Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan erikoisammattitutkinto (EAT)

Palvelualat

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan erikoisammattitutkinnon suorittaja osaa suunnitella ja johtaa vastuualueensa palvelutuotantoa sekä ylläpitää ja kehittää vastuualueensa asiakkuuksia. Hän vastaa palvelun laadun toteutumisesta ja kehittämisestä asiakaskohteessaan/vastuualueellaan sekä johtaa vastuualueensa toiminnan kannattavuutta. Hän toimii esimiehenä ja esim. ennakoi vastuualueensa henkilöstötarpeen ja rekrytoi henkilöstöä ja organisoi ja vastaa sen perehdytyksestä. Hän kehittää omaa ja työyhteisön osaamista.

Valinnaisessa tutkinnon osassa suorittaja suuntautuu johonkin seuraavista:

  • ekotehokkuuden johtaminen
  • kiinteistön toimivuus ja toimintakunnon arviointi
  • monipalvelujen johtaminen
  • puhtaus- ja kiinteistöpalvelujen kehittäminen
  • puhtaus- ja kiinteistöpalvelujen mitoittaminen ja myynti

Hakeutuminen

Jatkuva haku

Hae koulutukseen tämän sivun yläosasta löytyvällä hakulomakkeella. Meiltä ollaan yhteydessä hakijaan kahden viikon sisällä. Tarkistathan että sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi ovat hakemuksessasi oikein.

Saat myös automaattisen vahvistusviestin hakemuksesi vastaanotosta sähköpostiisi. Tarkistathan myös roskapostikansion!

Tutkinnon suorittaminen

Tutkinto suoritetaan päivä-monimuotokoulutuksena.

Lähiopetusta on noin yhtenä päivänä kuukaudessa. Muu opiskeluaika ollaan alan työpaikalla alan työtehtävissä.

Opintojen alussa kanssasi laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS), jossa sovitaan suoritettavista opintokokonaisuuksista sekä kartoitetaan osaamisesi ja mahdollinen tuen tarpeesi. Koulutuksen kesto on yksilöllinen ja pohjautuu HOKSiin (keskimäärin opiskelu kestää n. 2 vuotta). Osaaminen osoitetaan näytöillä ja aiemmin hankittu osaaminen tunnustetaan. Tutkinto voidaan suorittaa myös ilman valmistavaa koulutusta, mikäli tutkinnon suorittajalla on tarvittava ammattitaito. Tutkinnon tai tutkinnon osia voi suorittaa koulutus- tai oppisopimuksella.

Mikäli haluat täydentää aiempaa osaamistasi suorittamalla tutkintoa pienemmän kokonaisuuden, tutustuthan tarjolla oleviin tutkinnon osiin kuvan alla olevan linkin kautta (Alan opiskelu Keudassa). Täytä tutkinnon hakulomake ja kirjoita hakemuksen lisätietoja-kenttään haettavan tutkinnon osan nimi.

Kielitaitovaatimus

Jos äidinkielesi ei ole suomi eikä suomenkielentaitoasi voida muulla tavoin osoittaa, saat kutsun sähköpostitse edellytysten varmistamiseen (kielitaitovaatimus B1.1).

Edellytykset opiskelulle

Monimuotokoulutus edellyttää esimiestehtävissä toimimista alan työpaikassa, jossa osaamista voidaan hankkia koulutus- tai oppisopimuksen avulla sekä riittävää alan työkokemusta.

Joko perustutkinto ja/tai ammattitutkinto alalta on suotavaa, mutta tutkinnon tavoitteet eivät sitä edellytä.

Lisätietoja edellytyksistä: opinto-ohjaaja Johanna Leinosnen, puh. 040 174 5508/ johanna.leinonen@keuda.fi

Kustannukset

Opiskelumaksu on 400 euroa.

Halutessaan opiskelija voi hankkia ammattikirjallisuutta.

Toimipiste
Sibeliuksenväylä 55, Järvenpää

Yhteyshenkilöt

Opinto-ohjaaja

Johanna Leinonen

040 174 5508

Hakupalvelut

040 174 5579
hakupalvelut@keuda.fi