Rekrytoiva varastonhoitajan koulutus, pääosin keräily (Työvoimakoulutus nro 687815)

Koulutus alkaa: 14.10.2019

Hakuaika päättyy: 29.9.2019

Koulutuksen hakusivu: TE-palvelut/Työvoimakoulutus nro 687815

Smile Henkilöstöpalvelut Oyj järjestää yhteistyössä Keudan ja Uudenmaan TE-toimiston kanssa rekrytoivan koulutuksen, jonka tarkoituksena on kouluttaa varastonhoitajia LTP Logistics Oy:n tarpeisiin. Koulutuksessa suoritetaan logistiikan perustutkinnosta tutkinnon osa tavaran keräily ja lähetys.
Odotamme hakijoilta työhön tarttuvaa asennetta ja innostusta uuden oppimiseen. Varastotyössä vaaditaan valmiutta työskentelyyn kiireen alla ja huolellisuutta. Edellytämme hakijalta sitoutumista koulutukseen ja aitoa halua työllistyä alalle. Tehtävä vaatii hyvää fyysistä kuntoa sekä riittävää suomen kielen taitoa. Kurssilla ja työssä selviytymisen edellytyksenä on hyvä terveys.

Lisätiedot

Koulutus sopii myös henkilöille, joilla on aiempaa kokemusta alalta, mutta se ei ole välttämätöntä. Tavoitteena on, että koulutuksen suorittanut hallitsee varaston perustyötehtävät työturvallisesti ja laatutietoisesti, varaston tietojärjestelmän käytön ja tuntee varaston toimintatavat.

Koulutuksen sisältö

8 viikon koulutus sisältää kolme viikkoa teoriaopetusta Keudassa Sarviniitynkatu 9, 04200 Kerava ja viisi viikkoa LPT Logistics Oy:ssä, mutta työssä oppimisen ja teoriaopetuksen määrä voi opiskelijoiden välillä vaihdella opiskelijan aiemmin hankitun osaamisen perusteella.
Koulutus toteutetaan Keudassa klo 14-20 välisenä aikana ja työssä oppiminen LPT Logistics Oy:n työvuorojen mukaan klo 6-14, 14-22 ja 22-06. 

Koulutuksen suoritettuaan opiskelija osaa Ammattitaitovaatimukset):
Tavaran keräily ja lähetys, 30 osp

 • käyttää keräilydokumentteja
 • suorittaa keräilyn
 • käyttää keräilyssä tarvittavia peruslaitteita ja työvälineitä
 • oikeanlaisen pakkaustavan ja tarvittavat pakkausmerkinnät
 • lähetystekniikan
 • erilaiset kuljetusdokumentit (teoriaopetuksena)
 • erilaiset rahditusperusteet (teoriaopetuksena)
 • kuljetuspalvelutarjonnan (teoriaopetuksena)
 • kuormanvarmistamisen periaatteet
 • välttää hävikin syntymistä työssään
 • jätteiden lajittelun
 • työssään vaadittavan asiakaspalvelun
 • noudattaa työturvallisuusohjeita
 • toimia työryhmän jäsenenä
 • Koulutuksen aikana suoritetaan tulityökortti (jos sitä ei ole)

Lisätiedot

LTP Group on elintarvikelogistiikan vahva toimija, joka tarjoaa asiakkailleen joustavaa ja yksilöllistä palvelua koko Suomen alueella. LTP Logistics Oy on osa konsernia ja toiminta keskittyy lämpötilasäädeltyjen (+0°C - +3°C) elintarvikkeiden logistiikkaan. LTP Logistics Oy:n palveluihin kuuluvat tuotteiden keräily, varastointi, lähetys ja kuljetus koko Suomen alueella. LTP Logistics Oy sijaitsee Vantaalla Viinikankaaressa. 

Smile Henkilöstöpalvelut Oyj on vuonna 2014 perustettu valtakunnallinen henkilöstöpalveluyritys, jonka juuret löytyvät jo vuodelta 2002. Mahdollistamme työntekijöillemme työskentelyn oman elämäntilanteen mukaan joustavasti ja tarjoamme ihmisläheistä palvelua aina työnhausta alkaen. Kauttamme löydät työpaikat muun muassa seuraavilta toimialoilta: hotelli-, ravintola- ja cateringala, tapahtumat ja promootiot, rakentaminen, teollisuus, logistiikka, kunnossapito sekä lääkäripalvelut. Tarjoamme palveluita myös suorarekrytoinnissa sekä koulutuksien ja oppisopimusten rakentamisessa. Smile on osa VMP-konsernia. VMP-konserniin kuuluvat myös Voima-, Enjoy-, Extraajat-, Personnel-, Corporate Spirit- ja Eezy-brändit. Yhteensä yhtiö työllistää vuosittain lähes 30 000 henkilöä eri toimialoille ja sen yhteenlaskettu liikevaihto vuonna 2018 ylitti 250 milj. euroa. 

Hakeutuminen

Työvoimakoulutus on tarkoitettu ensisijaisesti työttömille ja työttömyysuhan alaisille 20 vuotta täyttäneille TE-toimiston asiakkaille, joiden työnhaku on voimassa TE-toimistossa. Opiskelijoille maksetaan koulutuksen aikana työttömyysetuutta (mahdollisesti korotettuna) sekä kulukorvausta. Koulutukseen voivat hakea myös työssä olevat.
Hae koulutukseen joko täyttämällä sähköinen hakemus internet-osoitteessa www.te-palvelut.fi -> haussa oleva työvoimakoulutus (hakusanana toimii koulutuksen numero 687815) tai jättämällä paperihakemus työ- ja elinkeinotoimistoon. Mikäli täytät sähköisen hakemuksen ilman pankkitunnuksia, on Sinun vahvistettava hakemuksesi TE-toimistossa ennen hakuajan päättymistä. Koulutushakemuksesi käsittelyä voit seurata www.te-palvelut.fi > Oma asiointi > koulutushakemus.

Valinta

Osallistujavalinnan tekee Uudenmaan TE-toimisto yhteistyössä Smile Henkilöstöpalvelut Oyj:n ja Keudan kanssa hakemuksen perusteella. Valinnat haastatteluihin tehdään heti hakuajan päätytyä ja kutsu haastatteluun lähetetään tekstiviestinä. 

Lisätietoja varastoalan työtehtävistä antaa Smile Henkilöstöpalvelujen henkilöstökonsultti Janne Auer, puh. 040 546 1219, janne.auer@smilepalvelut.fi tai henkilöstökonsultti Senni Virtanen, puh. 046 920 6026, senni.virtanen@smilepalvelut.fi 

Lisätietoja lähiopetusjakson sisällöstä ja toteutuksesta antaa logistiikka-alan kouluttaja & tiimivastaava Jani Järvinen, puh. 050 4150902 jani.jarvinen@keuda.fi

Lisätietoja koulutukseen hakemisesta ja sen taloudellisista tuista antaa Työlinjan Koulutusneuvonta puh. 0295 020 702 tai koulutusneuvonta@te-toimisto.fi

Toimipiste
Sarviniitynkatu 9, Kerava

Yhteyshenkilöt

Opettaja

Jani Järvinen

050 415 0902

Hakupalvelut

040 174 5579
hakupalvelut@keuda.fi