Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto, toimitilahuoltaja (Työvoimakoulutus nro 684540)

Koulutus alkaa: 15.4.2019

Hakuaika päättyy: 17.3.2019

Koulutuksen hakusivu: TE-palvelut/Työvoimakoulutus nro  684540

Kuvaus

Koulutus on suunniteltu puhtaus- ja kiinteistöpalvelualasta kiinnostuneille tai alalla jo työskenteleville. Lähtötasovaatimuksena on soveltuvuus alalle sekä hyvä terveys. Koulutuksen tavoitteena on suorittaa 1-2 pakollista tutkinnonosaa ( ylläpitosiivous), yhteiset tutkinnon osat ja yksi valinnainen tutkinnonosa valitun osaamisalan mukaan.
Tavoitteena on työllistyminen koulutuksen jälkeen puhdistuspalvelualan tehtäviin tai vaihtoehtoisesti saada valmiudet jatkaa tarvittaessa opinnot loppuun esim. oppisopimuksella tai omaehtoisena koulutuksena.
Hakijoilta edellytetään vähintään 20 vuoden ikää, hyvää terveydentilaa (fyysinen työ) sekä maahanmuuttajilla edellytetään olevan koulutukseen riittävä suomen kielen taitotaso (B1.1. tai A2.2.)


Sisältö

Puhtaus- ja kiinteistöpalveluala tarjoaa laaja-alaisesti ja monipuolisesti erilaisia työtehtäviä. Voit toimia esimerkiksi toimitilahuoltajana oppilaitoksissa, terveydenhuolto- tai teollisuuskohteissa. Lisäksi kotityöpalvelut ovat kasvava palveluala, jossa työllistyminen on myös mahdollista. Voit myös saada ammatillista perusosaamista alalle, jos aikomuksenasi on perustaa kiinteistö- tai kotityöpalvelualan yritys. Kiinteistö- ja kotityöpalvelualalla on hyvät mahdollisuudet edetä uralla kouluttautumisen avulla.

Koulutuksen tavoitteena on suorittaa Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinnosta kaksi tutkinnon osaa (ylläpitosiivous ja valinnainen osa). Koulutuksen suorittanut osaa toimia laatu, -kustannus- ja asiakaspalvelutietoisesti alan erilaisissa tehtävissä.

Opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma tutkinnon osien suorittamiseksi (HOKS). Siinä määritellään koulutuksen kesto ja toteuttamistavat, joten koulutuksen kesto on henkilökohtainen. Koulutus toteutetaan joustavana lähi- ja verkko-opiskeluna sekä työpaikalla tapahtuvana oppimisena. 

Koulutukseen sisältyy myös työnhakuvalmennusta, oppimisvalmennusta, tietotekniikkaa sekä työelämävalmiuksia ja työkuntoa ylläpitäviä osioita. 

Koulutukseen hakeutuminen

Työvoimakoulutus on tarkoitettu ensisijaisesti työttömille ja työttömyysuhan alaisille TE-toimiston asiakkaille, joiden työnhaku on voimassa TE-toimistossa. Opiskelijoille maksetaan koulutuksen aikana työttömyysetuutta (mahdollisesti korotettuna) sekä kulukorvausta. Hae koulutukseen joko täyttämällä sähköinen hakemus internet-osoitteessa www.te-palvelut.fi -> haussa oleva työvoimakoulutus (hakusanana toimii koulutuksen numero 684540) tai jättämällä paperihakemus työ- ja elinkeinotoimistoon. Mikäli täytät sähköisen hakemuksen ilman pankkitunnuksia, on Sinun vahvistettava hakemuksesi TE-toimistossa ennen hakuajan päättymistä. Koulutushakemuksesi käsittelyä voit seurata www.te-palvelut.fi > Oma asiointi > koulutushakemus.

Esivalinta tehdään hakemusten perusteella, joten ole hyvä ja perustele hakemuksesi huolellisesti. 
Opiskelijavalinnasta vastaa Uudenmaan TE-toimisto. 

LISÄTIETOJA koulutuksesta ja sen toteutuksesta antaa Keudan Opetus- ja koulutuspalvelut, Sirpa Laiho puh. 040 1744492, sirpa.laiho@keuda.fi tai koulutusassistentti Sanna Hyvärinen puh. 050 4150658, sanna.hyvarinen@keuda.fi.

Toimipiste
Sibeliuksenväylä 55, Järvenpää

Yhteyshenkilöt

Opettaja

Sirpa Laiho

040 174 4492

Koulutusassistentti

Palvelualat

Sanna Hyvärinen

050 415 0658

Hakupalvelut

040 174 5579
hakupalvelut@keuda.fi