Palveluvastaava SOL palveluihin rektrytoivalla koulutuksella (Työvoimakoulutus nro 685171)

Koulutus alkaa: 13.5.2019

Hakuaika päättyy: 30.4.2019

HUOM, hakuaikaa jatkettu! Kouluttaudu ja työllisty palveluvastaavaksi SOL palveluihin!

Koulutus on tarkoitettu vähintään 20 vuotiaille henkilöille, jotka ovat kiinnostuneita ja motivoituneita työllistymään. Hyvin suoritetun koulutuksen jälkeen henkilöllä on mahdollisuus työllistyä yritykseen kiinnostaviin työkohteisiin. Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhtesityöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä.

Koulutus toteutetaan lyhytkoulutuksena, jossa opiskellaan 2 viikkoa oppilaitoksessa ja 6 viikkoa SOL Palveluissa oppimassa lisää puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan työtehtäviä.

TAVOITE

Koulutuksen jälkeen tavoitteena on työsuhteen solmiminen sekä opintojen jatkaminen oppisopimuksella alan perus- taiammattitutkintoon. Oppisopimuskoulutuksen ajaksi solmimme määräaikaisen työsuhteen.

Sinulta odotamme

  • Hyvää terveyttä (hyvä fyysinen ja psyykkinen kunto)
  • Iloista ja reipasta asiakaspalvelu- ja työasennetta
  • Organisointi- ja stressinsietokykyä
  • Huolellisuutta ja ripeyttä sekä hyviä yhteistyötaitoja
  • Riittävää suomen kielen hallintaa
  • Olet valmis vuorotyöhön maanantaista sunnuntaihin

Valinnassa korostuvat hyvät asiakaspalvelu-, tiimityö ja vuorovaikutustaidot.

MONIPUOLISET TYÖLLISTYMISMAHDOLLISUUDET ALAN TYÖKOHTEISSA

Työssäoppimiskohteita ovat mm. Lentokenttä, -koneet, junat, laivat, hotellit, terveydenhuollon kohteet, kauppakeskukset, oppilaitokset, toimistot. Lisäksi keikkatiimiimme tarvitsemme perussiivoojia.

LISÄTIEDOT

Keuda:

opettaja Arja Komscha, p. 050 415 0947/ arja.komscha@keuda.fi

SOL Palvelut Oy, Uudenmaan alueen palvelujohtajat:

· Tina Klärck, p. 040 538 6132
· Lea Laakkonen, p. 040 779 3654
· Satu Mähönen, p. 040 511 4845
· Sanna Peltola, p. 040 824 1702
· Mari Suomalainen, p. 040 750 1

KOULUTUKSEEN HAKEUTUMINEN

Hae koulutukseen joko täyttämällä sähköinen hakemus internet-osoitteessa www.te-palvelut.fi -> sanahakuna toimii koulutuksen numero 685171 tai koulutuksen nimi ->Näytä ilmoitukset (sivun alareunassa) -> Klikkaa hakemaasi koulutusta ->Tiedot (tekstin yläreunassa) -> Hae tähän koulutukseen tai jättämällä paperihakemus työ- ja elinkeinotoimistoon. 

Mikäli täytät sähköisen hakemuksen ilman pankkitunnuksia, on Sinun vahvistettava hakemuksesi TE-toimistossa ennen hakuajan päättymistä. Koulutushakemuksesi käsittelyä voit seurata www.te-palvelut.fi > Oma asiointi > koulutushakemus.

Esivalinta tehdään hakemusten perusteella, joten ole hyvä ja perustele hakemuksesi huolellisesti. Osa hakijoista kutsutaan haastatteluun, jotka toteutetaan viikoilla 14 ja 15. Koska koulutuksen haastatteluaikataulu on nopea ja tiivis niin haastatteluaikojen muuttaminen/siirtäminen ei ole mahdollista.Koulutuksen haastattelukutsut toimitetaan tekstiviestinä/sähköpostitse/kirjeitse.

Tietoa koulutukseen hakeutumisesta ja koulutuksen aikaisista taloudellisista etuuksista saat valtakunnallisesta puhelinpalvelustamme Koulutusneuvonnasta ma-pe klo 9.00-16.15 numerosta 0295 020 702 tai sähköpostitse osoitteesta koulutusneuvonta@te-toimisto

Yhteyshenkilöt

Opettaja

Arja Komscha

050 415 0947

Hakupalvelut

040 174 5579
hakupalvelut@keuda.fi