Palvelulogistiikan erikoisammattitutkinto (EAT)

Palvelualat

Tutkinnon suorittanut osaa toimia palvelulogistiikan asiantuntija- tai esimiestehtävissä. Hänellä on liiketoiminta- ja asiakasosaamista, ja hän verkostoituu ammatillisesti. Hänellä on viestintä- ja vuorovaikutusosaamista, sekä tehtävissä tarvittavaa kielitaitoa. Hän käyttää tieto- ja viestintätekniikkaa tarkoituksenmukaisesti ja toimii erilaisissa digitaalisissa ympäristöissä. Hän seuraa palvelulogistiikka-alan kehittymistä ja kehittää vastuualueensa toimintaprosesseja sekä omaa osaamistaan.

Tutkinnon suorittaneen osaaminen vaihtelee osaamisaloittain sekä valinnaisten tutkinnon osien mukaan. Varastologistiikan osaamisalan suorittanut osaa suunnitella varastointiprosessin huomioiden kustannustehokkuuden, laadun ja turvallisuuden. Hän organisoi ja resursoi varastointiprosessiin kuuluvat tehtävät asiantuntevasti ja tekee yhteistyötä eri toimijoiden kanssa. Hän arvioi monipuolisesti varastointiin liittyvien toimintojen kehittämistarvetta ja tekee ehdotuksia toiminnan kehittämiseksi.

Hakeutuminen

Jatkuva haku

Hae koulutukseen tämän sivun yläosasta löytyvällä hakulomakkeella. Olemme yhteydessä kahden viikon sisällä ja kutsumme sinut yksilöhaastatteluun. Tarkistathan että sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi ovat hakemuksessasi oikein.

Saat myös automaattisen vahvistusviestin hakemuksesi vastaanotosta sähköpostiisi. Tarkistathan myös roskapostikansion!

Tutkinnon suorittaminen

Tutkinto suoritetaan päivä-monimuotokoulutuksena.

Lähiopetusta on tiistaisin klo 9 - 15.

Opintojen alussa kanssasi laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS), jossa sovitaan suoritettavista opintokokonaisuuksista sekä kartoitetaan osaamisesi ja mahdollinen tuen tarpeesi. Koulutuksen kesto on yksilöllinen ja pohjautuu HOKSiin (keskimäärin opiskelu kestää n. 1,5 vuotta). Osaaminen osoitetaan näytöillä ja aiemmin hankittu osaaminen tunnustetaan. Tutkinto voidaan suorittaa myös ilman valmistavaa koulutusta, mikäli tutkinnon suorittajalla on tarvittava ammattitaito. Tutkinnon tai tutkinnon osia voi suorittaa koulutus- tai oppisopimuksella.

Mikäli haluat täydentää aiempaa osaamistasi suorittamalla tutkintoa pienemmän kokonaisuuden, tutustuthan tarjolla oleviin tutkinnon osiin kuvan alla olevan linkin kautta (Alan opiskelu Keudassa). Täytä tutkinnon hakulomake ja kirjoita hakemuksen lisätietoja-kenttään haettavan tutkinnon osan nimi.

Edellytykset opiskelulle

Jos äidinkielesi ei ole suomi tai suomenkielentaitoasi ei voida muulla tavoin osoittaa, saat sähköpostiisi kutsun osaamiskartoitukseen.

Monimuotokoulutus edellyttää esimies-, kehittämis- tai strategisen työnjohdon tehtävissä toimimista alan työpaikassa, jossa osaamista voidaan hankkia koulutus- tai oppisopimuksen avulla.

Palvelulogistiikan erikoisammattitutkintoon hakeutuvalla tulee olla alan työkokemusta.

Kustannukset

Opiskelumaksu on 400 euroa.

Opiskelijalla tulee olla oma tietokone käytössään.

Toimipiste
Sibeliuksenväylä 55, Järvenpää
Sarviniitynkatu 9, Kerava

Yhteyshenkilöt

Opettaja

Jani Järvinen

050 415 0902

Opinto-ohjaaja

Eija Toivanen

050 321 9155

Hakupalvelut

040 174 5579
hakupalvelut@keuda.fi