Palvelulogistiikan ammattitutkinto (AT)

Palvelualat
Palvelulogistiikan ammattitutkinnossa Keudassa on tarjolla seuraavat osaamisalat:

  • Tilaus- ja toimitusprosessin hoitamisen osaamisala
  • Hankinnan osaamisala
  • Varastologistiikan osaamisala

Varastologistiikan osaamisalan suorittanut osaa tehdä keskeiset varastotyöt niissä tarvittavia koneita ja laitteita turvallisesti käyttäen sekä sähköisiä verkkopalveluita hyödyntäen. Hän voi työskennellä eri tehtävissä eri alojen, kuten teollisuuden varastoissa.

Hankinnan osaamisalan suorittanut osaa tehdä operatiivisen hankintaprosessin tehtävät. Hän voi työskennellä eri organisaatioissa ja tehtävissä hankintaprosessin eri vaiheissa.

Tilaus- ja toimitusprosessin hoitamisen osaamisalan suorittanut osaa tehdä tilaus- ja toimitusprosessin tehtävät sekä käyttää niissä tarvittavia koneita ja laitteita turvallisesti. Hän voi työskennellä eri organisaatioissa ja tehtävissä tilaus- ja toimitusprosessin eri vaiheissa.

Valinnaisilla tutkinnon osilla voi erikoistua palvelulogistisiin erityistehtäviin.

Hakeutuminen

Jatkuva haku

Hae koulutukseen tämän sivun yläosasta löytyvällä hakulomakkeella. Meiltä ollaan yhteydessä hakijaan kahden viikon sisällä. Tarkistathan että sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi ovat hakemuksessasi oikein.

Saat myös automaattisen vahvistusviestin hakemuksesi vastaanotosta sähköpostiisi. Tarkistathan myös roskapostikansion!

Tutkinnon suorittaminen

Tutkinto suoritetaan päivä-monimuotokoulutuksena.

Monimuotokoulutus sisältää lähi- ja etäpäiviä sekä työpaikalla tapahtuvaa oppimista. Lähiopetusta on kerran viikossa, tiistaisin klo 9-15.

Opintojen alussa kanssasi laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS), jossa sovitaan suoritettavista opintokokonaisuuksista sekä kartoitetaan osaamisesi ja mahdollinen tuen tarpeesi. Koulutuksen kesto on yksilöllinen ja pohjautuu HOKSiin. Osaaminen osoitetaan näytöillä ja aiemmin hankittu osaaminen tunnustetaan. Tutkinto voidaan suorittaa myös ilman valmistavaa koulutusta, mikäli tutkinnon suorittajalla on tarvittava ammattitaito. Tutkinnon tai tutkinnon osia voi suorittaa koulutus- tai oppisopimuksella.

Mikäli haluat täydentää aiempaa osaamistasi suorittamalla tutkintoa pienemmän kokonaisuuden, tutustuthan tarjolla oleviin tutkinnon osiin kuvan alla olevan linkin kautta (Alan opiskelu Keudassa). Täytä tutkinnon hakulomake ja kirjoita hakemuksen lisätietoja-kenttään haettavan tutkinnon osan nimi.

Kielitaitovaatimus

Jos äidinkielesi ei ole suomi tai suomenkielentaitoasi ei voida muulla tavoin osoittaa, saat sähköpostitse kutsun edellytysten varmistamiseen (kielitaitovaatimus B1.1).

Edellytykset opiskelulle

Monimuotokoulutus edellyttää alan työpaikkaa, jossa osaamista voidaan hankkia koulutus- tai oppisopimuksen avulla.

Kustannukset

Opiskelumaksu on 200 euroa.

Toimipiste
Sarviniitynkatu 9, Kerava

Yhteyshenkilöt

Opettaja

Jani Järvinen

050 415 0902

Opinto-ohjaaja

Eija Toivanen

050 321 9155

Hakupalvelut

040 174 5579
hakupalvelut@keuda.fi