Palvelulogistiikan ammattitutkinto

Palvelualat
Tutkinnon nimi
Palvelulogistiikan ammattitutkinto

Hakulomake avoinna ympäri vuoden, tarkemmat koulutusten aloitusajankohdat löydät alta.

Hakulomake Tutkinnon perusteet

Sinustako ammattilainen?

Varastologistiikan osaamisalan suorittanut osaa tehdä keskeiset varastotyöt niissä tarvittavia koneita ja laitteita turvallisesti käyttäen sekä sähköisiä verkkopalveluita hyödyntäen. Hän voi työskennellä eri tehtävissä eri alojen, kuten teollisuuden varastoissa.

Hankinnan osaamisalan suorittanut osaa tehdä operatiivisen hankintaprosessin tehtävät. Hän voi työskennellä eri organisaatioissa ja tehtävissä hankintaprosessin eri vaiheissa.

Tilaus- ja toimitusprosessin hoitamisen osaamisalan suorittanut osaa tehdä tilaus- ja toimitusprosessin tehtävät sekä käyttää niissä tarvittavia koneita ja laitteita turvallisesti. Hän voi työskennellä eri organisaatioissa ja tehtävissä tilaus- ja toimitusprosessin eri vaiheissa.

Valinnaisilla tutkinnon osilla voi erikoistua palvelulogistisiin erityistehtäviin.

Hakeutuminen

Jatkuva haku

Hae koulutukseen tämän sivun yläosasta löytyvällä hakulomakkeella. Meiltä ollaan yhteydessä hakijaan kahden viikon sisällä. Tarkistathan että sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi ovat hakemuksessasi oikein.

Saat myös automaattisen vahvistusviestin hakemuksesi vastaanotosta sähköpostiisi. Tarkistathan myös roskapostikansion!

Tutkinnon suorittaminen

Päivä-monimuotokoulutus

Monimuotokoulutus sisältää lähi- ja etäpäiviä sekä työpaikalla tapahtuvaa oppimista. Lähiopetusta 1 kerran viikossa, tiistaisin klo.9-15.

Mahdollisuus suorittaa näytöt suoraan ilman valmistavaa koulutusta.

Kielitaitovaatimukset

Jos äidinkielesi ei ole suomi tai suomenkielentaitoasi ei voida muulla tavoin osoittaa, saat sähköpostitse kutsun kielikokeeseen (kielitaitovaatimus B1.1.) 

Edellytykset opiskelulle

Monimuotokoulutuksen toteutumiseen ja tutkinnon suorittamiseen opiskelija tarvitsee alan työpaikan, jossa osaamista voidaan hankkia koulutus- tai oppisopimuksen avulla, sekä työkokemusta 12 kk. Koulutus koostuu oppimisesta työpaikalla sekä opetuksesta koululla.

Kustannukset

200€ (oppisopimuksella maksuton).

Toimipiste
Sarviniitynkatu 9, Kerava

Yhteyshenkilöt

Opinto-ohjaaja

Janne Jousiaho

0500 887 377

Kouluttaja

Jani Järvinen

050 415 0902

Hakupalvelut

040 174 5579
hakupalvelut@keuda.fi