Moniosaaja - korjausrakentaminen (Tutkinnon osa)

Tekniikan alat
marketing-image
Tavoitteena on kouluttaa ympäristön ja muuttuneiden olosuhteiden vaatimukset ymmärtäviä korjausrakentamisen ammattilaisia. Tulevaisuudessa korjausrakentajilta odotetaan monipuolista osaamista eri korjausrakentamisen alueilta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Koulutus pitää sisällään eri työvaiheiden hallintaa sekä perehtymistä korjausrakentamisen erityisvaatimuksiin.

Koulutus on tarkoitettu jo rakennusalan kokemusta omaaville sekä alalle tuleville korjausrakentamisesta kiinnostuneille, yritteliäille, palveluasenteen omaaville ja itsenäiseen työskentelyyn kykeneville henkilöille.

Tämän koulutuksen yhteydessä sinulla on mahdollisuus suorittaa rakennusalan perustutkinto tai osatutkinto, tai jos sinulla on tarvittava määrä osaamista sekä kokemusta, voit suorittaa talonrakennusalan ammattitutkinnon tai osatutkinnon.

Hakeutuminen

Jatkuva haku

Hae koulutukseen tämän sivun yläosasta löytyvällä hakulomakkeella. Meiltä ollaan yhteydessä hakijaan kahden viikon sisällä. Tarkistathan, että sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi ovat hakemuksessasi oikein.

Saat myös automaattisen vahvistusviestin hakemuksesi vastaanotosta sähköpostiisi. Tarkistathan myös roskapostikansion!

Tutkinnon osan suorittaminen

Tutkinnon suorittajalle laaditaan henkilökohtainen opiskelusuunnitelma (HOKS), joka sisältää suunnitelman tutkinnon toteutuksesta, valmistavasta koulutuksesta sekä näiden sisällöstä ja aikataulusta.

Koulutus toteutetaan monimuoto-opetuksena, joka pitää sisällään lähiopetusta työsalissa ja luokassa (luennot, harjoitukset, etäopiskelu, oppimistehtävät) ja työssäoppimisjakson.

Ryhmä 1: lähiopetus päivisin
Ryhmä 2: lähiopetus iltaisin

Koulutuksen kesto määrittyy henkilökohtaisen opiskelusuunnitelman mukaan (noin 1 vuosi).

Kielitaitovaatimukset

Jos äidinkielesi ei ole suomi tai suomenkielentaitoasi ei voida muulla tavoin osoittaa, saat sähköpostiisi kutsun kielikokeeseen (kielitaitovaatimus B1.1).

Lisätietoja 

Koulutuksen teoria- ja halliharjoittelujakso sisältää mm. purkutyöt, piikkaustyöt, suojaukset, kosteus- homevaurioiden sekä asbestin tunnistaminen, pölyn hallinta, vanhojen rakenteiden turvallinen purku, kirvesmiestyöt, tapetointi, pintakäsittelytyöt, laatoitukset, korjausrakentamisen laatu, suunnitelmat ja piirustusmerkinnät, märkätilat, muuraus ja tasoitustyöt, palokatkot ja läpiviennit, LVISA-muutokset/piirustukset, työelämän pelisäännöt ja uusi tekniikka vanhassa rakennuksessa.

Lisäksi koulutuksen aikana suoritetaan seuraavat korttikoulutukset:

-  työturvallisuuskorttikoulutus

-  tulityökorttikoulutus

-  ensiapukoulutus (EA1)

Työssäoppimisjaksolla perehdytään käytännön työtehtäviin alan yrityksissä.

Toimipiste
Wärtsilänkatu 7, Järvenpää

Yhteyshenkilöt

Opinto-ohjaaja

Tiina Huuhtanen

050 434 4121

Hakupalvelut

040 174 5579
hakupalvelut@keuda.fi