Ravintolan asiakaspalvelun ammattitutkinto - tarjoilija (AT)

Palvelualat
marketing-image

Ravintolan asiakaspalvelun ammattitutkinnon suorittanut tarjoilun ammattilainen huolehtii asiakaspalvelusta sekä ruuan ja juomien tarjoilusta asiakkaille. Hän vastaa kokonaisuuden suunnittelusta ja toteuttamisesta, ja osaa huomioida kustannukset, myynnin ja erilaisten asiakkaiden tarpeet. Hän tuntee laajasti ruoka ja juomatuotteita.

Keudassa sinulla on laajat mahdollisuudet räätälöidä omaa tutkintoa esim. ottamalla tutkinnon osia toisesta tutkinnoista esim. Ravitsemisalan, Leipuri-konditoria-alan ja Liiketoiminnan ammattitutkinnoista ja erikoisammattitutkinnoista ottamalla tutkinnon osia.

Hakeutuminen

Jatkuva haku

Hae koulutukseen tämän sivun yläosasta löytyvällä hakulomakkeella. Meiltä ollaan yhteydessä hakijaan kahden viikon sisällä. Tarkistathan että sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi ovat hakemuksessasi oikein.

Saat myös automaattisen vahvistusviestin hakemuksesi vastaanotosta sähköpostiisi. Tarkistathan myös roskapostikansion!

Tutkinnon suorittaminen

Monimuotokoulutus

Koulutuksen kesto henkilökohtaisen suunnitelman mukaan noin 1 - 1,5 vuotta.

Aiemmin hankkimasi osaaminen huomioidaan henkilökohtaistamisen yhteydessä, jolloin on mahdollista, että sinut ohjataan suoraan näyttöön ilman valmistavaa koulutusta.

Tutkinto suoritetaan työelämässä toteutettavissa näytöissä.

Tutkinnon voi suorittaa myös oppisopimuksella.

Kustannukset

Opiskelumaksu 390 € (oppisopimuksella suoritettuna maksuton)

Edellytykset opiskelulle

Vahva tarjoilu- ja asiakaspalveluosaaminen (suoritettu ravintola- ja cateringalan perustutkinto, tarjoilija) tai riittävän laaja työkokemus alalta.

Toimipiste
Sibeliuksenväylä 55, Järvenpää

Yhteyshenkilöt

Opettaja

Jaana Silvast

050 415 1465

Opettaja

Taina Heinonen

050 415 0957

Hakupalvelut

040 174 5579
hakupalvelut@keuda.fi