Keudan toiminta poikkeustilanteen aikana. Lue tästä >

Rekrytoiva koulutus ravintola- ja cateringalan asiakaspalvelu- ja tarjoilutehtäviin

Palvelualat

Haluatko päästä nopeasti ravintola-alalle asiakaspalvelu- ja tarjoilutehtäviin?

Keuda järjestää yhteistyössä Eezy-henkilöstöpalvelun kanssa koulutuksen, jonka tarkoituksena on kouluttaa tarjoilijoita ravintoloihin pääkaupunkiseudulle.

Koulutus sopii henkilöille, jotka ovat kiinnostuneet ravintola- ja catering-alasta tai etsivät mahdollisuutta työllistyä kesä- tai keikkatyöhön. Koulutus antaa hyvät valmiudet työskennellä ravintola- ja catering-alan asiakaspalvelutehtävissä erilaisissa ravintoloissa. Koulutuksen kesto on 7 viikkoa, joista ensin ollaan kymmenen (10) päivää lähiopetuksessa ja sen jälkeen 5 viikkoa ravintoloissa oppimassa lisää asiakaspalvelua ja tarjoilua.

Lähiopetuksen aikana tutustutaan ravintola- ja catering-alan työtehtäviin, sekä suoritetaan Hygieniaosaamispassi ja Anniskelupassi. Koulutuksen tavoitteena on työllistyä heti koulutuksen päätyttyä vähintään kesäajaksi ravintola-alan asiakaspalvelu tehtäviin pääkaupunkiseudulla toimivan ravintolaketjun ravintoloihin.

Koulutuksen lähipäivät järjestetään Helsingin Ruoholahdessa.

Hakeutuminen

  • Hakuaika 1.-3.4.2020
  • Hae koulutukseen tämän sivun yläosasta löytyvällä hakulomakkeella
  • Kutsumme sinut haastatteluun. Haastattelut toteutetaan koulutuspaikassa Ruoholahdessa Helsingissä 6.-7.4.2020

Tarkistathan että sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi ovat hakemuksessasi oikein. Saat automaattisen vahvistusviestin hakemuksesi vastaanotosta sähköpostiisi. Tarkistathan myös roskapostikansion!

Tutkinnon osan suorittaminen

Päivä-monimuotokoulutus sisältää lähiopetusta Helsingissä Ruoholahdessa, verkko- ja etätehtäviä sekä alan työpaikalla järjestettävää koulutusta. Koulutuksessa suoritetaan Ravintola- ja cateringalan perustutkinnon tutkinnon osa "Asiakaspalvelu ja myynti" 25 osp. Koulutuksen arvioitu kesto on 35 päivää eli noin 7 viikkoa.

Koulutuksen lähipäivät järjestetään 20.4.-1.5.2020 klo 9-16 Ruoholahdessa.
Työpaikalla opiskelijat ovat oppimassa 4.5.-7.6.2020

Kustannukset

Koulutus on maksutonta. Hakulomakkeessa kysytään koulutuksen maksajaa, voit klikata tähän "HAKIJA" ja pääset eteenpäin. Maksajaa kysytään hakulomakkeessa, koska ammattitutkinnoissa ja erikoisammattitutkinnoissa on opiskelumaksu ja niissä käytetään samaa hakulomaketta kuin maksuttomissa perustutkinnoissa.

Yhteyshenkilöt

Opettaja

Jaana Silvast

050 415 1465

Opettaja

Taina Heinonen

050 415 0957

Hakupalvelut

09 2738 3700
hakupalvelut@keuda.fi