Puhdistus- ja ruokapalveluiden monipalvelutyöntekijä, osatutkinto (Työvoimakoulutus nro 680648)

Koulutus alkaa: 3.9.2018 (haku päättyy 19.8.2018)

Hakeutuminen: Linkki hakusivulle (Tiedot-välilehdeltä löytyy hakupainike)

Kuvaus

Onko unelmasi työskentely esimerkiksi päiväkodissa? Koulutus on suunniteltu puhdistus- ja ruokapalvelualojen yhdistelmätyöstä kiinnostuneille tai jo alalla työskenteleville, joilla on alalle soveltuvuus ja hyvä terveys. Koulutuksen tavoitteena on suorittaa tutkinnon osa Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinnosta, Ylläpitosiivouspalvelut 30 osp, sekä tutkinnon osa Ravintola- ja cateringalan perustutkinnosta, Palvelu- ja jakelukeittiön toiminnot 10 osp, Tavoitteena on saada valmiudet jatkaa tarvittaessa opinnot loppuun esim. oppisopimuksella tai työllistyminen suoraan alan työtehtäviin. Maahanmuuttajilla edellytetään olevan koulutukseen riittävä suomen kielen taitotaso (B1.1. tai A2.2).

Tavoite

Tavoitteena on suorittaa tutkinnon osa Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinnosta, Ylläpitosiivouspalvelut 30 osp (3.9.-26.10.2018), sekä tutkinnon osa Ravintola- ja cateringalan perustutkinnosta, Palvelu- ja jakelukeittiön toiminnot 10 osp ( 29.10.-14.12.2018). Koulutuksen suorittanut osaa toimia laatu-, kustannus- ja asiakaspalvelutietoisesti puhdistus- ja ruokapalvelualojen perusammattitaitoa vaativissa työtehtävissä, kuten päiväkotien ja koulujen monipalvelutyötekijöinä. Koulutuksessa suoritetaan hygieniapassi.

Opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma tutkinnon osien suorittamiseksi (HOKS). Siinä määritellään koulutuksen kesto ja toteuttamistavat, joten koulutuksen kesto on henkilökohtainen. Koulutus toteutetaan joustavana lähi- ja verkko-opiskeluna sekä työpaikalla järjestettävänä työssäoppimisena.

Koulutukseen hakeutuminen

Työvoimakoulutus on tarkoitettu ensisijaisesti työttömille ja työttömyysuhan alaisille TE-toimiston asiakkaille, joiden työnhaku on voimassa TE-toimistossa. Opiskelijoille maksetaan koulutuksen aikana työttömyysetuutta (mahdollisesti korotettuna) sekä kulukorvausta.

Lisätiedot: kouluttaja Jaana Silvast puh. 050 415 1465, sähköposti: jaana.silvast@keuda.fi ja koulutusassistentti Sanna Hyvärinen puh. 050 415 0658, sähköposti sanna.hyvarinen@keuda.fi .

Koulutukseen hakeudutaan täyttämällä sähköinen hakemus internet-osoitteessa www.te-palvelut.fi -> haussa oleva työvoimakoulutus (tunnistenumero 680648 )-> näytä ilmoitukset sivun alareunassa -> klikkaa koulutusta johon olet hakemassa-> valitse Tiedot-välilehti (sivun yläreunassa) -> hae tähän koulutukseen tai jättämällä paperihakemus työ- ja elinkeinotoimistoon. Mikäli sähköinen hakemus täytetään ilman pankkitunnuksia, sinun on vahvistettava hakemuksesi TE-toimistossa ennen hakuajan päättymistä. Koulutushakemuksen käsittelyä voit seurata www.te-palvelut.fi->oma asiointi->koulutushakemus.

Opiskelijavalinta

Koulutukseen valinta tapahtuu hakemuksen perusteella. Perustele siis hakemuksesi huolellisesti. 

Koulutukseen hakeutumisesta ja koulutuksen aikaisista opintososiaalisista etuisuuksista saat lisätietoja te-toimistostasi tai valtakunnallisesta puhelinpalvelustamme Koulutusneuvonnasta puh. 0295 020 702 (ma-pe klo 9-16.15.)

Valintapäätöksestä ilmoitetaan hakijalle kirjallisesti.

Toimipiste
Sibeliuksenväylä 55, Järvenpää

Yhteyshenkilöt

Kouluttaja

Jaana Silvast

050 415 1465

Koulutusassistentti

Palvelualat

Sanna Hyvärinen

050 415 0658

Hakupalvelut

040 174 5579
hakupalvelut@keuda.fi