Palvelulogistiikan ammattitutkinto (AT)

Palvelualat
marketing-image
Palvelulogistiikan ammattitutkinnossa Keudassa on tarjolla seuraavat osaamisalat:

  • Tilaus- ja toimitusprosessin hoitamisen osaamisala
  • Hankinnan osaamisala
  • Varastologistiikan osaamisala

Varastologistiikan osaamisalan suorittanut osaa tehdä keskeiset varastotyöt niissä tarvittavia koneita ja laitteita turvallisesti käyttäen sekä sähköisiä verkkopalveluita hyödyntäen. Hän voi työskennellä eri tehtävissä eri alojen, kuten teollisuuden varastoissa.

Hankinnan osaamisalan suorittanut osaa tehdä operatiivisen hankintaprosessin tehtävät. Hän voi työskennellä eri organisaatioissa ja tehtävissä hankintaprosessin eri vaiheissa.

Tilaus- ja toimitusprosessin hoitamisen osaamisalan suorittanut osaa tehdä tilaus- ja toimitusprosessin tehtävät sekä käyttää niissä tarvittavia koneita ja laitteita turvallisesti. Hän voi työskennellä eri organisaatioissa ja tehtävissä tilaus- ja toimitusprosessin eri vaiheissa.

Valinnaisilla tutkinnon osilla voi erikoistua palvelulogistisiin erityistehtäviin.

Hakeutuminen

Jatkuva haku

Hae koulutukseen tämän sivun yläosasta löytyvällä hakulomakkeella. Meiltä ollaan yhteydessä hakijaan kahden viikon sisällä. Tarkistathan että sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi ovat hakemuksessasi oikein.

Saat myös automaattisen vahvistusviestin hakemuksesi vastaanotosta sähköpostiisi. Tarkistathan myös roskapostikansion!

Tutkinnon suorittaminen

Päivä-monimuotokoulutus

Monimuotokoulutus sisältää lähi- ja etäpäiviä sekä työpaikalla tapahtuvaa oppimista. Lähiopetusta kerran viikossa, tiistaisin klo 9-15.

Tutkinto voidaan suorittaa myös ilman valmistavaa koulutusta, mikäli tutkinnon suorittajalla on tarvittava ammattitaito. Tutkinnon voi suorittaa myös oppisopimuksella.

Kielitaitovaatimukset

Jos äidinkielesi ei ole suomi tai suomenkielentaitoasi ei voida muulla tavoin osoittaa, saat sähköpostitse kutsun kielikokeeseen (kielitaitovaatimus B1.1.)

Kustannukset

Opiskelumaksu 200 euroa.

Toimipiste
Sarviniitynkatu 9, Kerava

Yhteyshenkilöt

Opettaja

Jani Järvinen

050 415 0902

Opinto-ohjaaja

Eija Toivanen

050 321 9155

Hakupalvelut

040 174 5579
hakupalvelut@keuda.fi