Pikataival ravintola- ja cateringalan työhön (Työvoimakoulutus nro 684700)

Koulutus alkaa: 1.4.2019

Hakuaika päättyy: 19.3.2019

Koulutuksen hakusivu: TE-palvelut/Työvoimakoulutus nro  684700

Kuvaus

Koulutuksen aikana tutustutaan ravintola- ja cateringalan työtehtäviin, niin keittiön kuin asiakaspalvelun puolella. Koulutuksessa suoritetaan Hygieniaosaamispassi ja Anniskelupassi.

Koulutuksen tavoitteena on työllistyä alan työpaikkaan tai hakeutua opiskelemaan Ravintola- ja cateringalan perustutkintoa. Hakijoilta edellytetään 20 vuoden ikää ja alalle soveltuvaa terveyttä. Maahanmuuttajilla edellytetään olevan koulutukseen riittävä suomen kielen taitotaso (A2.2). Kielitaito testataan ennen koulutuksen alkua, jos hakijalla ei ole ajantasaista todistusta kielitaidostaan.

Lisätiedot

Koulutus toteutetaan lyhytkoulutuksena, jossa ollaan ensin kaksi viikkoa oppilaitoksessa ja sen jälkeen kuusi viikkoa alan yrityksissä oppimassa lisää ravintola- ja cateringalan työtehtävistä.

Koulutuksen järjestäjä auttaa opiskelijaa etsimään sopivan yrityksen, jossa hankitaan lisää alan perusosaamista.
Opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen jatkosuunnitelma koulutuksen päättyessä.

Koulutuksesta ja sen toteuttamisesta antavat lisätietoja opettaja Marketta Yliniemi puh. 050 364 3559, marketta.yliniemi@keuda.fi ja koulutusassistentti Anne Hakala puh. 050 415 0655, anne. hakala@keuda.fi.

Koulutukseen hakeutuminen

Työvoimakoulutus on tarkoitettu ensisijaisesti työttömille ja työttömyysuhan alaisille TE-toimiston asiakkaille, joiden työnhaku on voimassa TE-toimistossa. Opiskelijoille maksetaan koulutuksen aikana työttömyysetuutta (mahdollisesti korotettuna) sekä kulukorvausta. Hae koulutukseen joko täyttämällä sähköinen hakemus internet-osoitteessa www.te-palvelut.fi -> haussa oleva työvoimakoulutus (hakusanana toimii koulutuksen numero 684700) tai jättämällä paperihakemus työ- ja elinkeinotoimistoon. Mikäli täytät sähköisen hakemuksen ilman pankkitunnuksia, on Sinun vahvistettava hakemuksesi TE-toimistossa ennen hakuajan päättymistä. Koulutushakemuksesi käsittelyä voit seurata www.te-palvelut.fi > Oma asiointi > koulutushakemus.

Valinta tehdään hakemusten perusteella, joten ole hyvä ja perustele hakemuksesi huolellisesti.
Opiskelijavalinnasta vastaa Uudenmaan TE-toimisto.

Lisätietoja koulutuksen aikaisista etuuksista saa TE-hallinnon asiakaspalvelukeskuksesta, Koulutusneuvonta, puh 0295 020 702 (ma-pe klo 9.00 - 17.00) tai koulutusneuvonta@te-toimisto.fi -osoitteesta.

Yhteyshenkilöt

Opettaja

Marketta Yliniemi

050 364 3559

Koulutusassistentti

Palvelualat

Anne Hakala

050 415 0655

Hakupalvelut

040 174 5579
hakupalvelut@keuda.fi