Palvelulogistiikan erikoisammattitutkinto (EAT)

Tekniikan alat
marketing-image

Tutkinnon suorittanut osaa toimia palvelulogistiikan asiantuntija- tai esimiestehtävissä. Hänellä on liiketoiminta- ja asiakasosaamista, ja hän verkostoituu ammatillisesti. Hänellä on viestintä- ja vuorovaikutusosaamista, sekä tehtävissä tarvittavaa kielitaitoa. Hän käyttää tieto- ja viestintätekniikkaa tarkoituksenmukaisesti ja toimii erilaisissa digitaalisissa ympäristöissä. Hän seuraa palvelulogistiikka-alan kehittymistä ja kehittää vastuualueensa toimintaprosesseja sekä omaa osaamistaan.

Tutkinnon suorittaneen osaaminen vaihtelee osaamisaloittain sekä valinnaisten tutkinnon osien mukaan. Varastologistiikan osaamisalan suorittanut osaa suunnitella varastointiprosessin huomioiden kustannustehokkuuden, laadun ja turvallisuuden. Hän organisoi ja resursoi varastointiprosessiin kuuluvat tehtävät asiantuntevasti ja tekee yhteistyötä eri toimijoiden kanssa. Hän arvioi monipuolisesti varastointiin liittyvien toimintojen kehittämistarvetta ja tekee ehdotuksia toiminnan kehittämiseksi.

Hakeutuminen

Jatkuva haku

Hae koulutukseen tämän sivun yläosasta löytyvällä hakulomakkeella. Olemme yhteydessä kahden viikon sisällä ja kutsumme sinut yksilöhaastatteluun. Tarkistathan että sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi ovat hakemuksessasi oikein.

Saat myös automaattisen vahvistusviestin hakemuksesi vastaanotosta sähköpostiisi. Tarkistathan myös roskapostikansion!

Tutkinnon suorittaminen

Päivä-monimuoto

Lähiopetusta tiistaisin klo 9.00-15.00

180 osp

Opintojen arvioitu kesto on 1,5 vuotta. Opiskelujesi kesto varmistuu henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman (HOKS) mukaisesti.

Kielitaitovaatimukset

Jos äidinkielesi ei ole suomi tai suomenkielentaitoasi ei voida muulla tavoin osoittaa, saat sähköpostiisi kutsun kielikokeeseen (kielitaitovaatimus B1.1).

Edellytykset opiskelulle

Palvelulogistiikan erikoisammattitutkintoon hakeutuvalla tulee olla vähintään neljän vuoden kokemus alalta.  Hakijan tulee toimia alan esimies-, kehittämis- tai strategisen työnjohdon tehtävissä työpaikalla, jossa osaamista voidaan hankkia joko koulutus- tai oppisopimuksen avulla.

Kustannukset

Opiskelumaksu on 400 €.

Opiskelijalla tulee olla oma tietokone käytössään.

Toimipiste
Sibeliuksenväylä 55, Järvenpää
Sarviniitynkatu 9, Kerava

Yhteyshenkilöt

Opettaja

Jani Järvinen

050 415 0902

Opinto-ohjaaja

Eija Toivanen

050 321 9155

Hakupalvelut

040 174 5579
hakupalvelut@keuda.fi