Ravintolan asiakaspalvelun ammattitutkinto - tarjoilija (AT)

Palvelualat

Ravintolan asiakaspalvelun ammattitutkinnon suorittanut tarjoilun ammattilainen huolehtii asiakaspalvelusta sekä ruuan ja juomien tarjoilusta asiakkaille. Hän vastaa kokonaisuuden suunnittelusta ja toteuttamisesta, ja osaa huomioida kustannukset, myynnin ja erilaisten asiakkaiden tarpeet. Hän tuntee laajasti ruoka ja juomatuotteita.

Keudassa sinulla on laajat mahdollisuudet räätälöidä tutkintoasi esimerkiksi ottamalla tutkinnon osia toisesta tutkinnosta. Ravintolan asiakaspalvelun ammattitutkintoa suorittava voi esimerkiksi ottaa tutkinnon osia leipomoalan, ravitsemisalan tai liiketoiminnan ammatti- tai  erikoisammattitutkinnoista.

Hakeutuminen

Jatkuva haku

Hae koulutukseen tämän sivun yläosasta löytyvällä hakulomakkeella. Meiltä ollaan yhteydessä hakijaan kahden viikon sisällä. Tarkistathan että sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi ovat hakemuksessasi oikein.

Saat myös automaattisen vahvistusviestin hakemuksesi vastaanotosta sähköpostiisi. Tarkistathan myös roskapostikansion!

Tutkinnon suorittaminen

Tutkinto suoritetaan päivä-monimuotokoulutuksena.

Opintojen alussa kanssasi laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS), jossa sovitaan suoritettavista opintokokonaisuuksista sekä kartoitetaan osaamisesi ja mahdollinen tuen tarpeesi. Koulutuksen kesto on yksilöllinen ja pohjautuu HOKSiin (keskimäärin opiskeluaika on 1 - 1,5 vuotta). Osaaminen osoitetaan näytöillä ja aiemmin hankittu osaaminen tunnustetaan. Tutkinto voidaan suorittaa myös ilman valmistavaa koulutusta, mikäli tutkinnon suorittajalla on tarvittava ammattitaito. Tutkinnon tai tutkinnon osia voi suorittaa koulutus- tai oppisopimuksella.

Mikäli haluat täydentää aiempaa osaamistasi suorittamalla tutkintoa pienemmän kokonaisuuden, tutustuthan tarjolla oleviin tutkinnon osiin kuvan alla olevan linkin kautta (Alan opiskelu Keudassa). Täytä tutkinnon hakulomake ja kirjoita hakemuksen lisätietoja-kenttään haettavan tutkinnon osan nimi.

Edellytykset opiskelulle

Jos äidinkielesi ei ole suomi tai suomenkielentaitoasi ei voida muulla tavoin osoittaa, saat sähköpostitse kutsun osaamiskartoitukseen.

Monimuotokoulutus edellyttää alan työpaikkaa, jossa osaamista voidaan hankkia koulutus- tai oppisopimuksen avulla.

Hakijalla tulee olla ravintola- ja cateringalan perustutkinto (tarjoilija) suoritettuna tai vastaavat taidot työelämästästä. Koulutukseen hakeutuvalta edellytetään vahvaa tarjoilu- ja asiakaspalveluosaamista.

Kustannukset

Opiskelumaksu on 390 euroa.

Oppisopimuksella suoritettuna koulutus on maksuton.

Toimipiste
Sibeliuksenväylä 55, Järvenpää

Yhteyshenkilöt

Opettaja

Jaana Silvast

050 415 1465

Opettaja

Taina Heinonen

050 415 0957

Hakupalvelut

040 174 5579
hakupalvelut@keuda.fi