeluna sekä työpaikalla järjestettävänä työssäoppimisena.

Koulutukseen hakeutuminen

Työvoimakoulutus on tarkoitettu ensisijaisesti työttömille ja työttömyysuhan alaisille TE-toimiston asiakkaille, joiden työnhaku on voimassa TE-toimistossa. Opiskelijoille maksetaan koulutuksen aikana työttömyysetuutta (mahdollisesti korotettuna) sekä kulukorvausta.

Tietoa koulutukseen hakeutumisesta ja koulutuksen aikaisista taloudellisista etuuksista saat valtakunnallisesta puhelinpalvelustamme Koulutusneuvonnasta ma-pe klo 9-16.15 numerosta 0295 020 702 tai sähköpostitse osoitteesta koulutusneuvonta@te-toimisto.fi.
Lisätiedot: kouluttaja Jaana Silvast puh. 050 415 1465, sähköposti: jaana.silvast@keuda.fi ja koulutusassistentti Sanna Hyvärinen puh. 050 415 0658, sähköposti sanna.hyvarinen@keuda.fi .

Koulutukseen hakeudutaan täyttämällä sähköinen hakemus internet-osoitteessa www.te-palvelut.fi -> haussa oleva työvoimakoulutus (tunnistenumero 680508 )-> näytä ilmoitukset sivun alareunassa -> klikkaa koulutusta johon olet hakemassa-> valitse Tiedot-välilehti (sivun yläreunassa) -> hae tähän koulutukseen tai jättämällä paperihakemus työ- ja elinkeinotoimistoon. Mikäli sähköinen hakemus täytetään ilman pankkitunnuksia, sinun on vahvistettava hakemuksesi TE-toimistossa ennen hakuajan päättymistä. Koulutushakemuksen käsittelyä voit seurata www.te-palvelut.fi->oma asiointi->koulutushakemus.
OPISKELIJAVALINTA: Koulutukseen valinta tapahtuu hakemuksen ja haastattelun perusteella. Perustele siis hakemuksesi huolellisesti. Kutsu haastatteluun lähetetään postitse. Haastattelut toteutetaan viikolla 41. Opiskelijavalinnasta vastaa Uudenmaan TE-toimisto. 

Valintapäätöksestä ilmoitetaan hakijalle kirjallisesti.

Toimipiste
Sibeliuksenväylä 55, Järvenpää

Yhteyshenkilöt

Opettaja

Jaana Silvast

050 415 1465

Koulutusassistentti

Palvelualat

Sanna Hyvärinen

050 415 0658

Hakupalvelut

040 174 5579
hakupalvelut@keuda.fi