Keudan toiminta epidemiatilanteen aikana. Lue tästä >

Perennat, lavaviljely ja kompostointi tutuksi!

PDF

Kompostointi

Opetustapahtumat

  • 22.9.2020, Kompostointi, klo 14-18, Saaren kartano, Puutarha/PUU1, Mäntsälä 39,00 € (sis. ALV 24 %) Hakuaika päättyy 20.09.2020
    Ilmoittaudu

Tietoa täydennyskoulutuksesta

Tule mukaan koulutuspäiville Saaren kartanolle! Puutarhan perennat, lavatarhaviljely ja kompostointi tulevat sinulle tutuksi kartanomiljöössä. Luennoilla syvennetään perennojen tuntemusta ja niiden käyttöä sekä perehdytään perennojen kasvupaikkavaatimuksiin. Lavatarhaviljelyssä keskitytään tämän viljelymenetelmän perusteisiin sekä haasteisiin. Tule oppimaan kompostoinnin periaatteet ja käytänteet sekä kuinka kompostoit oikein ja tehokkaasti.

Luennot soveltuvat sekä alan ammattilaisille että puutarha-alasta kiinnostuneille harrastajille.

Otathan mukaan muistiinpanovälineet/kameran. Vaatetuksessa säävaraus, osa luennoista pidetään mahdollisesti ulkoalueella.

Lounas

Lounasaikaan on mahdollisuus maksulliseen lounaaseen ja päiväkahviin opiskelijaravintola Lusikkalinnassa. Puutarhan myymälässä on kahviautomaatti.

Seuraa Saaren kartanon täydennyskoulutustarjontaa ja tapahtumia Keudan nettisivuilla ja Keuda Saaren kartanon puutarha-alan Facebook-sivulla.

Ilmoittautuminen

Jokaiseen koulutuspäivään on oma ilmoittautuminen ja koulutus maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä verkkomaksuna. Ilmoittautuminen on sitova (katso peruutusehdot). Mikäli haluat, että laskutamme koulutusmaksun, olethan yhteydessä Hakupalveluihin, p. 09 2738 3700/ hakupalvelut@keuda.fi. Laskulla maksettaessa veloitamme laskutuslisän 6,50 €. Laskutusmahdollisuus vain yrityksille.

Lähetämme muistutusviestin saapumisohjeineen ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen ilmoittautumisajan päätyttyä. Mahdollisista peruutuksista ja muutoksista tiedotamme sähköpostiin.

Toimipiste
Saaren kartano, Mäntsälä

Yhteyshenkilöt

Opettaja

Maikki Peltola

050 386 0888

Hakukoordinaattori

Susanna Marttila

040 174 5605

Hakupalvelut

09 2738 3700
hakupalvelut@keuda.fi