Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto - toimitilahuoltaja (AT), laitoshuoltaja (AT)

Palvelualat

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinnon suorittanut osaa toimia asiakaskohteessa puhdistuspalvelualan työtehtävissä ja asiakaspalvelutilanteissa asiakaskohteen palvelusopimuksen mukaisesti. Hän osaa suunnitella ja toteuttaa puhtauspalveluja erilaisissa asiakaskohteissa, joita ovat mm. elintarviketeollisuuslaitokset, erityiskohteet, hotelli- ja majoitustilat, kauppakeskukset ja myymälätilat, kulttuurihistorialliset kohteet, liikennevälineet, oppilaitokset ja päiväkodit, puhdastilat, rakennussiivous, teollisuuslaitokset, terveydenhuoltotilat tai uima-allas- ja kylpylätilat.

Toimitialhuollon osaamisalalla tutkinnon suorittanut voi suunnata ammatillista osaamistaan laitoshuoltoon tai toimitilahuoltoon (AT).

Hakeutuminen

Jatkuva haku

Hae koulutukseen tämän sivun yläosasta löytyvällä hakulomakkeella. Meiltä ollaan yhteydessä hakijaan kahden viikon sisällä. Tarkistathan että sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi ovat hakemuksessasi oikein.

Saat myös automaattisen vahvistusviestin hakemuksesi vastaanotosta sähköpostiisi. Tarkistathan myös roskapostikansion!

Tutkinnon suorittaminen

Tutkinto suoritetaan joko päivä-monimuoto- tai ilta-monimuotokoulutuksena.

Iltamonimuoto: lähiopetusta on tiistaisin klo 15-19 (pakolliset tutkinnon osat) ja sovitut torstait klo 14-18 (valinnaiset tutkinnon osat)

Päivämonimuoto: lähiopetusta on joka toinen tiistai klo 8.15-16.00 (pakolliset tutkinnon osat) ja sovitut torstait klo 14-18 (valinnaiset tutkinnon osat)

Opiskelu koostuu lähiopetuksesta, ohjatusta etäopiskelusta sekä työpaikalla tapahtuvasta oppimisesta. Opiskelussa hyödynnetään verkko-oppimisympäristöä.

Opintojen alussa kanssasi laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS), jossa sovitaan suoritettavista opintokokonaisuuksista sekä kartoitetaan osaamisesi ja mahdollinen tuen tarpeesi. Koulutuksen kesto on yksilöllinen ja pohjautuu HOKSiin. Osaaminen osoitetaan näytöillä ja aiemmin hankittu osaaminen tunnustetaan. Tutkinto voidaan suorittaa myös ilman valmistavaa koulutusta, mikäli tutkinnon suorittajalla on tarvittava ammattitaito. Tutkinnon tai tutkinnon osia voi suorittaa koulutus- tai oppisopimuksella.

Mikäli haluat täydentää aiempaa osaamistasi suorittamalla tutkintoa pienemmän kokonaisuuden, tutustuthan tarjolla oleviin tutkinnon osiin kuvan alla olevan linkin kautta (Alan opiskelu Keudassa). Täytä tutkinnon hakulomake ja kirjoita hakemuksen lisätietoja-kenttään haettavan tutkinnon osan nimi.

Kielitaitovaatimus

Jos äidinkielesi ei ole suomi eikä suomenkielentaitoasi voida muulla tavoin osoittaa, saat kutsun sähköpostitse edellytysten varmistamiseen (kielitaitovaatimus B1.1).

Edellytykset opiskelulle

Monimuotokoulutus edellyttää alan työpaikkaa, jossa osaamista voidaan hankkia koulutus- tai oppisopimuksen avulla.

Koulutukseen osallistuvalla tulee olla alan työkokemusta.

Kustannukset

Opiskelumaksu on 300 euroa. 

Opiskelijan tulee hankkia itselleen työjalkineet (n. 60-70 €).

Toimipiste
Sibeliuksenväylä 55, Järvenpää

Yhteyshenkilöt

Opettaja

Sirpa Laiho

040 174 4492

Opettaja

Hilkka Koskinen-Vairio

050 330 9546

Opinto-ohjaaja

Johanna Leinonen

040 174 5508

Hakupalvelut

040 174 5579
hakupalvelut@keuda.fi