Rekrytoiva koulutus trukinkuljettajan tehtäviin, työntömastotrukki (Työvoimakoulutus nro 687819)

Koulutus alkaa: 7.10.2019

Hakuaika päättyy: 25.9.2019

Koulutuksen hakusivu: TE-palvelut/Työvoimakoulutus nro 687819

Smile Henkilöstöpalvelut Oyj järjestää yhteistyössä Keudan ja Uudenmaan TE-toimiston kanssa rekrytoivan koulutuksen, jonka tarkoituksena on kouluttaa trukinkuljettajia LTP Logistics Oy:n tarpeisiin. Koulutuksessa suoritetaan logistiikan perustutkinnosta tutkinnon osa trukinkuljettajajan tehtävät.
Odotamme hakijoilta työhön tarttuvaa asennetta ja innostusta uuden oppimiseen. Trukinkuljettajan työssä vaaditaan valmiutta työskentelyyn kiireen alla ja huolellisuutta. Edellytämme hakijalta sitoutumista koulutukseen ja aitoa halua työllistyä alalle. Tehtävä vaatii hyvää fyysistä kuntoa sekä riittävää suomen kielen taitoa. Kurssilla ja työssä selviytymisen edellytyksenä on hyvä terveys.

Koulutuksen sisältö

8 viikon koulutus sisältää viiden viikon teoriaopetuksen Keudassa Sarviniitynkatu 9, 04200 Kerava ja kolme viikkoa LPT Logistics Oy:ssä, mutta työssä oppimisen ja teoriaopetuksen määrä voi opiskelijoiden välillä vaihdella opiskelijan aiemmin hankitun osaamisen perusteella.
Koulutus toteutetaan Keudassa klo 14-20 välisenä aikana ja työssä oppiminen LPT Logistics Oy:n työvuorojen mukaan klo 6-14, 14-22 ja 22-06. 

Koulutuksen suoritettuaan opiskelija osaa (Ammattitaitovaatimukset):
Trukinkuljettajan tehtävät 15 osp

  • ajaa ja työskennellä vastapaino-, tukipyörä- tai työntömastotrukilla turvallisesti
  • trukin toimintaperiaatteet ja tehdä päivittäiset huoltotoimet
  • suorittaa ajoonlähtö- ja lopetustoimet
  • pinoamistekniikan lattialle, hyllytyksen ja ajoneuvon lastaukseen tai purkamisen
  • työskennellä ergonomisesti sekä ympäristöä säästäviä työtapoja ja työturvallisuusohjeita noudattaen
  • työskennellä tarkoituksenmukaisesti ja kustannustehokkaasti huolehtien työympäristönsä järjestyksestä ja siisteydestä
  • vastuuvakuutuksen merkityksen
  • ensiapu 1-kurssia vastaavat tiedot ja taidot
  • Koulutuksen aikana suoritetaan myös työturvallisuuskortti (jos sitä ei entuudestaan ole)

Lisätiedot

LTP Group on elintarvikelogistiikan vahva toimija, joka tarjoaa asiakkailleen joustavaa ja yksilöllistä palvelua koko Suomen alueella. LTP Logistics Oy on osa konsernia ja toiminta keskittyy lämpötilasäädeltyjen (+0°C - +3°C) elintarvikkeiden logistiikkaan. LTP Logistics Oy:n palveluihin kuuluvat tuotteiden keräily, varastointi, lähetys ja kuljetus koko Suomen alueella. LTP Logistics Oy sijaitsee Vantaalla Viinikankaaressa. 

Smile Henkilöstöpalvelut Oyj on vuonna 2014 perustettu valtakunnallinen henkilöstöpalveluyritys, jonka juuret löytyvät jo vuodelta 2002. Mahdollistamme työntekijöillemme työskentelyn oman elämäntilanteen mukaan joustavasti ja tarjoamme ihmisläheistä palvelua aina työnhausta alkaen. Kauttamme löydät työpaikat muun muassa seuraavilta toimialoilta: hotelli-, ravintola- ja cateringala, tapahtumat ja promootiot, rakentaminen, teollisuus, logistiikka, kunnossapito sekä lääkäripalvelut. Tarjoamme palveluita myös suorarekrytoinnissa sekä koulutuksien ja oppisopimusten rakentamisessa. Smile on osa VMP-konsernia. VMP-konserniin kuuluvat myös Voima-, Enjoy-, Extraajat-, Personnel-, Corporate Spirit- ja Eezy-brändit. Yhteensä yhtiö työllistää vuosittain lähes 30 000 henkilöä eri toimialoille ja sen yhteenlaskettu liikevaihto vuonna 2018 ylitti 250 milj. euroa. 

Koulutukseen hakeminen

Työvoimakoulutus on tarkoitettu ensisijaisesti työttömille ja työttömyysuhan alaisille 20 vuotta täyttäneille TE-toimiston asiakkaille, joiden työnhaku on voimassa TE-toimistossa. Opiskelijoille maksetaan koulutuksen aikana työttömyysetuutta (mahdollisesti korotettuna) sekä kulukorvausta. Koulutukseen voivat hakea myös työssä olevat. 
Hae koulutukseen joko täyttämällä sähköinen hakemus internet-osoitteessa www.te-palvelut.fi -> haussa oleva työvoimakoulutus (hakusanana toimii koulutuksen numero 687819) tai jättämällä paperihakemus työ- ja elinkeinotoimistoon. Mikäli täytät sähköisen hakemuksen ilman pankkitunnuksia, on Sinun vahvistettava hakemuksesi TE-toimistossa ennen hakuajan päättymistä. Koulutushakemuksesi käsittelyä voit seurata www.te-palvelut.fi > Oma asiointi > koulutushakemus.

Valinta

Osallistujavalinnan tekee Uudenmaan TE-toimisto yhteistyössä Smile Henkilöstöpalvelut Oyj:n ja Keudan kanssa hakemuksen perusteella. Valinnat haastatteluihin tehdään heti hakuajan päätyttyä 26.9.2019 ja kutsu haastatteluun lähetetään tekstiviestinä. Haastattelut pidetään 30.9.2019 ja koulutus alkaa 7.10.2019. 

Lisätietoja varastoalan työtehtävistä antaa Smile Henkilöstöpalvelujen henkilöstökonsultti Janne Auer, puh. 040 546 1219, janne.auer@smilepalvelut.fi tai henkilöstökonsultti Senni Virtanen, puh. 046 920 6026, senni.virtanen@smilepalvelut.fi 

Lisätietoja lähiopetusjakson sisällöstä ja toteutuksesta antaa logistiikka-alan kouluttaja & tiimivastaava Jani Järvinen, puh. 050 4150902 jani.jarvinen@keuda.fi

Lisätietoja koulutukseen hakemisesta ja sen taloudellisista tuista antaa Työlinjan Koulutusneuvonta puh. 0295 020 702 tai koulutusneuvonta@te-toimisto.fi

Toimipiste
Sarviniitynkatu 9, Kerava

Yhteyshenkilöt

Opettaja

Jani Järvinen

050 415 0902

Hakupalvelut

040 174 5579
hakupalvelut@keuda.fi