Rakennustyömaiden sähköistys (Työvoimakoulutus nro 680195)

Koulutus alkaa: 27.8.2018 (haku päättyy 12.8.2018)

Hakeutuminen: Linkki hakusivulle (Tiedot-välilehdeltä löytyy hakupainike)

Kuvaus

Oletko kiinnostunut sähkötekniikasta ja sen tarjoamista työmahdollisuuksista? Rakennustyömaiden sähköistys -koulutuksen tavoitteena on antaa valmiuksia toimia rakennustyömaiden remonttimiehenä ja vastata työmaa-aikaisen sähköistyksen toimivuudesta työmaan eri vaiheissa. Rakennustyömaiden sähköistyskoulutus keskittyy rakennustyömaiden erityisvaatimuksiin ja -olosuhteisiin. Kohteena voi olla uudisrakennus- tai korjausrakennustyömaa. Koulutus on suunnattu yli 20 vuotiaille työttömille tai työttömyysuhan alaisille henkilöille. Työ edellyttää hyvää terveyttä ja fyysistä kuntoa. Maahanmuuttajilta edellytetään hyvää suomen kielen taitoa (vähintään B1.1.).
Koulutuksen tavoitteena on työllistyä tai vaihtoehtoisesti saada valmiuksia jatkaa sähköalan perustutkintoon.

Lisätiedot

Ammatillinen koulutus 27.8.2018 -17.12.2018:

Korttikoulutukset ( työturvallisuuskoulutus ja -kortti, tulitöiden työturvallisuuskoulutus ja -kortti sekä EA1-koulutus ja -kortti)
1) Sähkö- ja mittaustekniikan perusteet
2) Sähkökeskukset, maadoitukset, valaistus
3) Liittymisjohdot, ilmajohdot, kaapelit
4) Sähköistyssuunnitelmat, työmaan sähköverkko
            4.1. Sähkötyöturvallisuuskoulutus SFS6002
5) Vikatilanteet, vianhaku
6) Työssäoppiminen 40 pv alan yrityksissä.
Koulutus ei ole tutkinto eikä osatutkintotavoitteinen.

Koulutus toteutetaan monimuoto-opetuksena: lähiopetusta, verkko-opiskelua ja työssäoppimista

Koulutuksen tietopuolinen osuus toteutetaan lähiopetuksena ja koulutuspäivän pituus on 7 oppituntia ( á 45 min). Ammatilliset moduulit on rakennettu niin, että niissä tutustutaan jo alkuvaiheessa työmaan sähköistyssuunnitelmiin, jolloin saadaan kokonaiskuva tavoitellusta loppuosaamisesta.

Koulutukseen hakeutuminen

Työvoimakoulutus on tarkoitettu ensisijaisesti työttömille ja työttömyysuhan alaisille TE-toimiston asiakkaille, joiden työnhaku on voimassa TE-toimistossa. Koulutuksen aikana maksetaan työttömyysetuutta (mahdollisesti korotettuna) sekä kulukorvausta.

Hae koulutukseen täyttämällä sähköinen hakemus internet-osoitteessa
www.te-palvelut.fi ja haussa oleva työvoimakoulutus (-> sanahakuna toimii koulutuksen numero 680195 tai koulutuksen nimi ->Näytä ilmoitukset sivun alareunassa -> klikkaa koulutusta johon olet hakemassa -> valitse Tiedot-välilehti (sivun yläreunassa) -> Hae tähän koulutukseen). Vaihtoehtoisesti voit jättää paperihakemuksen työ- ja elinkeinotoimistoon.

Mikäli täytät sähköisen hakemuksen ilman pankkitunnuksia, on Sinun vahvistettava hakemuksesi TE-toimistossa ennen hakuajan päättymistä. Koulutushakemuksesi käsittelyä voit seurata www.te-palvelut.fi > Oma asiointi > koulutushakemus.

Tietoa koulutukseen hakeutumisesta ja koulutuksen aikaisista taloudellisista etuuksista saat valtakunnallisesta puhelinpalvelusta Koulutusneuvonta puh. 0295 020 702 (ma-pe klo 9.00-16.15).
Lisätietoja koulutuksen sisällöstä ja toteutuksesta antaa Keuda, kouluttaja Kari Ylihakola puh. 040 1744480 tai kari.ylihakola@keuda.fi

Valinta koulutukseen

Valinta koulutukseen suoritetaan hakemuksen peusteella. Perustele siis hakemuksesi huolellisesti.

Toimipiste
Wärtsilänkatu 7, Järvenpää
Wärtsilänkatu 63, Järvenpää

Yhteyshenkilöt

Kouluttaja

Kari Ylihakola

040 174 4480