Keudan toiminta epidemiatilanteen aikana. Lue tästä >

Sähköturvallisuustutkintoon 2 ja 3 valmistava koulutus ja tutkintotilaisuus

PDF

Sähköturvallisuustutkinto S2 ja S3

Opetustapahtumat

  • 19.11.2020, Sähköturvallisuustutkinto S2 ja S3: tutkintotilaisuus, Järvenpää 273,00 € (sis. ALV 24 %) Hakuaika päättyy 18.11.2020
    Ilmoittaudu

Tietoa täydennyskoulutuksesta

 

Sähköturvallisuustutkinto on suunnattu sähkötöiden ammattilaisille, jotka tarvitsevat työssään sähköpätevyydet 2 ja 3 tai jotka aikovat toimia sähkötöiden johtajana. Sähköpätevyys 2 pätevöittää enintään 1000 V:n sähkötöihin ja sähköpätevyys 3 sähkölaitekorjauksiin.

Sähköpätevyyden saaminen vaatii hyväksytyn tutkintosuorituksen. Tarkemmat todistuksen myöntämisen edellytykset löytyvät TUKESin sivuilta

Todistus hyväksytystä tutkintosuorituksesta on voimassa viisi vuotta, jonka aikana sähköpätevyyttä tulee hakea SETI Oy:ltä.

Koulutus sisältää opetuksen lisäksi myös kotitehtäviä ja harjoituskokeen. Osallistumismaksuun ei sisälly tentissä käytettävä kirjallisuus ja materiaali. Tutkintotilaisuudessa sallittu tutkintokirjallisuus löytyy Tukesin sivuilta. Otathan mukaan kynän, kumin ja taskulaskimen.

Hintaan kuuluu lounas kolmena koulutuspäivänä.

Voit osallistua ensin valmistavaan koulutukseen ja sen jälkeen tutkintotilaisuuteen tai vaihtoehtoisesti voit osallistua pelkkään tutkintotilaisuuteen.

Valmistava koulutus

Valmistavaa koulutusta ei tiedossa Keudassa enää loppuvuodelle 2020.

Tutkintotilaisuus

Tutkintotilaisuus pidetään Keudan Järvenpään toimipisteessä osoitteessa Wärtsilänkatu 7.

  • torstaina 19.11.2020 klo 12-15

Ilmoittautuminen

Koulutus maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä verkkomaksuna. Ilmoittautuminen on sitova (katso peruutusehdot). Mikäli haluat, että laskutamme koulutusmaksun, olethan yhteydessä Hakupalveluihin, p. 09 2738 3700/ hakupalvelut@keuda.fi. Laskulla maksettaessa veloitamme laskutuslisän 6,50 €. Laskutusmahdollisuus vain yrityksille.

Lähetämme muistutusviestin saapumisohjeineen ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen ilmoittautumisajan päätyttyä. Koulutus ja tutkintotilaisuus toteutetaan, mikäli osallistujia on vähintään seitsemän. Mahdollisista peruutuksista ja muutoksista tiedotamme sähköpostiin.

Keudan opiskelijan ilmoittautumisohjeet saat alla näkyviltä yhteyshenkilöiltä.

Toimipiste
Wärtsilänkatu 7, Järvenpää

Yhteyshenkilöt

Hakeutumiskoordinaattori

Elina Vesalainen

040 174 4463

Hakeutumispalvelut

09 2738 3700
hakeutumispalvelut@keuda.fi