Keudan toiminta epidemiatilanteen aikana. Lue tästä >

Pelivälineitä yrittäjänä menestymiseen

PDF

Verkkokoulutus: Pelivälineitä yrittäjänä menestymiseen

Opetustapahtumat

  • 4.5.2021 – 11.5.2021, Pelivälineitä yrittäjänä menestymiseen, verkkokoulutus, 2x2,5 tuntia 125,00 € (sis. ALV 24 %) Hakuaika päättyy 26.04.2021
    Ilmoittaudu

Tietoa täydennyskoulutuksesta

Puuttuuko asiakkaita? Eivätkö asiakkaasi löydä yritystäsi tai edes tiedä sen olemassaolosta? Eivätkö asiakkaasi uskalla ostaa sinulta, koska eivät tunne sinua, yritystäsi, tuotteitasi tai palvelujasi? Tai tavoitteletko uusia asiakkaita, mutta kohderyhmät ovat hakusessa?


Ilmoittaudu verkkokoulutukseen ja saat työkaluja näihin haasteisiin! 

Saat työkaluja siihen, miten voit tunnistaa asiakasryhmiesi kirjon ja niiden erityispiirteet. Opit tekemään asiakasryhmistäsi kohderyhmäprofiilit ja näet samalla yrityksesi, palvelusi ja tuotteesi erilaisten asiakkaiden silmin. Jos myyt ”kaikille”, samaa ja samalla tavalla – et myy kenellekään, etkä mitään. Kohdentaminen ja asiakasymmärrys ovat avaintekijöitä, ja niihin tämä koulutus pureutuu. Mutta eihän niillä yksinään vielä tee mitään, elleivät ne edistä myyntiä. Koulutus antaakin työkalut myös siihen, miten käytät kohderyhmäprofiilejasi yrityksesi, tuotteidesi ja palvelujesi löydettävyyden ja tunnettuuden parantamiseen. Opit kohdistamaan markkinointiasi ja myyntiäsi paremmin – ja kauppa käy!


Kukaan ei pärjää yksin. Niinpä pääset koulutuksen aikana myös verkostoitumaan ja sparrailemaan muiden yrittäjien kanssa. Käymme koulutuksessa läpi myös sitä, miten voit rakentaa ja hyödyntää verkostoja yrittäjänä menestymisessä.

Verkkokoulutus 2 x 2,5 tuntia 

Koulutuksesta saat työkaluja asiakaskohdennukseen, yrityksesi tunnettuuden ja löydettävyyden kehittämiseen ja verkostoitumiseen. 

Koulutus toteutetaan etäyhteydellä Zoomin välityksellä:

  • 4.5.2021 klo 16.30 - 19.00 ja
  • 11.5.2021 klo 16.30 - 19.00

Henkilökohtainen etäsparraus 1 – 1,5 tuntia 

Koulutuksen jälkeen sinulla on mahdollisuus varata aika henkilökohtaiseen sparraukseen (hinta 90 € (sis. alv. 24 %)/ tunti). Sukellat valmentajan kanssa valintasi mukaan joko asiakaskohdennuksen ja/tai tunnettuuden ja löydettävyyden suunnitelmiisi, jotka toimitat valmentajalle sparrauksen ajanvarauksen yhteydessä. Henkilökohtaiseen sparraukseen voit ilmoittautua suoraan kouluttajalle koulutuksen aikana.

Kenelle? 

Koulutus on tarkoitettu yksin- ja pienyrittäjille toimialasta riippumatta. Se sopii myös sivutoimisille yrittäjille ja vasta yritystoimintaansa aloitteleville. Erityisen hyvin koulutus sopii sinulle, jolla asiakaskadon ilmeinen syy on se, etteivät asiakkaat löydä yritystäsi, sen tuotteita tai palveluja, tai eivät edes tiedä yrityksesi olemassaolosta. Näin voi olla myös silloin, kun haluat laajentaa markkina-aluettasi, ja toivot asiakkaiden löytävän sinut kauempaakin.

Kouluttaja 

Kouluttajana toimii liiketoiminnan kehittämiseen sparraava yrittäjä, KTM Birgit Eskelinen. Yritysasiakkaiden valmentamisen lisäksi hän on toiminut sparraajana/myllärinä Kasvu Open -tapahtumissa, oppisopimuskummina Oppisopimuskummit ry:ssä ja yrittäjäopiskelijoiden mentorina.

Koulutuksen toteuttaa Keuda Koulutuspalvelut Oy.

Ilmoittautuminen 

Koulutus maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä verkkomaksuna. Ilmoittautuminen on sitova (katso peruutusehdot). Mikäli haluat, että laskutamme koulutusmaksun, olethan yhteydessä hakeutumiskoordinaattori Elina Vesalaiseen 040 174 4463 / elina.vesalainen@keuda.fi. Laskulla maksettaessa veloitamme laskutuslisän 6,50 €. Laskutusmahdollisuus vain yrityksille. 

Saat ilmoittautumisajan päätyttyä viestin antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Viesti sisältää koulutuksen osallistumislinkin sekä muutaman aloituskysymyksen. Tiedotamme sähköpostilla myös mahdollisista muutoksista tai peruutuksista.

Yhteyshenkilöt

Hakeutumiskoordinaattori

Täydennyskoulutus

Elina Vesalainen

040 174 4463

Hakeutumispalvelut

09 2738 3700
hakeutumispalvelut@keuda.fi